Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu91
csendes tag
Uhh, de szép
-
Novver
senior tag
Azért egy összesítést megnéznék hogy az életútja során mennyit adnak majd el belőle.
-
Sarah Kerrigan doesn't like it.
-
Youri
veterán
Airflow-ból egyes
-
tomcat78
őstag
válasz
Synthwave #28 üzenetére
A sztori onnan indult, hogy lehalt a laptopja. Ami épp halk sem volt. Vízhez szinte minden volt itthon.... Kivéve pink lötty, meg talán AMD blokk. Max szájber parasztkodik a gépen, mást nem játszik
Netezni, zenét hallgatni meg bőven elég neki
Amúgy jó pár éve pl a Crysis első részét simán végig játszottam egy AMD apu-val, Vga nélkül. Alap szinten meglepően sok dologra jól használható. Így meg még halkabb is, mint egy laptop -
-
tomcat78
őstag
-
Hol hájpolom? Nézd meg a szó jelentését.. Szerintem azt akartad mondani, hogy vagyok annyira felnőtt, hogy elfogadom, hogy
1) lányok/nők is vásárolnak számítástechnikával kapcsolatos cuccokat
2) sőt, még férfiak is akadnak, akiknek tetszik, akik ráadásul lehetnek heteroszexuálisak is (keleten főleg), merthogy az ízlés végtelenül szubjektív dolog, és erről vitát nyitni nemhogy gyerekes, de egyenesen hamvába holt ötletEzzel szemben ez az állandó buzizás az igen választékos hozzászólásokban nem több, mint egy szegénységi bizonyítvány, több szempontból is, és csak téged minősít azok helyett, akiket te kísérelsz meg minősíteni.
Másrészről ha valamitől hányingerem van, akkor nem kattintok rá, hogy aztán a komment szekcióban vergődjek, mint egy elkényeztetett oldalborda.
-
tomcat78
őstag
Őőőőőőő..... Az asszony nőből van, hidd el....
Az meg, hogy neki tetszik, nem teszi buzissá. Szerintem...
Értem, hogy mit akarsz írni, de biztosan meg van az ilyesminek is a piaca.
Tudom, sz@r az RGB, minek rózsaszín meg lehetne sorolni. De szerintem nem előírás, hogy pl valami nem lehet színes vagy épp használt bugyi rózsaszín. Ízlések és pofonok. Nekem sem kéne, de ettől még nem fogom buzisnak tartani. -
-
-
tomcat78
őstag
Én az asszonynak nem merem megmutatni.... A mostani házát is át akarta velem festetni...
-
koby11h
őstag
MIÉRT???
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes! Egy hasonlóan rózsaszín bill+egér párossal egészen összhangba lehet hozni. Színben passzoló monitort még nem láttam, persze attól még lehet.
-
Precorus
tag
Hát nem tudom, azért létezik még pár királynő a világon.
Néhány királyné összeszedve -
siposz
aktív tag
Az "A királynő" megnevezés nyilvánvalóen II Erzsébetre vonatkozik, ő pedig köztudottan kedveli a rózsaszínt.
-
.LnB
titán
Xigmatek "Bözsi néni" edition case.
-
Micsoda szexista feltételezés ez a királynőről!
-
Azt is eláruljátok, honnan rendelheti meg az egyszeri magyar júzer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hamarosan piacra kerül a rózsaszínben pompázó Aquarius Plus Queen verziója.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest