Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Profildömpinget hozott az új GeForce driver
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Előbb lesz VR face,mint ez az is biztos.
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Sinesol
veterán
Ja, sok szükség nincs rá, ha pl körülötted van egy film, azt se tudod mit kell nézni, emellett még feleslegesen sok tartalmat is kell készíteni.
Egy filmnél sokat szamitanak a beállitások, színek, megvilágítás és még ezernyi dolog, amiböl sokminden nem maradna, ha a filmben találnánk magunkat.
Ha pl a szinházat vagy operát veszem példának, ami gyakorlatilag egy valósidejű előadás, nemhiszem hogy hozzáadott plusz lenne, ha ott sétálgathatnék a szinészek közt egy darabban
Vicces lehet, de értelme kb annyi mint a hajlitott tv-nek.[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Animációs filmeknél azért el lehetne képzelni Teszem azt a jégkorszak és mondjuk egy kis oposszum lennél az egyik mamut hátán és az ő szemszögéből nézhetnéd meg a filmet
Vagy majd a távoli jövőben a filmet bármikor leállíthatnád és ezt tapasztalnád : YouTube-Video
-
Márton
nagyúr
Én mondjuk el tudom képzelni még természetfilmnél, abból is a relaxációs fajtánál, mikor 1 percig láthatsz egy helyszínt, körbenézhetsz, nincs konkrét rendezői elképzelés, hogy mit akar megmutatni, illetve de, az egész helyszínt Még egy nagyon lassú mozgás is belefér, mintha sétálnánk, de én arra nézek amerre akarok. Múltkor láttam egy mozgólépcsős, timelapse-os, 360-as videót. Na annak nem sok értelmét láttam, annyira gyorsan pörögtek az események, hogy eszem ágában nem volt körbenézni, úgyis új infó jött minden másodpercben
Egyébként nekem a 180 fokos filmek is bejönnének, valahol olvastam erről, hogy nem is szükséges a teljes 360 fok, hiszen fotelből, ágyról elég kényelmetlen teljesen hátranézni, elég ha jobbra-balra, picit fel-le tudsz bámészkodni. Arról nem beszélve mekkora könnyebbség ez a filmkészítőnek..
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ChavalieR
csendes tag
Manapság vannak elég erős és szép játékmotorok ahhoz hogy abban készítsenek el egy animációs filmet, volt már erre nem is egy példa, és észre sem vennéd hogy az nem render hanem valós időben megy. Ott el tudom képzelni ezt. Én személy szerint élvezném de hát ízlések és pofonok (:
-
Danex
addikt
-
moli.hu
őstag
1:00-nal milyen kiraly lehet mar ilyen nevvel
-
hito
nagyúr
Tök hülye vagyok ehhez a témához, de nagyon érdekel, hogy mit tud ez a VR dolog. Valahol meg lehet már nézni, ki lehet próbálni Budapesten egy ilyen cuccot?
Ez pl. mi a fene? Vagy ez. Csak pénzkidobás lenne, vagy ad némi betekintést a dologba?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade ADVANCED 15" i7-11800H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3070 8GB QHD 165Hz PATIKA, ÚJ AKKU! GAR
- 2024 Mac Mini - M4 CHIP - 10C CPU / 10C GPU / 24 G RAM / 512 SSD - Bontatlan
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo E580 i5-7.gen (kishibás) akku jó /Bontás/
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest