-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu91
csendes tag
Uhh, de szép
-
Novver
senior tag
Azért egy összesítést megnéznék hogy az életútja során mennyit adnak majd el belőle.
-
Tüzi
veterán
Sarah Kerrigan doesn't like it.
-
tibaimp
nagyúr
-
Youri
veterán
Airflow-ból egyes

-
tomcat78
őstag
A sztori onnan indult, hogy lehalt a laptopja. Ami épp halk sem volt. Vízhez szinte minden volt itthon.... Kivéve pink lötty, meg talán AMD blokk. Max szájber parasztkodik a gépen, mást nem játszik

Netezni, zenét hallgatni meg bőven elég neki
Amúgy jó pár éve pl a Crysis első részét simán végig játszottam egy AMD apu-val, Vga nélkül. Alap szinten meglepően sok dologra jól használható. Így meg még halkabb is, mint egy laptop![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
DIY víz IGP-vel? Érdekes megközelítés.

-
tomcat78
őstag
Ez még a teszt üzem volt
Kábelek utána rendeződtek, meg lett ami fehérre lett cserélve.
Telefonnal fényképeztem, azért ilyen hülye csillogós a kép
Amúgy élőben igazából nem vészes. Igaz, nem is én nézegetem.
Asszony barátnőjének az első kérdése az volt, hogy ez fagyigép?

-
Precorus
tag
-
tomcat78
őstag
-
tibaimp
nagyúr
Hol hájpolom? Nézd meg a szó jelentését.. Szerintem azt akartad mondani, hogy vagyok annyira felnőtt, hogy elfogadom, hogy
1) lányok/nők is vásárolnak számítástechnikával kapcsolatos cuccokat
2) sőt, még férfiak is akadnak, akiknek tetszik, akik ráadásul lehetnek heteroszexuálisak is (keleten főleg), merthogy az ízlés végtelenül szubjektív dolog, és erről vitát nyitni nemhogy gyerekes, de egyenesen hamvába holt ötletEzzel szemben ez az állandó buzizás az igen választékos hozzászólásokban nem több, mint egy szegénységi bizonyítvány, több szempontból is, és csak téged minősít azok helyett, akiket te kísérelsz meg minősíteni.
Másrészről ha valamitől hányingerem van, akkor nem kattintok rá, hogy aztán a komment szekcióban vergődjek, mint egy elkényeztetett oldalborda.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jogos!tatu9: kösz a tippet

tomcat78: az asszony pajtásnak dobj össze egy full rózsaszín szettet, már monitor is van hozzá
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hol hájpolom? Nézd meg a szó jelentését.. Szerintem azt akartad mondani, hogy vagyok annyira felnőtt, hogy elfogadom, hogy
1) lányok/nők is vásárolnak számítástechnikával kapcsolatos cuccokat
2) sőt, még férfiak is akadnak, akiknek tetszik, akik ráadásul lehetnek heteroszexuálisak is (keleten főleg), merthogy az ízlés végtelenül szubjektív dolog, és erről vitát nyitni nemhogy gyerekes, de egyenesen hamvába holt ötletEzzel szemben ez az állandó buzizás az igen választékos hozzászólásokban nem több, mint egy szegénységi bizonyítvány, több szempontból is, és csak téged minősít azok helyett, akiket te kísérelsz meg minősíteni.
Másrészről ha valamitől hányingerem van, akkor nem kattintok rá, hogy aztán a komment szekcióban vergődjek, mint egy elkényeztetett oldalborda.
-
Pioneer
őstag
-
tomcat78
őstag
Őőőőőőő..... Az asszony nőből van, hidd el....
Az meg, hogy neki tetszik, nem teszi buzissá. Szerintem... 
Értem, hogy mit akarsz írni, de biztosan meg van az ilyesminek is a piaca.
Tudom, sz@r az RGB, minek rózsaszín meg lehetne sorolni. De szerintem nem előírás, hogy pl valami nem lehet színes vagy épp használt bugyi rózsaszín. Ízlések és pofonok. Nekem sem kéne, de ettől még nem fogom buzisnak tartani. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Pioneer
őstag
-
tomcat78
őstag
-
tatu9
tag
-
Precorus
tag
-
siposz
aktív tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
tomcat78
őstag
Én az asszonynak nem merem megmutatni.... A mostani házát is át akarta velem festetni...
-
koby11h
őstag
Kuriózumnak jó, ha nem gyártják túl nagy számban el is fogyhat.
De hogy a gyűjtők 40 év múlva nem ezt a modellt fogják majd keresni az tuti!
Nekem is volt egy ilyen ismerősöm, EGY! IT-s hölgy és imádja a rózsaszínt... Enikő most biztos boldog vagy!
-
MMIX
addikt
Valószínűbb hogy, ázsiai piac és cseresznyefa virágzás mánia/rajongás miatt kiadott termékek.
-
Fred23
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes! Egy hasonlóan rózsaszín bill+egér párossal egészen összhangba lehet hozni. Színben passzoló monitort még nem láttam, persze attól még lehet.
-
Precorus
tag
Az "A királynő" megnevezés nyilvánvalóen II Erzsébetre vonatkozik, ő pedig köztudottan kedveli a rózsaszínt.
Hát nem tudom, azért létezik még pár királynő a világon.
Néhány királyné összeszedve -
siposz
aktív tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
SidCorky
őstag
-
.LnB
titán
Xigmatek "Bözsi néni" edition case.

-
lezso6
HÁZIGAZDA
Micsoda szexista feltételezés ez a királynőről!
-
AxBattler
félisten
Azt is eláruljátok, honnan rendelheti meg az egyszeri magyar júzer?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hosszabb bemutatót kapott az új Fable
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Végre véglegesek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ELADÓ - GARIS - THERMALTAKE The Tower 300 Snow + ingyen ventik és HUB + AKÁR INGYEN HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- TRYX STAGE ARGB 360 4.0'' Dual-Screen - 6 év garancia Ipon számla
- Garanciális Új Gigabyte UD1000GM PG5 V2 táp
- Új Cooler Master Elite 690 Wood White + Alpenföhn Gletscherwasser 240 + Wingboost 3 Triple Pack
- Eladó 2 db. Noctua NF-A14 PWM 18000 ft.-ért.
- ÚJ Lenovo Legion 9 - Intel Core U9 275HX, 192GB, 2TB, RTX 5090 24GB OLED 240Hz 3 év garancia!
- Apple iPhone 15 - Blue - 128GB - Újszerű - Jótállás: 2028.01.xx-ig - ONE
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jogos!