- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
Nekem ehhez hasonló kell, csak ChromeOS-el!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
CharlieDrop
veterán
Ha tényleg ennyire folyamatos lenne Izé lesz a streaming...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem kellene hozzá egy keyboardos távirányító is. Tablettel félig feleslegessé válna az egész, mivel azon is internetezhetek, sőt azon kényelmesebben.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Táplálás?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Chris Kiki
senior tag
Elég lesz a 3066 full HD-ra?
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
RufuszX
senior tag
Azért ennek már kell külön táp is.
A hivatalos oldalon fel is van tüntetve hogy micro usb - n kapja. Gondolom a másik végét elég a tv-be dugni. Bár lehet hogy az is kevés neki de ki tudja.Egyébként a 3066 elég a fullhd - hoz. (tapasztalatból írom mert mk808-ban is ez a rendszerchip van, de annak néha az 1A is kevés volt.)
-
malnabokor
senior tag
Megnéztem, hogy tud-e képernyő tükrözést, mert hasznos számomra az a funkció, erre: " Mirroring is awesome - In theory. But for the best performance, we think the model of letting the streaming device get the content itself is the best option! It keeps your sender device free and clear for what you are doing anyway- Multitasking."
Attól, hogy szerintük a usernek nem kell, mert csak elméletben jó, belerakhatták volna... Szívesen vettem volna ilyet, de ezzel nekem így elúszott
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
moli.hu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése.
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Gyúrósok ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Apple Watch Series 9 45mm, Stainless Steel, Ezüst, Emag Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen