Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Tök hülye vagyok ehhez a témához, de nagyon érdekel, hogy mit tud ez a VR dolog. Valahol meg lehet már nézni, ki lehet próbálni Budapesten egy ilyen cuccot?
Ez pl. mi a fene? Vagy ez. Csak pénzkidobás lenne, vagy ad némi betekintést a dologba?
-
moli.hu
őstag
1:00-nal milyen kiraly lehet mar ilyen nevvel
-
Danex
addikt
Nem teljesen ez az eszköz, de
... YouTube-Video -
ChavalieR
csendes tag
Manapság vannak elég erős és szép játékmotorok ahhoz hogy abban készítsenek el egy animációs filmet, volt már erre nem is egy példa, és észre sem vennéd hogy az nem render hanem valós időben megy. Ott el tudom képzelni ezt. Én személy szerint élvezném de hát ízlések és pofonok (:
-
Márton
nagyúr
Én mondjuk el tudom képzelni még természetfilmnél, abból is a relaxációs fajtánál, mikor 1 percig láthatsz egy helyszínt, körbenézhetsz, nincs konkrét rendezői elképzelés, hogy mit akar megmutatni, illetve de, az egész helyszínt
Még egy nagyon lassú mozgás is belefér, mintha sétálnánk, de én arra nézek amerre akarok. Múltkor láttam egy mozgólépcsős, timelapse-os, 360-as videót. Na annak nem sok értelmét láttam, annyira gyorsan pörögtek az események, hogy eszem ágában nem volt körbenézni, úgyis új infó jött minden másodpercben 
Egyébként nekem a 180 fokos filmek is bejönnének, valahol olvastam erről, hogy nem is szükséges a teljes 360 fok, hiszen fotelből, ágyról elég kényelmetlen teljesen hátranézni, elég ha jobbra-balra, picit fel-le tudsz bámészkodni. Arról nem beszélve mekkora könnyebbség ez a filmkészítőnek..
-
Danex
addikt
Animációs filmeknél azért el lehetne képzelni
Teszem azt a jégkorszak és mondjuk egy kis oposszum lennél az egyik mamut hátán és az ő szemszögéből nézhetnéd meg a filmet 
Vagy majd a távoli jövőben a filmet bármikor leállíthatnád és ezt tapasztalnád : YouTube-Video
-
Sinesol
veterán
Ja, sok szükség nincs rá, ha pl körülötted van egy film, azt se tudod mit kell nézni, emellett még feleslegesen sok tartalmat is kell készíteni.
Egy filmnél sokat szamitanak a beállitások, színek, megvilágítás és még ezernyi dolog, amiböl sokminden nem maradna, ha a filmben találnánk magunkat.
Ha pl a szinházat vagy operát veszem példának, ami gyakorlatilag egy valósidejű előadás, nemhiszem hogy hozzáadott plusz lenne, ha ott sétálgathatnék a szinészek közt egy darabban
Vicces lehet, de értelme kb annyi mint a hajlitott tv-nek. -
Előbb lesz VR face,mint ez az is biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arra jó lesz, hogy egyáltalán fogalmam legyen arról, hogy mi is ez.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)