Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Én úgy gondolkodtam erről, hogy a hackerkedés nem attól az, ami, hogy törvényes vagy sem, hanem, hogy milyen szándékkal történt. Tehát amit mondtam is példa, hogy bejutni egy rendszerbe, majd erről szólni, nem törvényes, de ténylegesen nem okoztam kárt (tehát nem loptam el adatot, esetleg még jelszavakat sem, stb.).
Kocsis példához hasonlítva ez olyasmi lehet, hogy éjjel a szakember kinyitja a kocsit, majd ott hagy egy cetlit, hogy nyitva volt a hátsó ajtó, legközelebb figyelj. Vagyis nem törvényes, mert nem a tulaj kérte, de segít, nem kárt okoz. Az én nézetemben. Crackernek akkor nevezném, ha ellopna a kocsiból valamit, vagy megrongálná. A hivatásos szakember akit megkérsz, meg az 'etikus hacker', bár gyanítom ez a kifejezés is pont a média miatt jött létre.
De ezen nem veszünk össze, csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Amazon
- Renault, Dacia topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Fanatec CSL P1 V1 kormány
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest