Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
őstag
Nekem Xboxon elindítja a meccset, viszont közben mindig kidob, rossz internetkapcsolatra hivatkozva..
PC-n általában fut rendesen, bár ott is már volt, hogy szerverhiba miatt kidobott. -
Sliderxy
senior tag
Működik azóta valakinek?
A nickelodeon all-star brawl-al ugyan ez a helyzet nálam, nem működik olnine módban.
Pedig a többi játékkal nincs gond. -
Stylerr
addikt
Még mindig halottak a szerverek. Xbox
-
DrDobos
őstag
Nekünk sikerult minden latszolag, aztan azt irta ki a startra nyomva azt hiszem "problem finding a match", es nem tortenik semmi :(
-
Loretto
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen sajnos. Épp most próbálja a fiam, eddig 1x indult el, de egy fél óra után megszakadt.
-
Sefneni
őstag
Estefelé szerintem ránézek én is.
Már régóta vártam.
-
30z.Samu
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jaja, meghaltak a szerverek.

-
MikeWazowski
veterán
Rákattintok a start-ra és aállandóan azt írja, failed to login, check your connection.... gondolom leterheltek lettek a szerverek....?
-
Sliderxy
senior tag
Király! Mindig is ki akartam próbálni.
-
GodGamer5
addikt
Szedem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S All Digital 1TB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:11.50 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Már régóta vártam.