Unom már, hogy ennyire eröltetik ez a 3D-t, de nekem egyelőre a samsung 72cmes crt tvm is megteszi a dvd filmekhez!
Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
Unom már, hogy ennyire eröltetik ez a 3D-t, de nekem egyelőre a samsung 72cmes crt tvm is megteszi a dvd filmekhez!
Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
Lesz ennek is piaca, csak első körben nyilván nem a mienk. (annak a 4K-s projektornak bele sem merek gondolni az árába ) Az emberek igénytelenek is ilyen téren (ha bár állítólag a múlt karácsony slágerterméke volt az LCD TV.. csak épp sírva tudok fakadni mikor a zajos analóg jellel etetik és torz 16:9-ben nézik a 4:3-mas adást). Engem személy szerint rabul ejtett a HD, most már kicsit több mint egy éve van 1080p-s monitorom (lekopogom eddig semmi baja, pedig egy BenQ-m van amitől visszakoztam elsőnek, viszont most meg nem nagyon akarnék tőle megválni, pedig TN és próbálgathattam már ISP paneles monitort is, tudom melyek a különbségek). Decemberben nagyon bántam hogy az Avatar-t majd nem nézhetem meg otthon is úgy mint a moziban 3D-ben.
De majd ez is bekövetkezik egyszer. Épp azon tűnődtem hogy vajon monitorral megoldható lesz-e a fény polarizált 3D-zés.
[ Szerkesztve ]
🧟 BrainZZZ!
Ez a JVC mindig is tudta mitol doglik a legy! Ha miliardos leszek beszerzek mind2 termekbol egyet
addig nekem is jó volt, míg nem láttam a havernél a 106 cm-es samsung fullhd-s lcd-t
kár hogy a 3D-s technológiát csak szemüveggel lehet egyenlőre... igazán kitalálhatnák már hogy anélkül is lehessen
war never changes
Kitalálták már. Többször is. De egyenlőre siralmas, még a CES-en bemutatott Samsung(?) 3D tévét is lehúzták az újságírók. Alacsony fényerő, kis láthatósági szög, stb.
Amúgy a JVC kütyünél nem értem miért "csak" monitor, minimum kéne bele dupla tuner, digitális persze, meg a "szokásos" extrák, DivX/MKV támogatás, hálózati meghajtó kezelése, internet, toronyóra lánccal ...
Legalább is ennyiért:
Suggested list price* for this model (U.S. Dollars): $9,153.00
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
(#6) Translator
japan victory company - nem ok nélkül hívják így
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
Mert aki annyi penzt kidob ra az ugyanennyit siman kidob az egyeb high-end cuccokra is hozza. Az olyannak a beepitett extra olyan mint a foldon jaro embernek az onboard grafika.
Szerintem ez se piskota!!!
[ Szerkesztve ]
(#8) eclipse006
nagyon szeretem a JVC cuccokat
http://www.facebook.com/SzaboSandorPhotography
Nekem van egy JVC videókamerám és már hibásan vettünk 3x volt javításon a képminősé miatt, és még most is egy rakás f*s. Már elnézést. Meg van egy JVC fejegységem a kocsiba így 5év után már kezd bekrepálni. Bekapcsol de nincs hang meg ilyenek. De lehet csak én vagyok peches...
[ Szerkesztve ] Everything begins with an idea...
Mióta megnéztem 3D-ben az Avatart azóta nagyon rá vagyok kattanva a 3D témára. Szerintem 2011 lesz a 3D igazi elterjedésének az éve. Idén valószínű minden gyártó kijön a saját első generációs 3D megjelenítőjével horrorisztikus áron, Jövőre majd jönnek a második generációs modellek amik már "megfizethetőek" is lesznek.
Ahogy néztem ez a JVC tv 7000 dollárról fog indulni.
[ Szerkesztve ]
Hát nekem igaz csak 1 JVC cuccom van. egy minihifi 97es gyártású (mx-s20) és kifogástalanul működik minden rajta.nem volt egyszer sem javítva
[ Szerkesztve ]
http://www.facebook.com/SzaboSandorPhotography
Szia,
azon még nem gondolkodtál el, hogy felhívd a magyarországi képviseletet és közvetlenül nekik mond el, hogy mi a gond? akár úgy is csomagolhatod, hogy már háromszor volt szervízben, ajánljanak egy olyat, ami tényleg jó, mer már eleged van nagyon.
mire az iyen 3D tévék elterjednek az átlagemberek között, addigra megint kijön valami új technológia. Azért szívesen megnéznék egyet működés közben.
Azt jósolják, hogy 2013-ban a háztartások 65 %-ban már 3D tv lesz. Több tv csatorna is tervezi a közeljövőben az átállást a 3D sugárzásra.
Már megtörtént. Beszéltem valami managerrel elmondtam mi van, meg hogy csalódatam ilyenek. Aztmondta hogy a terméket nem tudja kicseréltetni már. De aztmondta vigyem el szervízbe és csináltassam meg aztán ha beszarik megint akkor hívjam vissza és tárgyalunk. Szervíz megvolt, a kamera jónak tűnt. Lévén hogy kamera egy évben kb 5-6x kerül elő, de akkor eléggé fontos lenne. A következő bekapcsolásnál (1-2hónap) szintén produkálta a hibát akkor besokaltam az egy év gari pedig abban a hónapban járt le. Így vettem egy 120 ezres JVC kamerát ami gyakorlatilag használthatatln és többet volt szervízben mint nálam. Na kb ennyi, de lehet én vagyok peches, mert engem vonzanak a hibás műszaki cikkek: (hdd, memória, PNA, mobil...)
[ Szerkesztve ] Everything begins with an idea...