- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
WongFeiHong #127 üzenetére
Mire az MW3 sebességére tornászod a játékot, azonos grafikát kapsz
-
fasirTTT
őstag
hát én nem tudom milyen a szingli BF3-ba, nekem az 1. "küldi" után köszönöm volt. mentem multizni
, gyere inkább te is oda, jobban jársz. a BF3 az multira kialkotott gém, de ezt nyilván te is tudod.
am igen, valszeg tiszta hárdkór pléjer vagy(#95) Sirandrish : én nem nézem, le, nem érdekel kinek mi tetszik... én még most is nyomom a cod-al igaz nem az ilyen 6,7,8 hanem a 4-el (kíváncsi vagyok meddig folytatják még
) BF3 egyáltalán nem a kedvencem, csak rohadtúl tetszik h nem reflex shoter, hanem taktikai. (jaigen a multiról beszélek.)
-
qad
senior tag
Csak így tovább............. Remélem meghallgatják a Júúzerek sírását is és lépnek is rá
valamit, méghozzá időben. -
WongFeiHong
senior tag
válasz
- = Zk = - #98 üzenetére
MW3 grafjával mi a probléma? Több éves motorja ellenére néhol igen jól néz ki. Persze nem egy BF3 de nem kell temetni.
-
(ÉN)közPONT
őstag
1%? na neeeeeeeeee ..az nagyon kevés!
-
Low Noise
senior tag
Battlefield 3 grafikájától én többet vártam, ugyanúgy túl kontrasztos vakító a grafika mint a BC2-ben, főleg nappali ,utcai pályákon. Ezt leszámítva nem lenne gond a grafikájával.
-
ch003067
addikt
Azért kicsit meglepődtem, amikor olvastam ...
BF3 a 3. helyen ? Nahh ne már...
Skyrimet mondjuk megértem, mert nagyon sokan várták.
-
kiskaktusz
addikt
tudtam, hogy kevés, de hogy 1% a PC és nem is egyedül, hanem a Wiivel...
-
válasz
Sirandrish #95 üzenetére
de ne is kelljen már dicsőíteni valakit, ha csak úgy behány egyet a fórumba, tekintve, hogy nevezett hozzászólás nem volt sokkal magasabb rangú annál.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish #101 üzenetére
sose lehet tudni!...
(#103) Pala
hát igen. ide is eljutott szerény kis világunk, és a játékipar ezen szegmense(#108) Low Noise
jujj, az nekem sem megy hipp-hopp. hetente 20-25 percet ha sikerül összehoznom bennepedig a MOH: AA: SH a mindenem volt....
-
Gergosz2
veterán
válasz
Sirandrish #105 üzenetére
ez mennyire igaz. Én is bf3-at legalább 3 évig tervezem , EA is ígéretet tett rá hogy lesz support elég sokáig.
Sajnos az új codok élettertama 2 évnél nem több.
Asszem a következő játék vételem a darksiders 2 lesz júniusban
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish #110 üzenetére
2évük van elméletben, de gyakorlatban ennek nincs nyoma annyi mindent átemelnek. Komplett textúrákat, tereptárgyakat. Ennél azért több beleférne 2 évnyi fejlesztési időbe.
Az FB2.0 az FrostBite 2.0
-
Sirandrish
legenda
Hát nem...volt egy kis balhé
Talán ezért nem akkora durr mostanában az MW..
A régi srácok a 4el olyan magasra tették a lécet hogy azt igen nehéz megugrani.
De ettől függetlenül sem szabad elfelejteni hogy az IW is és a Treyarch is majdnem két évig dolgozik a COD-okon..
Ezt csak azért hangsúlyozom mert ugyan ezek a CODok egyelőre nem hozzák azt a színvonalat amit a nagy elődök de még így sem kell az évenként megjelenő NFS-ekhez hasonlítani pl.. -
Low Noise
senior tag
válasz
- = Zk = - #98 üzenetére
Én a Legutóbbi Medal of Honor-ral voltam így.
-
Tyafo
csendes tag
Csak azért vittem át hogy mivel annyian istenítik ...na mondom hátha megtetszik de e-e...garfikailag meg nem tudom miről beszéltek cod egy fokkal nem rosszabb mint bf3 bár eszt modom úgy hogy xboxon nyomom nem pc.n ..ott valszeg kijönnének a külömbségek de konzolon egyáltalán nem jobb.................
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish #105 üzenetére
Jó, de gyakorlatilag az MW3 sem a régi IW gyermeke már. Sőt nekem némi olyan érzésem volt, hogy az átigazolt tagok keze is benne volt a BF3 Single módjában néha annyira összekapottnak tűnt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergosz2 #102 üzenetére
Az addig rendben van de azért azt mindenki tudja hogy a BO-t azt a Treyarch csinálta.
Szóval azért attól hogy a COD név évente bukkan fel az nem azt jelenti hogy kevesebb mint egy éves fejlesztés előzi meg a részeket.Egyébként én a COD4et toltam...rengeteget...és nem azért nem vettem meg az MW2-t vagy 3at mert hogy szarok lennének mert szerintem nem azok. Csupán valahogy a COD4el kiéltem minden FPS-es vágyamat..
Először volt a COD2 amivel sokat játszottam és utána pár évig (konkrétan a COD4ig) elvoltam FPS nélkül...legalábbis multis FPS nélkül.Én azt sem tartom ésszerünek hogy évről évre megvegyünk 1-1 játékot..
Szerintem ha valakinek bejön mondjuk a 4 azzal simán elvan 3 évig...ha az MW2 jött be akkor azzal.
Nem látom értelmét évről évre lecserélni az épp aktuális kedvencünket... -
Pala
veterán
válasz
- = Zk = - #98 üzenetére
Nem is a grafikával van a baj (igaz maximum 2007-es színvonal, de attól még lehetne jó), hanem hogy rettenetesen unalmas a játékmenet, a kivitelezés meg olyan, mintha valami Bollywood-i akciófilm lenne.
Háborús fps-ek.....jönnek-mennek...minden évben...2001 óta... Még anno a MoH:AA egész élvezetes volt, azóta ebben a témában már csak a csontrágás megy.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Sirandrish #95 üzenetére
én nekem semmi bajom nincs a codosokkal , annak idején én is nagy codos voltm sőt a mai napig játszok cod2-t , xfire szerint 1600 órám van benne.
Engem az döbbent meg hogy a képesek eldani szinte ugyan azt a játékot ekkora példányszámban. Én az mw2-t megvettem ,mertszép volt a grafikája szerintem , meg kíváncsi voltam az iwnetre is ami felemás érzéseket keltett bennem. Utána megvettem a bo.t is , amit utólag nagyon bánaok. Egyszerűen játszhatatlan volt a bugok és fagyások miatt. Bo-t azért vettem meg mert új helyen játszódik , de szerintem a grafja szarabb volt mint az mw2-é.
-
Sirandrish
legenda
válasz
- = Zk = - #100 üzenetére
Hát nem tudom..lehet vannak problémáim csak nem tudok róla?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish #99 üzenetére
ez az önostorozás egyfajta új módszere lehet?
...
-
Sirandrish
legenda
válasz
- = Zk = - #98 üzenetére
Velem is fordult már elő olyan (főleg rövidebb játékoknál) hogy untam meg már minden bajom volt de csak azért is végignyomtam
-
Tyafo
csendes tag
cod-okkal élvezet játszani bf 3-at szenvedés volt vinni alig vártam hogy vége legyen...
-
Pala
veterán
"O meg rahuppan a kanapera aztan egy szem kontrollerrel megoldja a problemat."
Mintha nem lehetne tök ugyanezt egy PC-vel is megcsinálni.... Rádobom a kontrollert, hátradőlök a fotelban/kanapéban, kirakom TV-re a képet és voilá, van egy "konzolom", ami bővíthető, gyorsabb és 10x annyi mindenre használható, mintha valóban konzolt vettem volna.
-
Tyafo
csendes tag
Na ennyit a nagy Bf3 -ról......hahahahahaha
-
Angel1981
veterán
"aki világéletében kontrollerrel játszott és nagyon sokat nyomta arról te egy videóból nem mondod meg, hogy most PC-n vagy konzolon (kontrollerrel) játszik. Sikerült már jó pár embert beégetni ezzel, pedig állították, hogy ők ugyan megmondják."
Hát én aztán megmondom, jöjjön bátran az a videó!
-
Ruga
csendes tag
válasz
Sirandrish #79 üzenetére
Ráadásul a CS az FPS-ek közül pont egy olyan darab ahol 90-180°-os rántások igencsak előfordulnak. Meg kell nézni egy komolyabb CS lanparti előtt hogy konfigolnak a pro játékosok egeret..
Na mind1, jó móka lenne de szerintem sem lesz ebből soha semmi, egy hüvejkujj nem veheti fel a versenyt egy teljes karral, jó lenne végre ezt elfogadni.
A kontroller praktikus 1xű, sok játékot emiatt érdemes hátradőlve azzal játszani legyen az pc vagy konzol, de az FPS-ekhez nem lesz soha igazán megfelelő mert egyszerűen a célzás túl komplex, kevés hozzá a kontroller.
Eszembe jutott mégvalami, a mai fps-ekben eléggé instant lett a f2f mert igazából a realitás irányába haladnak és ez jó is így, de most képzeljetek el egy Wolfenstein ET-t kontrollerrel multiban vagy egy Q3-at.. -
Low Noise
senior tag
Vajon mennyit fizetett MS és Sony, hogy ilyen durván meghamisítsák
az eladási statisztikákat? Remélem senki nem veszi be ezt a baromságot, hiszen
nagyon átlátszó. -
Sirandrish
legenda
válasz
WongFeiHong #80 üzenetére
Szerintem még úgy is bőven a bill+egér kombo nyer
-
Ruga
csendes tag
válasz
- = Zk = - #76 üzenetére
És egy RB Rally vagy egy klasszikus, ha már lúd legyen kövér Rally Trophy
Mindettől függetlenül amelyik játék megjelenik PC-re és xbox-ra egyaránt azt PC-n x360 kontrollerrel játszom (pl Batman) + TV 1080p + Home Cinema, igen, a samsung tv-kben van pc natív 1080p mód 60Hz-el és igen lehet PC-n is hátradőlve kényelmesen játszani..
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
Sirandrish #72 üzenetére
Próbáld ki a MOVE-al a Killzone 3-at pl. Annyit a kifinomúlt célzásról egérrel...
-
Jakesz
addikt
válasz
Sirandrish #77 üzenetére
A CS:GO-ban együtt játszhatnak a PC-sek és a PS3-asok.
-
Sirandrish
legenda
Azt azért tudd hogy én konzol párti vagyok, szóval nekem nem kell bemutatni a konzol előnyeit.
Ettől függetlenül azt vallom hogy bármennyire is kényelmes a fotelben ülve controllerrel a kézbe gamelni...a controller nem FPS/RTS-re valóJaka Nem hinném hogy valaha összeeresztik a két csapatot...marhára nem lenne fair..
-
Jakesz
addikt
válasz
Sirandrish #73 üzenetére
Kár ezen elmélkedni, mert ez az "összecsapás" remélhetőleg csak a Valve elkövetkező multis FPS-eiben fog szerepelni a CS:GO-tól kezdődően. Konzolon az esélyek egyenrangúak a kontrollerrel, ráadásul ott nem lehet azzal előnyt szerezni, hogy kinek fut több fps-sel a játék.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Sirandrish #72 üzenetére
Naja de kontrollerrel mennyire kenyelmesebb!
A konzol egy mini arcade, nappaliba vagy haloszobaba valo jatekgep. Senki nem fog akarni egerrel+billel szorakozni ha nem muszaj.
Az eger precizitasa egy oriasi elony a kontrollerrel szemben de a billentyuzet peldaul hatrany, mert digitalis. Konzolos ranez, azt latja hogy te egerrel az asztal fole gornyedve kattintgatsz (nem pedig ravaszt hasznalsz lovoldozeshez) meg irogep-szeru billentyuzeten buveszkedsz az ujjaiddal. O meg rahuppan a kanapera aztan egy szem kontrollerrel megoldja a problemat.
-
Sirandrish
legenda
válasz
callmeakos #70 üzenetére
Szerintem nem is kell..
Konzol nem FPS-re való szerintem sem.
Lehet játszani FPS-el de közel sem lehet olyan kifinomult célzással játszani mint PC-n.. -
Ruga
csendes tag
Na ezt most te sem gondolod komolyan! Megnéznék egy kontrolleres és egy pc-s 180°-os fordulatot meg tudsz e különböztetni.
Persze képes az ember kontrollerrel fps-t játszani de közel sem olyan felszabadultan mint egérrel. PC-sek össze volnának eresztve a kontrolleresekkel hááát.. volna vérengzés..
De mondok egy egyszerű hasonlatot, vagyis inkább felteszek egy kérdést:
Szerinted mivel könnyebb autós szimulátort játszani, kormánnyal vagy kontrollerrel? -
Raysen623
addikt
válasz
Sirandrish #65 üzenetére
Attól tartok utóbbi....
Komolyan ne vedd.
-
Ruga
csendes tag
Hát te nagyon el vagy tévedve, ÉBRESZTŐ!! nem KONZOLRA jönnek ki a nagy címek, hanem PC-re is kijönnek a nagy címek amiket konzolra fejlesztenek!! Nem fő platform a pc csak portolnak rá, ennyi.
De amúgy ott az igazság valahol amit az első hozzászólások között olvastam, hogy PC-re már nem veszi meg senki ezt a COD-ot, nem véletlen az az 1%. Nálam a MW-től a BO-ig az összes megvan eredetiben, de ezt az utolsó rókabőrt rólam már nem húzzák le. A BF3 mellett ez egy üres kartondoboz, de lagalább konzolon biztos jól fut..
Igaz, hogy a BF3-hoz gép is kell ha teljes pompájában akarod élvezni, de ha az megvan akkor..Csak a miheztartás végett a PC-m mellett X360-is van, és csak azért mert még mindig vannak játékok amelyek kihagyhatatlanok és sajnos PC-re nem jönnek ki! Ennyi.
-
BaLee
addikt
válasz
callmeakos #44 üzenetére
Látom a smileyt a végén de ez akkor is gyökérség. Ilyet ne írjon már az aki meg sem próbálta.
Mert marha egyszerű a válaszom rá, ha te szerinted nem lehet FPS-t controllellel játszani akkor béna vagy, meg mindenki az aki ezt állítja.
15+ éve játszom FPS-ekkel PC-n de végignyomtam konzolon is többet pl. anno az MW2-t is és csak megszokás kérdése. Az első 1-2 órában nagyon gáz én is úgy voltam, hogy ezt nem erre találták ki. Majd 8-10 óra alatt úgy megszokod, hogy utána nem okoz gondot az irányítás olyan jól ki van találva a kontrollerre, minden kézre áll.Azzal nem vitatkozom, hogy billentyűzet+egér kombóval eredményesebb lehet az ember, de aki világéletében kontrollerrel játszott és nagyon sokat nyomta arról te egy videóból nem mondod meg, hogy most PC-n vagy konzolon (kontrollerrel) játszik. Sikerült már jó pár embert beégetni ezzel, pedig állították, hogy ők ugyan megmondják.
Szóval ezt a téveszmét felejtsétek már el...
-
Raysen623
addikt
-
keIdor
titán
válasz
Raysen623 #56 üzenetére
Ez is hülyeség... nézd meg mennyi az Assassin's Creed: Revelations, Batman: Arkham City és MW3 pl. PC-re és mennyi konzolra... megsúgom van, hogy árban nulla a különbség, ha meg van is, max +1-2k konzolnál, ami nem mérvadó, mert ha 12k-ért nem veszed meg, 10-ért se vennéd.
-
Raysen623
addikt
Na akkor egy kis segítség: azért fejlesztenek többet konzolra mert fix a hardver és sokkal könnyebb optimalizálni stb. PC-re játékot portolni lassan a legnehezebb a hardverek sokfélesége és a WIN7 újszerűsége miatt! A konzol egy már kiforrott változatlan hardver alap évek óta.....Jah mellette szól még hogy átlag 4-5 ezer pénzért drágább rá bármilyen játék!
Az MW3-at konzol áron adni 60 ajróért pofátlanság PC-re! Mégegy indok amiért nem veszem meg....ENNYI -
keIdor
titán
"az más kérdés, hogy PC-re is lehetne ugyanúgy optimalizálni, mert ha a 6-7 éves boxon elfut a játék, akkor a 6-7 éves PC-n is el kellene futnia."
Míg API van PC-n, addig nem is lehetséges ez. (ezt mondják az okosabbak)
Ne gyertek már azzal, hogy csak Angliában, USA-ban meg Japánban teljesít szarul a PC... mindenhol szarul teljesít. Világviszonylatban BF3 PC eladások 10%, MW3 4%, alig jobb és ebben Wii is benne van MW3 esetében...
-
válasz
callmeakos #52 üzenetére
van Halo PC-re.
igaz csak az 1 és a 2.(#50) WongFeiHong no igen, mára kihaltak a demok, ami alapján lehetne látni a minőséget.
az utolsó demo, amire emlékszem a Dragon Age II-é volt, a segítségével el is tudtam dönteni, hogy visszamondom az előrendelésemet -
Sirandrish
legenda
válasz
callmeakos #49 üzenetére
Szerintem nem csak a Briteknél van így.
Hanem ugy a konzolosok nagy többségénél..vagy megtanulnak controllerrel játszani vagy leszarják.
Végül is minden más stilust kényelmesebb tolni konzolon szóval van választék..nah jó talán még a RTS-ek amiket nem -
Ilsyde
őstag
válasz
callmeakos #49 üzenetére
Miert furcsa? Olcsobb, kenyelmesebb, szorakoztatobb. Logikus hogy a konzolt reszesitik elonyben. Egyebkent eleg bosszanto hogy bemesz a szakboltokba es a PC-s jatekoknak tovbbnyire egy kis pici sarok jut csak
-
callmeakos
veterán
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
Hát mindig is tudtam hogy a briteknek vannak bizonyos furcsaságaik. A teát tejjel inni és hasonlók...
-
Sirandrish
legenda
válasz
callmeakos #44 üzenetére
Vagy csak telibesz*rják és játszanak mást..
-
callmeakos
veterán
Szóval a játékosok 99%ának még nem szóltak hogy FPS-t nem lehet túl jól konzolon tolni
-
Jakesz
addikt
-
Ez meg akkor azt mutatja, hogy a jóval nagyobb többséget jobban érdekli a konzol.
pontosan erről szól a #36-os hsz.
jobban érdekli, mert nem kell értenie hozzá, ezért sikeresebb, ezért inkább erre fejlesztenek.
ez tiszta sor.de ez egy szóval nem jelenti, hogy jobb lenne akár a konzol, akár a rá megjelenő játékok. csak mivel tömegigényt elégítenek ki, ezért összességében nagyobb bevételt eredményeznek
-
Jakesz
addikt
Ez meg akkor azt mutatja, hogy a jóval nagyobb többséget jobban érdekli a konzol. A gonosz smile meg simán utalhatott volna arra is, hogy a konzolosok igénytelen játékokkal játszanak.
(#40) M3Ny3'T
Amerikában szintén, Ázsiában szintén a konzol dominál. Akkor melyik terület marad a PC-nek? Ja, például Magyarország, ahol tényleg több PC játék kerül eladásra, csak kár, hogy a világgazdasági helyzetbe 0 beleszólása van. -
M3Ny3'T
senior tag
1) Britanniában mindig is a konzol volt a divat, ezt már ezerszer tisztáztuk, mégis mindig van aki fennakad rajta.
2) Attól, hogy kontrollerrel nyomja, még nem biztosíték, hogy jobban is játszik vele, mint a szokásos bill.+egér kombóval (főleg célzásrásegítés nélkül!!!).
3) Még az is lehet, hogy nem is tudnának jobban játszani bill.+egér kombóval, mert lassúak. Németeknél legalábbis ezt vélem feltételezni, amikor is 4 német szeróról 4x bannoltak a francba.(#37) Jaka: Na helyben vagyunk...akkor felvilágosítanálak, hogy (ugyan kb. fél évvel ezelőtt, de) volt egy olyan cikk itt gamepodon, ahol statisztikák szerint nagyobb volt a warez box-on, mint PC-n. Erre varrjál gombot.
-
-
Sirandrish
legenda
"a konzol "CD be -> játék" módszerét képes befogadni, míg egy telepítéshez már képzettség kell."
Jah...next->next->next-> finish
Nem tudom miért kell kapásból leoltani a konzolosokat.
Nem hülyébbek azok mint a PC-sek csak egyszerűen azt a gépet válasszák amire még hajlandóak a nagy cégek fejleszteni. -
Jakesz
addikt
Szerintem te is tudod, hogy az aláhúzott állításod csak egy erőltetett kifogás, hogy még véletlenül se a warezra kelljen fogni a gyenge eladást. Konzolon legalább 10x annyian tolják a Skyrimet mint PC-n, úgyhogy a "minőségi" cucc ott is jelen van, csak a CoD-ot sem vetik meg (megvenni).
-
Az meg, hogy valakinek hiányzik, hogy hack-elje a játékot azt csak sajnálni tudom, mert azért ma már vannak annyira igényes fejlesztők,
az megvan, hogy a mondat második fele üti az elsőt? igényes fejlesztő esetén semmit nem kéne hackelgetni
amúgy meg kár bármit is vitázni erről. azért fejlesztenek többet konzolra, mert több pénz jön belőle, mert az egységsugarú júzer (akik szám szerint nagyságrendekkel többen vannak, mint a PC-sek) a konzol "CD be -> játék" módszerét képes befogadni, míg egy telepítéshez már képzettség kell.
az más kérdés, hogy PC-re is lehetne ugyanúgy optimalizálni, mert ha a 6-7 éves boxon elfut a játék, akkor a 6-7 éves PC-n is el kellene futnia.
ha a konzolba betolom a CD-t és fut a játék, akkor ez PC-n is ugyanúgy megoldható lenne, ha foglalkoznának vele, de nem, mert visszajutottunk oda, hogy a konzol több pénzt hoz.kár ezt tovább ragozni. topik zárható
-
Sirandrish
legenda
Srácok, srácok...kérhetném még egyszer azt a Steames görbét? még csak 27szer volt belinkelve...lécci mééég
Egyébként akár hogy is..lehet fikázni a COD-ot..lehet szidni a fejlesztőket...ez itt és most szerintem elég magyarázat kell hogy legyen arra nézve hogy miért a konzol a célplatform általában..
-
Angel1981
veterán
válasz
Mr.Csizmás #32 üzenetére
Kivéve a WoW-osokat!
-
ribizly
veterán
Ezzel azért nem értenék egyet. Szóval azért a nagy címek mind szépen kijönnek konzolra is. Kár arra fogni, hogy valaminek nem jó a minősége, mert a kontrollernek vannak limitációi. Ettől még van olyan játék ami odaver konzolon (is). Az egy másik kérdést vet fel: mi lenne, ha az MS és a Sony megcsinálnák a natív billentyűzet/egér támogatást...
Akkor ott lenne a vége mindenféle vitának, mert persze ma már vizuálisan elmaradnak a PC-tőt, de minden másban ott lenne a támogatás. Az meg, hogy valakinek hiányzik, hogy hack-elje a játékot azt csak sajnálni tudom, mert azért ma már vannak annyira igényes fejlesztők, hogy odafigyeljenek a rajongók igényeire. Szóval kár szidni a konzolt. Mindezt mondom úgy, hogy PC-n tolom a mai napig a CS:S-t, a COD-okat, a BF3-at és PS2-m valamint XBOX360-om is van (és igen játszom azokon is). -
ez az 1% egyetlen dolgot jelent:
a PC-sek igényes játékokkal játszanak, a konzolosok meg...tessék csak megnézni a Steam statokat
mod: jah látom volt már... mindegy
-
Gergosz2
veterán
válasz
Mr.Csizmás #22 üzenetére
nincs konzolom
-
Gergosz2
veterán
válasz
Mr.Csizmás #22 üzenetére
hát nem éppen
-
Löncsi
őstag
Skyrim és a BF3 az MW3 mögött van?
*2011 The End of Video-games*
-
Gergosz2
veterán
válasz
Mr.Csizmás #18 üzenetére
lol te félreértetted:
nem a címekkel van a bajom hanem az hogy milyen állapotban adják ki őket.
-
rankesz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #18 üzenetére
BF3-ról a napokban derült ki, hogy kb. féltávnál átváltottak konzolra, mert, nem nem lettek volna kész csak jeletősen később.
Az igazi ok pedig itt van ebben a hírben a sorok között...
-
Gergosz2
veterán
azért egy 1% a pc eladás mert nem arra fejlesztenek .
meg amilyen minőségű játékok jönnek pcre hajaj...
Meg is értek sok embert hogy inkább vesz egy konzolt azt csak a lemezt kell berakosgatnia hogy játszon, nem kell tépni a haját az idiótábbnál idiótább bugok miatt.[ Módosította: #65675776 ]
-
djculture
félisten
Ami fos minden évbe ugyanaz az konzolon is az meg pc-n is...De a neve eladja akkor is ha majd annyi lesz benne hogy a tavalyi nevét átirják 34 röl 35re.
-
rankesz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
Trollolol
-
qad
senior tag
Hát igen elég savanyú az az 1% amit maguknak köszönhetnek.
-
Gabor343
tag
A Modern Warfare 3 kapcsán annyit még érdemes megemlíteni, hogy 59%-ban Xbox360-ra, 40%-ban PS3-ra és 1%-ban PC-re és Wii-re együttesen fogyott.
És még sokan azt mondják, hogy milyen szar kontrolerrel fpst játszani.
Úgy néz ki a codosok többsége nem így gondolja. -
Mr.Csizmás
titán
magyarországon is vert mindent példányszámban
az ncoren és társain
-
GegeWarrior
senior tag
Gondolom ez az 1 % Angliára vonatkoznak. Ott meg nem játszanak PC-n.
-
anulu
félisten
ennyit arról, h mennyire komolyan vehető, ha egy cég azt mondja, h a PC a fő platform...
-
whatever
aktív tag
válasz
WongFeiHong #5 üzenetére
a fejlesztők a pc-s eladásokból is jól ellennének, de az activision mögött nagy bankok állnak, nekik nem elég az aprópénz. sajnos a játékipar nem a játékosokért dolgozik.
-
WongFeiHong
senior tag
Még mondja valaki hogy nem a konzolokból élnek a fejlesztők.
-
Angel1981
veterán
1% a PC-s eladás?!?!?!?!?
Mi vaaaaaan?!?!?#3 Jaka: valszeg azért sokkal jobb eladásokat produkálna, ha lenne dedikált szerver!
-
Jakesz
addikt
1% PC-re?
És még mondja valaki, hogy nem haldoklik, mint játékplatform?
-
hommeros
őstag
Tehát az MW2 PC eladásai az 1%-ot sem teszik ki? Az durva.
-
Gergosz2
veterán
Hát igen, papírforma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest