Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  nem nyert: ugyanezen törvény 2 par. h. pont:
  "h) közszolgáltatás: külön törvény alapján termékértékesítési vagy szolgáltatásnyújtási kötelezettség hatálya alá tartozó vállalkozás által e kötelezettség alapján nyújtott víziközmű-szolgáltatás, távhőszolgáltatás, települési szilárd és folyékony hulladék rendszeres begyűjtésére, gyűjtésére, elszállítására és elhelyezésére irányuló szolgáltatás, kéményseprő-ipari szolgáltatás, elektronikus hírközlési szolgáltatás, postai szolgáltatás, villamos energia egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználó részére villamosenergia-vásárlási szerződés vagy hálózathasználati szerződés alapján nyújtandó szolgáltatás, valamint földgáz egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználó részére földgáz-kereskedelmi szerződés vagy elosztóhálózat-használati szerződés alapján nyújtandó szolgáltatás"

  tehát a mobilnál 1 év a megőrzési idő.

  (#35) Valentino K.: "Egyáltalán ki az, aki a callcenteren keresztül akar csomagot váltani?": az, aki nem akar fizetni azért, hogy bemenjen az ügyfélszolgálati irodába. a trénél ezt tervezik ugyanis, hogy fizetős lesz az élőemberes találkozás. vagy már be is vezették, nem tudom.

  [ Szerkesztve ]

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák