- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Navigáció témához:
- mapdroyd nem navigáció, csak egy offline térkép:
"Csak a főbb utak szerepelnek benne. Utcaszintű térképet csak a nagyobb városoknál találunk. Hogy mi alapján kerültek be ezek a városok nem tudom, hiszen néhány megyeszékhelyen is (Szolnok, Békéscsaba) csak a fő utakat jelöli. így komoly navigációra nem alkalmas, igaz ilyen funkciót nem is találunk benne."Elég messze van a Nokia Drive-tól. Én használom a Nokia Drive-ot, és igen pontos, jó navigáció. Nagyon sok esetben a google maps-nál pontosabb, és frissebb.
-
punky10
addikt
És szerinted a Mapdroyd hamarabb volt,mint a NokiaMaps?
Ezeken lehetne vitázni,de a lényegen nem változtat:az emberek többségét már zavarják ezek az átlátszo tyuk-,illetve alma-perek...
De mi vagyunk a rosszak:nem értjük meg,hogy ha az Apple vesz át egy jo dolgot más gyártotol vagy rendszertöl,akkor az fejlödés.Ha ugyanez forditva történik:lopás.Magyarul:ami a tied,az az enyém is.Ami az enyém,ahhoz semmi közöd! -
Tikakukac
titán
Belinkeltél egy béta app-ot, amit utólag kell felrakni és jobb esetben megy egy pár telón, meg ugyebár S3 enyhén halott platform. Plusz senki sem garantálja, hogy ha úgy marad a teló akkor ki fogja restore-olni a dolgot. Ez remek, de tényleg. De én egy telefont kértem, natív támogatással.
Android nem rég óta tud csak offline navit adni. És nem third party programról volt szó, hanem telefonból kidobozolva, azonnal használhatóra. Igo volt már Omnia alatt is, csillió éve. De egy telefonhoz adták, és külső karin. A többi teló meg le volt kaksizva.
Tehát 2-ből 0. Nem tudom mit akarsz bizonyítani. Az Apple termékekkel semmi bajom, kicsit túlárazottak, de van bennük minőség. Az üzletpolitikájuk viszont egy irgalmatlan ellenszenves, bűzölgő mocsár. Minden cég túloz és minden cég ferdít. Csak ez náluk olyan epikus magasságokban van, hogy az hihetetlen. A legutóbbi "hogyan fogjuk a telefont, hogy ne menjen el a térerő" dolog körüli gusztustalanságra már ki sem térek, ha nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 4
- 1 VII Japán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest