Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • asdf_

  addikt

  válasz FattyDove #46 üzenetére

  Kicsit vicces is lenne, ha egy mosógépet visszavinnél az MM-be aztán vernéd az asztalt, hogy 2 hónap mire eljut a szervizbe / megjavítják / visszaküldik.

  Megteheted, jogodban áll, kötelesek átvenni. Fogyasztó a kötelező jótállásra kötelezett terméke jótállási igényével választása szerint jelentkezhet az értékesítés helyén vagy a jótállási jegyen megjelölt javítószolgálatnál. Jogodban áll, és bevinni egy 60 kilogrammos, törvény által helyszíni garis mosógépet az MM-be. Akár amiatt, mert hülye vagy, de akár amiatt, mert otthon a szervizest várni kétszer fél nap, ha útbaesik a MM, akkor meg 2*20 perc leadni meg átvenni és az MM nyitva van este 8-kor is, tehát nem megy el 1 nap szabadságod erre, és mondjuk erős vagy, meg van putonyos autód is.

  Ha beviszed a boltba akkor sem fogják elküldeni neked sehova a mérete miatt.

  Lásd fent, beviheted, kötelesek átvenni.

  Más kérdés, hogy mindkét esetben a 10 kilónál nehezebb, tömegközlekedési járművön poggyászként nem szállítható termék esetén az elszállításról a jótállásra kötelezettnek kell gondoskodnia, de ha te bevitted az MM-be a terméket, akkor ez nekik pratikusan annyit jelent, hogy kihívják a szervizest önmagukhoz és az elviszi a hibás készüléket/helyben megjavítja.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák