- Még a Sony sem tudja, hogy mikor jön a következő PlayStation
- A Minisforum megmutatja a NAS-gyártóknak, hogy miképpen kell AI NAS-t tervezni
- Lassan több Ubuntu fut Windows 11-en, mint natívan telepítve
- Lassan felkötheti a gatyáját a Micron, az SK Hynix és a Samsung
- Prémium élményt ígér a Modern Warfare 4 Samsung monitorokon
- Milyen videókártyát?
- Lassan több Ubuntu fut Windows 11-en, mint natívan telepítve
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durván megdrágulhatnak az olcsóbb VGA-k
- Ha így haladunk, pár év múlva megint Pentium 4-ekkel nyomulunk
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
hát, én max egy üres kólásüveget kapnék az adataimért: 15-20 telefonszám, kép, videó nuku, közösségi hóbelevanc még kevesebb. a legtöbb ami kiderül, hogy egy éve voltam prágában. (UPSZ! AZT MEG MOST KIKOTYOGTAM!)
-
Patice
nagyúr
-
Polarstar
nagyúr
-
törölt tag
-
KAMELOT
titán
-
Polarstar
nagyúr
-
KAMELOT
titán
Jó elgondolás!Mondjuk igazuk is van. Ingyen osztogatja mindenki a képeket, itt meg ezzel lehet fizetni!

-
törölt tag
igazán nincs mit !
a bolt münködése önkéntes és ez a lényeg.
eddig "ellopták" most viszont már önkéntes, az adatszolgáltató homo sapiens részéről.
megteremtették hozzá az illúziót... ehhez majd később hozzájön az MI
gondolkodó logikus eszközök nyomják majd helyetted az önkéntes adatszolgáltatást
bolt münködése:
egy üveg vodkáért, vagy egy választásért adsz cserébe személyes adatokat (bikinis fotók 10 pont,
mai gps koordináták 20 pont, ha mondjuk kipipálod az automatikus feltöltés részt arra extra pont jár,
egy elnöki fotóval aznap ingyen utazhatsz a bkv járatokon.)
amugy a kasperskyt most "rugták" ki a fehér házból
-
Rock88
csendes tag
-
törölt tag
-
Rock88
csendes tag
Elolvastam a cikket és a videót is megnéztem (bár nem értem a beszédet), de nem értem hogyan működik ez.
Valaki elmagyarázná? -
Polarstar
nagyúr
Nem rossz alapötlet, csak ők belevették a "mobilon található adataid" teljességét.
Nem olyan vidám a sztori.

Figyelemre érdemes a videóval illusztrált elgondolás.
-
dajkopali
addikt
-
Lacok
őstag
Ez hasonló a webshop-ok által felajánlott kupon vagy %-os kedvezményhez amit hírlevélre történő felíratkozás esetén adnak.
-
L4mie
veterán
!!!! gyorsan megosztom fészbúkon!!!
-
citkar
addikt
Jópofa.
Vajon miféle nyitási engedélyek kellettek?
-
tomazin
veterán
-
Fred23
nagyúr
Fura, hogy ilyet máshol / mástól még sose láttam!

-
atike
nagyúr
Mekkora ötlet....
Még nagyobb lett volna, ha nem csak eszmei értékű árukészlet lett volna, hanem sokkal konkrétabb, valós értéket képviselő cuccok... -
-=MrLF=-
senior tag
Jó ötlet
(természetesen még reklám is a cégnek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Magyar árfigyelőn tűnt fel a Redmi Watch 6 Lite és a Watch 6 Active
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Életre kel a vizor a Google Pixel 11 Pro és Pro XL hátulján – bemutató
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Macska topik
- Formula-1
- Jövedelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Mortal Kombat 11 Premium Edition PS4 játék - 3 hónap garancia
- Latitude 7450 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Újszerű Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch játék - 3 hónap garanciával
- Újszerű HP 250 G9 - 15.6" FullHD - i5-1235U - 8GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo Legion 5 83RW0022HV Notebook. Beszámítás lehetséges
- 284 - Lenovo Legion Pro 5 (16ADR10) - AMD Ryzen 9 8940HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Inwin fekete Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Használt Philips PowerPro Compact FC9332/09 porzsák nélküli porszívó / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 9C NFC 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

)