Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hunluki

  senior tag

  Még anno early adopterként rámentem egy 128 megás MSI mp3 lejátszóra, akkor került media marktba 29k hufba, lőjétek be az időt hol tarthatunk :) Maradjunk annyiban hogy akkoriban még az is nagy szám volt ha a discmaned tudott mp3-at.

  Na ennek a csodálatos szerkezetnek hajlamos volt meghülyülni a szoftvere, random újraindult, volt hogy lefagyott szám közben (régi beakadt dos játék hangjait idézve), illetve egy idő után szeretett kikapcsolni fullosan feltöltött elemmel is (egy darab AAA vitte).

  Első kör, media marktba visszavittem: Ők nem javítják, le kell adni szakszervízbe.
  Szakszervíz kint a halál f..ülén budatétény, ott is egy ipari parkba valami raktárépület. Odamentem érdeklődni hogy mi a helyzet, elsőre senki nem tudott semmit, de kb egy óra után előkerült valaki aki tudta miről van szó. Átvették, kaptam róla papírt és majd értesítenek.

  Eltelik egy hét, semmi. Két hét, semmi. Kicsit gyorsítsunk: Másfél hónap, semmi, telefonálok rájuk, igen-igen, gondok vannak, de folyamatban van, majd hívnak. Még egy hónap, aztán még egy, majd fölhívnak hogy na igen, jónapot, na az van hogy lejárt a garancia és már fizetős lenne a javítás, mi legyen?
  Elmentem érte, megint kb fél óra volt mire tudták a helyszínen hogy mi a fenét is szeretnék, odaadták kb ugyanabban a dobozban/zacskóban amiben leadtam. Így ránézésre akkor úgy tűnt mintha hozzá se nyúltak volna kb, tünetei is ugyanazok voltak mint eddig.

  Ment is a fiók mélyére mert pendriveként még funkcionált, de aztán ahogy eljárt felette az idő elengedtem.

  A dolog csattanója: Kb 1 év után jött ki hozzá egy újabb firmware amivel tökéletesen működött még kb 2 évig, utána megint kezdtek előjönni pontosan ugyanazok a hibák mint előtte, de még azért használható volt. Nem is tudom mi lett vele, talán ellopták vagy elhagytam, de akkor már egyáltalán nem érdekelt, 5-6k hufért lehetett venni egy gigásat, valahol kicsit örültem is neki hogy eltűnt az életemből.

Hozzászólok Aktív témák