- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Google ellen már indult EU-s per Android miatt. Úgy hogy ebben az esetben hivatalosan az OS nem az övék, és csak a szolgáltatásokat adják, ami nem kötelező egyik gyártónak sem. Tehát itt azért korlátoznák a Google-t mert egy szolgáltatást nyújt a saját feltételeivel?

Elvileg mivel lokális így globális részesedést nem nézhetik csak a lokálist. Mondjuk abban valóban csak US-ben van fölénye az Apple-nek, ahol valahogy nem csinálnak ilyen barom pereket... -
Protezis
őstag
Valaki leírhatná, hogy mi a FASZ.
-
Nem egészen. A HWSW-n egész jól le van írva, pontosan mikkel is volt gondja a Kasperskynek, és miket változtat az MS.
Nem tudom, a PH-nak miért nem sikerült ilyen cikket összehozni.
-
Mirman
őstag
Kicsit olyan ez nekem mintha a gyerekeimhez atjonnenek a barátaik és reklamalnanak hogy miért nem saját szobájuk van francia ággyal , miért a kanapén kell aludni a nappaliban ?

Vagy másik példával élve mintha a BMW-nek reklamalna egy kínai cég hogy miért nem üléshuzat nélkül árulják az autót hogy ők is tudjanak érvényesülni az utángyártottal.
-
bambano
titán
gondolom egy rakás pénzt követelt a kaspersky az ms-től.
az ms-nél meg valaki felvette a telefont, és annyit mondott bele, hogy egy registry bejegyzést módosítunk, és akkor a lomotok megy a levesbe. -
Ezek szerint van az a pénz, amennyiért Kaspersky haja korpásodik.
-
vicze
félisten
Vajon hány FASz poén lesz a topikban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Összefoglalom:
A Microsoft gonosz, mert böngészőt ad az OS-szel.
A Windows fos mert nincs benne böngésző.
A Microsoft gonosz, mert média lejátszót rak a Windowsba.
A Windows fos mert nem tud még egy DVD se lejátszani.
A Microsoft gonosz, mert vírusirtót ad az OS-szel.
A Windows fos, mert nem védi a usereket.Azt viszont fel nem tudom fogni, hogy az Apple-t hogy nem pereli senki ilyenek miatt, ott sokkal durvább a beágyazás.
-
Psychopeti
senior tag
Ma viszont a vállalat bejelentette, hogy célt ért a tisztességtelen versenyjoggal kapcsolatos aggodalma, amelyet a FASZ felé nyújtottak be.
Rendkívül találó

Új hozzászólás Aktív témák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)