Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Jó lesz ez de csak ha tényleg "nyílt webes platformmá" válik.
De legalább a tanulási folyamat egy újabb lépcsője. Végre talán láthatjuk, hogy mire képes a WebGL és a HTML5.
[ Szerkesztve ]
-
HaRdCoRe^mp4
tag
"A megcélzott képességeket a RescueFox nevű webes alkalmazás szemlélteti, de ez még nem a Gladius motorra épül, vagyis lényegében nem lehet semmilyen konzekvenciát levonni belőle."
No comment.
Telszámom: 30/899-78-49
-
KevinMulder
tag
Ez most a Flash Stage 3D ellen megy?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, Nekem nincs ezzel gondom, de ez miért is lenne jó?
Én aláírom, hogy sok játék van, amiket böngészőben játszhatunk, főként ugye a Flash, és Java játékok. Nade, mégis, mire való egy böngésző? Tudom, kezd ez már kicsit tág fogalom lenni...
Véleményem szubjektív...
-
ElEvEn11
senior tag
Te nem olvastál korábban olyan cikkeket, amik éppen arról elmélkedtek, hogy a jövőben minden a webre fog költözni, ami az emberek számára fontos, információ alapú dolog. Ez csak egy állomás ebben a folyamatban. A böngésző pedig egy olyan eszköz, aminek a használata egyre több célú lehet.
Az, hogy ez a folyamat jó-e vagy sem, már más kérdés.Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
hackeeeee
Jómunkásember
De... Csak ettől függetlenül szerintem nincs "sok" értelme.
Komplett grafikus játék a Web-re? Oké, tudom, van hozzá eszköz is már, de pl. egy Rage, vagy akár egy Crysis szintű grafikát neten keresztül futtatni? Azért szerintem elég sok olyan ország van, ahol ez az elérhető sávszélességek miatt nem nagyon lesz kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
LordX
veterán
Sávszélesség? Nem szerver renderel, és videót "tölt le" a böngésző, hanem a böngészőben számolja ki azt, ami ki kell, letölteni csak a modelleket, textúrákat, szkripteket kell.
-
cucka
addikt
Jól értem, hogy elvileg html5-ben és javascriptben kéne játékot fejleszteni? Elgurult a gyógyszerük?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tehát, akkor sok sikert mindehez mobilnet alapokon..
Attól még kétlem, hogy ehhez ne kéne sávszélesség. Valahogy el kell érni a tartalmat. , ahogy Te is írtad.. el kell érni bizonyos dolgokat, ahhoz pedig csak kell sávszélesség, mert kétlem, hogy pár mb-s lenne egy komolyabb játék.. Pl. a Rage-hez viszonyítva, ami telepítve elvileg tán ~20GB. Példának okáért, próbálj meg q3 live-ot játszani mobilnettel.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ElEvEn11
senior tag
Tudod éppen ma hunyt el egy olyan szaki, aki pont azokat a dolgokat, amikre az emberek általában azt mondták, hogy lehetetlen, de szerették volna, ha lehetséges megvalósította. Persze csak egyszerűsítve a képletet.
A lényeg: sohase mondd, hogy sohase. A számítástechnikában és informatikában gyakorlatilag minden lehetséges. A jövő a sokkal szélesebb körben felhasznált számítástechnikáé. A kulcsot valószínűleg a felhasználóbarátabb kezelőfelületek, a könnyebb elérés és a mobiltechnológiák jelenthetik. Ezeket talán éppen a weben lehet majd a legjobban megvalósítani. Ki tudja?Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest