Hirdetés

2019. február 23., szombat

Hozzászólások

(#1) ambrus14


ambrus14
(tag)

Unom már, hogy ennyire eröltetik ez a 3D-t, de nekem egyelőre a samsung 72cmes crt tvm is megteszi a dvd filmekhez! :))

Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144

(#2) DarkByte válasza ambrus14 (#1) üzenetére


DarkByte
(PH! addikt)

Lesz ennek is piaca, csak első körben nyilván nem a mienk. (annak a 4K-s projektornak bele sem merek gondolni az árába :O) Az emberek igénytelenek is ilyen téren (ha bár állítólag a múlt karácsony slágerterméke volt az LCD TV.. csak épp sírva tudok fakadni mikor a zajos analóg jellel etetik és torz 16:9-ben nézik a 4:3-mas adást). Engem személy szerint rabul ejtett a HD, most már kicsit több mint egy éve van 1080p-s monitorom (lekopogom eddig semmi baja, pedig egy BenQ-m van amitől visszakoztam elsőnek, viszont most meg nem nagyon akarnék tőle megválni, pedig TN és próbálgathattam már ISP paneles monitort is, tudom melyek a különbségek). Decemberben nagyon bántam hogy az Avatar-t majd nem nézhetem meg otthon is úgy mint a moziban 3D-ben. :) De majd ez is bekövetkezik egyszer. Épp azon tűnődtem hogy vajon monitorral megoldható lesz-e a fény polarizált 3D-zés.

[ Szerkesztve ]

🧟 BrainZZZ!

(#3) xT4ken


xT4ken
(tag)

Ez a JVC mindig is tudta mitol doglik a legy! Ha miliardos leszek beszerzek mind2 termekbol egyet :DD

(#4) Runo válasza ambrus14 (#1) üzenetére


Runo
(PH! kedvence)

addig nekem is jó volt, míg nem láttam a havernél a 106 cm-es samsung fullhd-s lcd-t :DDD
kár hogy a 3D-s technológiát csak szemüveggel lehet egyenlőre... igazán kitalálhatnák már hogy anélkül is lehessen :))

war never changes

(#5) Komplikato válasza Runo (#4) üzenetére


Komplikato
(PH! kedvence)

Kitalálták már. Többször is. De egyenlőre siralmas, még a CES-en bemutatott Samsung(?) 3D tévét is lehúzták az újságírók. Alacsony fényerő, kis láthatósági szög, stb.

Amúgy a JVC kütyünél nem értem miért "csak" monitor, minimum kéne bele dupla tuner, digitális persze, meg a "szokásos" extrák, DivX/MKV támogatás, hálózati meghajtó kezelése, internet, toronyóra lánccal ...
Legalább is ennyiért:
Suggested list price* for this model (U.S. Dollars): $9,153.00

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

(#6) Translator


Translator
(fanatikus tag)

japan victory company - nem ok nélkül hívják így :K

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#7) xT4ken válasza Komplikato (#5) üzenetére


xT4ken
(tag)

Mert aki annyi penzt kidob ra az ugyanennyit siman kidob az egyeb high-end cuccokra is hozza. Az olyannak a beepitett extra olyan mint a foldon jaro embernek az onboard grafika.

Szerintem ez se piskota!!! :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8) eclipse006


eclipse006
(őstag)

nagyon szeretem a JVC cuccokat :)

http://www.facebook.com/SzaboSandorPhotography

(#9) Flashback


Flashback
(PH! addikt)

Nekem van egy JVC videókamerám és már hibásan vettünk 3x volt javításon a képminősé miatt, és még most is egy rakás f*s. Már elnézést. Meg van egy JVC fejegységem a kocsiba így 5év után már kezd bekrepálni. Bekapcsol de nincs hang meg ilyenek. De lehet csak én vagyok peches...

[ Szerkesztve ] Everything begins with an idea...

(#10) tome.jr


tome.jr
(PH! addikt)

Mióta megnéztem 3D-ben az Avatart azóta nagyon rá vagyok kattanva a 3D témára. Szerintem 2011 lesz a 3D igazi elterjedésének az éve. Idén valószínű minden gyártó kijön a saját első generációs 3D megjelenítőjével horrorisztikus áron, Jövőre majd jönnek a második generációs modellek amik már "megfizethetőek" is lesznek.

Ahogy néztem ez a JVC tv 7000 dollárról fog indulni.

[ Szerkesztve ]

(#11) eclipse006 válasza Flashback (#9) üzenetére


eclipse006
(őstag)

Hát nekem igaz csak 1 JVC cuccom van. egy minihifi 97es gyártású (mx-s20) és kifogástalanul működik minden rajta.nem volt egyszer sem javítva

[ Szerkesztve ]

http://www.facebook.com/SzaboSandorPhotography

(#12) elefant válasza Flashback (#9) üzenetére


elefant
(HÁZIGAZDA)

Szia,

azon még nem gondolkodtál el, hogy felhívd a magyarországi képviseletet és közvetlenül nekik mond el, hogy mi a gond? akár úgy is csomagolhatod, hogy már háromszor volt szervízben, ajánljanak egy olyat, ami tényleg jó, mer már eleged van nagyon.

(#13) nTom


nTom
(fanatikus tag)

mire az iyen 3D tévék elterjednek az átlagemberek között, addigra megint kijön valami új technológia. Azért szívesen megnéznék egyet működés közben.

(#14) tome.jr válasza nTom (#13) üzenetére


tome.jr
(PH! addikt)

Azt jósolják, hogy 2013-ban a háztartások 65 %-ban már 3D tv lesz. Több tv csatorna is tervezi a közeljövőben az átállást a 3D sugárzásra.

(#15) Flashback válasza elefant (#12) üzenetére


Flashback
(PH! addikt)

Már megtörtént. Beszéltem valami managerrel elmondtam mi van, meg hogy csalódatam ilyenek. Aztmondta hogy a terméket nem tudja kicseréltetni már. De aztmondta vigyem el szervízbe és csináltassam meg aztán ha beszarik megint akkor hívjam vissza és tárgyalunk. Szervíz megvolt, a kamera jónak tűnt. Lévén hogy kamera egy évben kb 5-6x kerül elő, de akkor eléggé fontos lenne. A következő bekapcsolásnál (1-2hónap) szintén produkálta a hibát akkor besokaltam az egy év gari pedig abban a hónapban járt le. Így vettem egy 120 ezres JVC kamerát ami gyakorlatilag használthatatln és többet volt szervízben mint nálam. Na kb ennyi, de lehet én vagyok peches, mert engem vonzanak a hibás műszaki cikkek: (hdd, memória, PNA, mobil...)

[ Szerkesztve ] Everything begins with an idea...

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.