- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Depression #18 üzenetére
Aha, csak ezt 7 évben 1x lehet, és valószínű a banki kölcsönöknek, hiteleknek és részletfizetéseknek is búcsút mondhat egy jó időre.
-
Depression
veterán
válasz
Thunderzolee #17 üzenetére
Röviden: Csődöt jelent, megkegyelmeznek neki, és éli tovább az életét.
-
És akkor most mi lesz ennek a vége?
Mert kifizetni úgysem fogja/tudja.. leültetik?
A gyerekek meg mennek állami gondozásba (vagy minek hívják arrafelé)? Elrettentésül? -
negyedes
addikt
Ah, meg se lepodok, ott(meg mar itt is) minden amibol penzt lehet csinalni es valaki tomheti a zsebet az alkotmanyos es torvenyes. Ha a demokracia alarca lehull.........
Warezolo ez utan: Uuuuu az anyja ez se tudja majd kifizetni, szerencsetlen, na hany dvdt szedje le ma? -
Gregorius
őstag
Ezek most ingyenreklámot akartak csinálni az összes alakuló és megalakult "kalózpártnak", vagy hosszú távon meg akarták oldani a bevándorlási problémáik?
Tényleg, csatlakozzunk a nyugathoz! Most azonnal írjon jóvá a biztosítóm százmilliót a nyugdíjszámlámon, mert hanyagul kezelte a befizetett pénzemet. Elrettentésül.
-
Érdekes módon, amikor az átlagpolgár testi épségének megvédéséről van szó, akkor nem lőhetem le a késsel rámtámadót, hanem ki kell szaladni a konyhába, keresni egy kést, ami nem nagyobb az övénél, utána elbánni vele. Így jogos az önvédelem.
Persze elrettenteni senki sem akarja a betörőt az emberöléstől, az emberélet nincs olyan fontos, mint pár, értéket nem termelő szervezet profitja...
Neszeneked amerikai alkotmányelég szomorú, hogy RIAA-s ügyvédek "vigyáznak rá".
-
tdd587
őstag
Szép új világ, ennyi.
Hányan hagytak ma fel a letöltéssel? Na ennyit meg az elrettentésről...
-
azbest
félisten
Ha jól értem, akkor a gyakori bolti lopások elrettentésére elfogadott módszer lenne a kezek levágásával büntetni az elkövetőt. Mivel nem kártérítésről van szó, hanem elrettentésről, így nem lehet panasza senkinek a büntetés mértékére
Egyébként meg, ha nem kártérítés, akkor ugye nem a kiadók kapják a pénzt hanem az államkassza... vagy mégsem? A korábbi hírben kártérítést írtatok a bevezetőben [link]
-
válasz
marcus.fenix #6 üzenetére
Így van, a legtöbb előadó civilizált gázsit kap, ha fellép valahol, legyen az egy egyetemi rendezvény, ahova meghívják, vagy saját maga koncertet szervez. Ezen kívül a koncertjegy mellett el lehetne adni (civlizált, nem "kiadósított" áron!!!) az előző koncert CD-jét.
Én egyetemista koromban voltam szervező, és sokszor voltak illusztris vendégeink, akik néha kicsit sokat is kértek - de összességében a dolog gazdaságos, a belépőt így is olcsón tudtuk tartani, amellett, hogy a művész 500kHUF-t kért egy estéért. Ő is jól járt, mi se fizettünk túl sokat.
Emellé még a számokért +pénzt kérni már SzVSz semmit nem hoz az együttes konyhájára, csak a kiadók és az ügyvédek/extra menedzserek viszik el
-
marcus.fenix
aktív tag
Pont ezt fogom tenni a közeljövőben...
Lehet hogy a kutya se fogja a szerzeményeim hallgatni, de jobb lesz, mint néhány hazai platinakorong... neveket inkább nem is mondok!A zenélés és a zeneírás szerintem/számomra szórakozás. Kicsit furcsa hogy ebből a szórakozásból jó sokan nem csak hogy megélnek, de ráadásul elég fényűző körülmények között...
Oké, a stúdiómunka és a kiadás költségeinek meg kell térülnie, de itt egy albumon már nagyon sokan akarnak meggazdagodni, és csak legutolsósorban a szerző/művész, aki javarészt megél a koncertjeiből/turnéjából elég szépen.
-
Pali, "...akik szigorúan üldözni kívánja a szerzőijog-sértéseket..." - ez kicsit furi, inkább "üldözni kívánják".
A bíróság, az igazságügy szakértői fejenként ugyanannyit költsenek gyógyszerre, mint ez a szerencsétlen nő a büntetésre...
-
misx
senior tag
És aztán abba a 24 számmal mi bevételtől estek ám el. Érdekes hogy mindig a kiadóknak jár a pofájuk, a zenészek meg rá sem bagóznak. Én ha zenét akarnék kiadni, inkább tolnám fel a netre ingyé, mindhogy ennek az ingyenélő bandának odaadjam...
-
Depression
veterán
Szerintem is megérdemelte a 2 milliót. De szerintem a többi dalt is rá kellett volna sózni, és amerika költségvetési hiánya le lett volna tudva erre az évre.
-
bambano
titán
Nesze neked jogegyenlőség, az egyiket agyonütik a bírság mértékével, a másik ellen nem indítanak pert, ha nagyon zűr van, felbontják az internet szerződését...
Amerika a demokrácia hazája.
-
marcus.fenix
aktív tag
Szerintem inkább fel kellett volna akasztani, de hát ezek az amcsik már csak ilyen lágyszívüek...
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest