Hozzászólok Aktív témák
-
IgnisFatuus
aktív tag
Azért egy digitalizáló tábla szerintem jobban megéri...
Főleg ha megnézzük ezeknek a gépeknek a bővíthetőségét, és a kijelzők színhűségét...
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, Zotac 2080Ti AMP! Extreme, Xonar DX, Asus VG279QM, HyperX Cloud, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
MASSlag
tag
Ezekkel nem nagyon tudnál retusálni, sem a kijelző színhűsége, sem a toll precizitása nem megfelelő.
Erre találták ki a Wacom Cintq-et LINK
Nézd meg a wacom álványát, aztán pedig ezt, nehezen tudom elképzelni, hogy ez két év mulva is stabilan fog állni. A Cintiq ára sajnos azért annyi, mert nincs verseny ebben a piaci szegmensben.
Ezért nem látom én sem értelmét. Ráadásul frankó teniszkönyököt lehet tőle kapni, mert ha van előtte billentyűzet nem tudsz lekönyökölni.Az összes fejlesztőt és marketingest aki kitalálta az asztali win8-at kötelezném, hogy 24 órában egér nélkül használjanak egy ilyen gépet. Valamint beiratnám őket egy két éves ergonómia képzésre.
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
Hozzászólok Aktív témák
ph Az Adora24 nevű termék a kijelző szempontjából is tartogat meglepetést.
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- [Re:] i7 4770 s1150 processzor -- B.E.S.Z.Á.M.Í.T.Á.S. -- J.Á.T.É.K.T.E.S.Z.T.
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- [Re:] Amazfit GTR 47 mm - egyszerűen kitartó
- [Re:] [SeniorTilla:] HP Pavilion Gaming 17-cd0210g - ÚJ 17,3" FullHD IPS laptop - i7-9750H, 16GB, SSD+HDD, GTX 1650
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Core i3 3225 @HD 4000 integrált 3.3GHz CPU LGA 1155
- Annke c800 bullet IP kamera - új, bontatlan
- BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 11” 256GB Wi-Fi Wi-Fi SPACE ÉS SILVER AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 12,9” 256GB Wi-Fi Wi-Fi SPACE AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ 1ÉVGAR
- Nokia 2720 Flip 4G
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest