Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    Pár hét tapasztalata után én azt mondom, hogy ez egy jó termék, de az alábbiakon nagyon jó lenne változtatni:

    - Legfontosabb rendes defektálló gumi. különösen, hogy szerelni nem útszéli feladat és körülményes a beszerzése is a belsőnek, külsőnek. A kerékpáripar ezt már 20 éve túlhaladta.
    - Vízállóság. Mivel a termék rollerezésre alkalmatlan, összecsukva is túl nagy a szállíthatósághoz ezért különösen fontos lenne, hogy bírja az esőt. Egy közlekedési eszköztől ez azért elvárható lenne, gondolom műszakilag sem egy órási kihívás.
    - Kormány szerkezet: egyszerűen gyenge. Ez megint nem űrtechnika.
    - Általános ellenállóság: Jó volna ha a keményebb használatot is bírná, padka le, padka fel, stb. Nagyon lassít és fáraszt, hogy minden padkánál, gödörnél lassítani kell, vagy akár leszállni.
    - Hátsó sárvédő merevítése. Filléres tétel, mégis fontos lenne.

    Szóval ez egy jó és kifinomult termék, de a fentieken még nagyon jó lenne, ha módosítanának, mert ezeken áll vagy bukik a napi használhatóság, megbízhatóság. Érződik, hogy a koncepció nem egy valódi roller villanyosítása volt (ez a része kifogástalan), hanem egy elektromos járművet szerettek volna rollerhez hasonló praktikummal és egyszerűséggel felruházni (itt érződik a rutin és a tapasztalat hiánya).

    A fék és a meghajtás kifogástalan, sőt, zseniális.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák