Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Mostantól a TEK fog kiszállni parádézni minden lekódolt vinyó mellé?

-
kymera
őstag
Ez is több a semminél.
Talán balgaság részemről - de nem lenne hatékonyabb egy olyan ügyosztályt létrehozni ami ezzel és ilyen jellegű bűncselekményekkel foglalkozik ... ?
-
a zsaroló vírusok elleni harc egyik fontos lépése megszerezni a titkosító kulcsok titkos párját.
ez pedig csak úgy megy, hogy a vírusokat irányító szerverek közül lefoglalod azt, ami a te országodban van, lehetőleg azelőtt, hogy letörölnék a diszkek tartalmát.
ez ilyen ajtóberúgásos, hangosan üvöltözős tesztoszteronos munka, amire a tek kiválóan alkalmas. -
nubreed
nagyúr
A magyar készenléti rendőrségnek úgy általában mégis mi köze van a cyberbűnözéshez? De ha TEK szintű parasztvakítás a cél, lehet, hogy annak jó lesz.
-
Tikakukac
titán
Amíg a srácok itthon úgy dolgoznak ahogy, addig nem kell ebbe belefolyni.
-
Restart®
tag
Aláírták az együttműködési nyilatkozatot és kaptak egy logót a fentebb említett oldalon, a partnerek fül alatt. Nem elég ez?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nem találtam kontakt lehetőséget az oldal szerkesztőihez. Írtam volna nekik, hogy valami nem ok. Ha megnézitek, szegény magyar rendőrség logójához nincs link társítva (police.hu)

-
cigam
titán
Kezdhették volna azzal, hogy lefordítják az adott ország nyelvére. Ez így használhatatlan.
+ Miből derül ki, hogy a Készenléti Rendőrség foglalkozik ezzel? A címen kívül sehol nincs megemlítve, megmagyarázva, hogy a magyarok mivel, hogyan járulnak hozzá. -
ribizly
veterán
Ehhez biztosan pozitívan kellene hozzáállni, de ami tapasztalatom van az itthoni rendőrséggel kapcsolatban... Jobb, ha ebbe inkább nem ütik bele az orrukat, mert az lesz itt is, mint amikor kirabolnak: jönnek és azt keresik nem e magad csináltál valami turpisságot, az meg, hogy a cuccaidat elvitték a kutyát nem érdekli. Majd Te megtalálod egy zaciban (például számítógéped, rajta az adataiddal) és megint Neked kell magyarázkodnod, hogy márpedig az a tiéd, amit elloptak és kéred vissza...
Szóval ezt inkább ne erőltessük, az emberek meg kezdjék el felfogni, hogy nem lehet mindenhonnan letöltött tartalmakat csak úgy futtatni a PC-n, hanem kellenek bajt megelőző lépések (vírusírtó, csak jogtiszta szoftverek használata, linux, ...).
-
törölt tag
Nem, csak fáradt, lehet aludnom kéne

Viccet félretéve, túl hosszú a cikk, és számomra nehezen emészthető, nem tudok én már egyszerre ennyit olvasni olyan témában ami nem igazán érdekel. A ransomware fogalmával tisztában vagyok, de hogy hogyan jön ehhez a magyar rendőrség, azt már nem volt energiám kihámozni. -
bLaCkDoGoNe
veterán
"a bűnüldöző szervek további 13 országgal karöltve veszi fel a harcot a zsarolóvírusok ellen, köztük Magyarországgal is."
Nem inkább: "a bűnüldöző szervek további 13 országgal – köztük Magyarországgal – karöltve veszi fel a harcot a zsarolóvírusok ellen."? -
törölt tag
Kétszer elolvastam a cikket, de képtelen vagyok megérteni, miről van szó

-
-=MrLF=-
senior tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
"A magyar Készenléti Rendőrség is beszáll a zsarolóvírusok elleni harcba": melyik oldalon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem inkább: "a bűnüldöző szervek további 13 országgal – köztük Magyarországgal – karöltve veszi fel a harcot a zsarolóvírusok ellen."?