Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Piftuka

  veterán

  válasz robi-k #1 üzenetére

  Tény, hogy az XH95 olcsóbb most, de igazából mindkettő drága. :)

  A kontrasztban pedig az sem teljesít túl kiemelkedően. Persze ebben az összehasonlításban szerintem is jobb vétel.

  Ám nem rossz ez a lézeres megoldás. Már az elődje is nagyon jó értékeléseket kapott. A színhűsége példás, könnyen telepíthető, kezelhető, még mozgásmegjelenítésben is korrekt volt.

  Ha képesek volnának ~5.000:1 körüli natív kontrasztot produkálni az ilyen vetített megoldásokkal, akkor a házimozi rajongók számára nagyon jó alternatívát jelenthetne ez a technológia. És ez ugyebár tényleg egy televízió, nem "csak egy projektor."

  Nem is beszélve arról, hogy 85 col felett minden további +5-10 col képátló exponenciálisan növeli egy LCD tévé eladási árát. A 120 colos változat esetében pedig ~20-25 millió forintos árakról beszélünk.

  Itt viszont ezt a 88 colos vetített megoldást megkapod 1,5 millióért, és a 120 colos változata sem kerülne 2-2,5 milliónál többe. No, ez már nem mindegy. :N

  Legyetek mindig tudatos fogyasztók! Hasznos olvasnivaló a témában: www.tudatosfogyaszto.hu / www.fogyasztoklapja.hu / www.magyarefk.hu / http://fogyasztovedelem.kormany.hu / http://www.gvh.hu/fogyasztoknak / http://homar.blog.hu /

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés