Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] Még nem biztos, hogy tuningolhatók lesznek a 3D V-Cache-t használó új Ryzenek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Vicces látni 8 GB RAM lehetőségét. Ez a doboz-dizájn nálam futottak még, ellenben a rövid NYÁK (Giga és Asus megoldásához hasonlóan) szimpatikus.
-
Graphics
Jómunkásember
Rettentő fura névválasztás így, habár legalább nem lesz áthallás a Samsungokkal, / akivel amúgy is áll a bál az NVIDIÁval/
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
mghltm
addikt
hat, nem eroltettek meg magukat az egyszer biztos: fogtak a jo oreg nvidia altal megalmodott felepitest es rovidebb hutest szereltek fel. az asus es a gigabyte legalabb dolgozott vele egy kicsit...
hianyom van: A Black Edition NEM lett olyan rövid, mint az ASUS vagy Gigabyte megoldása, de értékelhető alternatíva.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok tanultak e a korábbi verziókból és ez is cicereg e vagy a többi gyártóhoz hasonlóan le se...
-
Annyira megrövidítette, hogy még a nevét is. Galaxy helyett már cask Galax
-
codec
senior tag
Gyönyörű ez a kártya! A 2x6 pin meg nagyon is jó döntés a 8 pin helyett. Osztott 12v-os táptulajok örülhetnek neki.
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Valami backplate mehetett volna rá. A tendencia viszont nem rossz.
<< Heimdal >>
-
KYZRR
őstag
Szvsz 2 centimeter nem olyan vilagrengeto kulonbseg, hogy most negativumkent lehessen feltuntetni...
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Helmoras
őstag
ez valami uj márka vagy én vagyok tudatlan?
-
ALLAT001
senior tag
Jól értem, hogy ha nincs olyan tápod, amin van 2x6 pin kimenet, akkor be sem lehet üzemelni?
Miért jó ez, ha a fogyasztás amúgy sincs az egekben?
-
shiftac
aktív tag
Nagyon szép kártya, de a GALAX név valami iszonyat hülyén hangzik. Galaxy sokkal jobb lenne.
Xiaomi Mi 9 SE (MIUI Global Stable 12.5.1.0 - Android 11), Sonata HD DAC+Soundmagic E11C
-
kpal
veterán
Esztétikailag ez a legszebb rövid verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Black Edition nem lett olyan rövid, mint az ASUS vagy Gigabyte megoldása, de értékelhető alternatíva.
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest