Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Pingüino

  aktív tag

  válasz Joshi #16 üzenetére

  Van jobb dolgom is, mint hogy az olyan embereknek, akiknek ha valami nem fér bele a világképükbebe, az csak "marketing anyag", részletekbemenő tudományos hátteret böngésszek. Ha érdekel, hogy pontosan hogyan működik, nézz utána.

  Lehet, hogy AI, lehet, hogy csak egy előre erre a célra elkészített algoritmus dolgozza fel a metaadatokat, ennyire nem értek hozzá, de az nettó baromság, hogy az Atmos csak egy pár újabb hangcsaornát ad hozzá. Ha így lenne, akkor full felesleges lenne benne a metaadat, és nem kellene hozzá certifikált eszköz sem, elég lenne egy elég sok végkimenettel rendelkező bármi.

  Azon kívül meg ha csak full marketing lenne, amit ez az oldal ír, akkor lenne legalább egy darab oldal, ami leírja, hogy ez mekkora parasztvakítás, de ilyennel még nem találkoztam.

  Jöhetnek a "Tudtam, hogy nem fogsz válaszolni, mert nem tudsz, mert nincs igazad." típusú kommentek, már megszoktam ezen a fórumon sajnos.

  [ Szerkesztve ]

  Jó dolog a fórumozás. Segít megtanulni nem etetni a trollokat. Sajnos még nem sikerült elengedni a hülyeségüket, de azért haladok.

Hozzászólok Aktív témák