Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Necroman_Mk2

  senior tag

  A brandhű Disney nézők mellett a nagy Marvel és/vagy Star Wars rajongók is mind előfizettek már a szolgáltatásra. Meglepődik valaki azon a Wall Street Journalon kívül, hogy innen már nehezebb növekedni?
  Majd ha kiterjesztik a szolgáltatást más országokra is, akkor lesz megint egy ugrás, de addig biztosan nem.

  #3 sheratan Soha nem értettem ezt az előzménytrilógia fikázást. Tény, hogy nem annyira lett jó, mint az eredeti trilógia, viszont még így is átlagban 8 pontos film mindegyik. Ugyanezt a harmadik trilógiáról már nemigen tudnám elmondani, legalább is két fim (VII és VIII) után...
  Mi valószínűleg a gyerek miatt elő fogunk rá fizenti, ha elérhető lesz itt ÉS! lesz hozzá szinkronos tartalom is. A lokalizált Disney Channel miatt szerintem ez alap volna.

  #5 Tigerclaw Részben emiatt is csinálja a Disney+ a klasszikus, hetente dobunk fel egy sorozat epizódot a streamingre, és nem a Netflix féle bulk feltöltést. Ezáltal relatív kevés tartalommal is el lehet húzni az előfizetést, feltéve ha minden részt premierkor akar az ember látni.

  #7 bollokcs80 Remélem hamarosan kapunk konkrétumokat.

  [ Szerkesztve ]

  "Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

 • Necroman_Mk2

  senior tag

  válasz sheratan #11 üzenetére

  Mint szintén a Cartoon Network generáció tagja, ebben van igazság. Bár szerintem a jelenleg is 3 nyelvű környezet miatt nem lesz gondja az angollal sem a kicsinek :)
  A legújabb trilógiával nekem az volt a legnagyobb gondom, hogy csak külsejében volt klasszikus SW, de nekem a hangulatában nagyon nem. A VII erőltetett kikcsintásai meg egy idő után inkább zavaróak voltak, főleg a Poe berepülése a Starkiller a bázisra :F A Mandaloriant még nem láttam, de ha közelebb van a Zsivány Egyeshez hangulatilag, akkor lehet be fog jönni.
  A "CGI sznobizmusra" meg általában azt szoktam felelni, hogy nekem az eredeti SW trilógiában makett űrhajók röpködnek, az űrcsiga stop motion, valamint az első részben láthatóan összevágott képkockákból áll a fénykard kihúzása.

  #12 kpbendeguz Pedig a Disney a szolgáltatás indulása előtt leszögezte még, hogy ők a sorozatok esetében hetente fognak epizódokat föltenni, ki nem mondva ellensúlyozni a fő konkurenshez képest jóval kisebb mennyiséget. Emiatt fura nekem a haverod meglepődése.

  #13 bollokcs80 Szerintem meg ez nem a nagy filmstúdiók érdeke, sokkal inkább a már meglévő, helyi forgalmazóké.

  [ Szerkesztve ]

  "Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

 • Necroman_Mk2

  senior tag

  válasz kpbendeguz #15 üzenetére

  Hogy micsoda?! :Y Ez így viszont tényleg gáz, pláne a mai online, glabilizált világban.
  Az amerikai döntéshozók fejére kéne koppintani, hogy "Hékás, már nem 1990-t írunk! "

  "Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

Hozzászólok Aktív témák