Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asrach
tag
Köszi, de nem kérek a Mikrotikből, miután megszívattak garanciánál 90000 ft-m ment a kukába úgy hogy az eset nem is az én hibám volt, szimplán nem ismerték el a termékhibájukat, ami szarul lett megtervezve, és akármit csináltam nem tudtam érvényesíteni garanciám. Soha többet nem foglalkozom MikroTik termékekkel
Nagy vonalakban a sztori az hogy túlfeszre hivatkoztak, úgy hogy ott ahol használva volt volt ethernet túlfesz védelem plusz szünetmentes is volt használva az eszköz ahol szintén van túlfesz védelem. És ez még nem minden, de legyen elég ennyi.
Azon is gondolkoztam hogy beadok egy pert az Európai bizottsághoz mondván hogy a MikroTik egyáltalán nem is vállal garanciát a termékeire, és főleg egy olyan hibára amiről valójában ők tehetnek, ja és a legjobb hogy javítani sem lehetett pedig fizettem volna a javításért, szóval az egész MikroTik egy vicc.
Végül hagytam az egészet mert nem akartam mégtöbb pénzt és időt ölni a pereskedésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest