Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hogy mi? Már a belépő modellek is csiszolt alumínium burkolattal jönnek?
Ejha, ez igen!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Moleman
addikt
Hiába szálcsiszolják, ha recseg a billentyűzete.
-
blaca83
őstag
Notiban az egyik kedvenc márkám! Rájuk fért már egy kis "ráncfelvarrás" és az is jó döntés lehet a cég részéről, hogy végre a belépőszinten is kap valamit az ember a pénzéért.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Tikakukac
titán
Ööö hát ez így elsőre nehezen hihető. Másodjára is. Harmadjára is. Tehát 105k-ért éppen kapható új noti ami nem hullik szét. FHD paneles érintővel i-s procival ez ennek a duplája lesz. Itt valami susmus van.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
stratova
veterán
Abu, eszerint a Kaveri frissítés nem nyert hivatalos megerősítést?
-
Nova96
őstag
Túl jól hangzik, remélem igaz.
Vagy valami rossz panel lesz, vagy valami lesz..túl olcsó.
-
Graphics
Jómunkásember
Ez szép remélhetőleg javul a minőség
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Hátulról jól néz ki, ha van benne mSATA nekem mindegy mivel jön.
devast: Gondolom az ügyfél nem látta...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
oraihunter
aktív tag
hm... egy kicsit túl jól hangzik, meg az árak is. Azért várjuk ki a végét.
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
Mr President
senior tag
Az ar az biztos tevedes lesz. Egy 15 colos 7537 250k felett van. Biztos nem fogjak adni olcsobban. Ha igen akkor lecserelem ra az 5537est.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
TK36
aktív tag
Túl jól hangzanak, hogy igazak legyenek ezek a számok és a felépítés így. Lehet, hogy az áruk esetleg ennyi lesz, de oprendszer nélkül.
Majd a tesztek megmutatják. Már várom őket.
-
Akula
őstag
Teljesen reális. Ha valaki óvatosan használja akkor jó vétel lehet. Nem kell állandóan nyitogatni és akkor a zsanérok is bírni fogják egy-két évet.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Tikakukac
titán
-
bencek
csendes tag
Ez a kép csak illusztráció?, mert nagyon jól néz ki de szerintem nem a gépet mutatja!
Valaki esetleg talált már valós képet a 14 colosról, mert bestbuy lenne ennyiért
"The road to success is always under construction"
-
Akula
őstag
válasz Tikakukac #16 üzenetére
Az, hogy a fedél kapott egy alu borítást még nem azt jelenti, hogy rá is állhatsz. A fullHD meg szerintem már alap, ahogyan az i-s procik is. Ez nem egy Latitude, de még csak nem is Vostro. Az árra meg úgy értettem, hogy ez a reális ára. Tudod mennyibe kerül ha nincs rajta nyereség? Még a felét se érné el, max. 50k kiszállítással, marketinggel, tokkal vonóval. Majd Karácsonykor hozzád vágják a teszkóban. Ne azt nézd, hogy most mennyiért adják (nincs is nagy tolongás érte), hanem, hogy mennyi a tervezett ára. Jó, biztosan többe fog kerülni a forint árfolyam miatt, de ez akkor is rendben van.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Tikakukac
titán
Az, hogy a fedél kapott egy alu borítást még nem azt jelenti, hogy rá is állhatsz.
Akkor már csak rá kell mutatnod ezt hol írtam. Ugorgyunk.
A fullHD meg szerintem már alap, ahogyan az i-s procik is.
A 110k-s árkategóriában? Értem, kérlek folytasd.
Tudod mennyibe kerül ha nincs rajta nyereség?
Igen, tudom, olyan helyen dolgozom ahol pontosan tudom mennyibe kerül, megnyugtatlak
A többit meg képtelen vagyok értelmezni. Van itt árfolyam reális ár, hozzád vágják meg minden. Hát én imádkozom, hogy hozzád a teszkóban majd ilyet vágjanak ennyiért idén, ez ahogy úgy átlagolok azt jelentené, hogy 150k-s kategóriát süllyedne az egész notis piac úgy, hogy a minőség és felszereltség maradna. Ezt te sem nagyon gondoltad át, valljuk be
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Akula
őstag
válasz Tikakukac #19 üzenetére
Alu házat írtál. Azért válaszoltam, hogy max. a fedél lesz az és az sem a legerősebb.
Ha pedig tényleg hardverfejlesztéssel foglalkozol, akkor tudod, hogy a valós bekerülési ktg. nem az amit a nagyker listáján találsz.
Szóval megnyugtattál, hogy értesz hozzá.
A többit meg nem kell értelmezned, semmi baj. Majd megnézzük mennyiért is fogják adni, ezen nem kell vitatkoznunk, ezt majd az idő megoldja
Ne haragudj, hogy mertem válaszolni a hozzászólásodra. Részemről téma lezárva"Akula Sub, ready for the deep!"
-
törölt tag
Meglátjuk mi igaz ebből, de ha tényleg ezt hozzák akkor még a végén beruházom egyre.
-
Tikakukac
titán
Alu ház-fedlap-akármi az úgy műxik, hogy mikronban gőzölgetünk egy picit és cső. Az alu fedlapos meg alus akármis gépek amik aluk 200k+ nagyon vastagon. Nem 100k.
Ha pedig tényleg hardverfejlesztéssel foglalkozol
Az előzőre sem tudtál válaszolni, gondolom ezt sem tudod megmutatni honnan szedted, de nem baj, akkor most ez leszek ha ezt mondod, örülök, hogy magadat is megnyugtatod Pontosan tudom, hogy a nagyker listáján nem az anyagköltség van. De a ki búsp!csa beszélt erről? Ajánlott fogyasztói ár szerepel a cikkben ami nem anyagköltség. És ha az ajánlott fogyasztói ár mondjuk legyen nagyker nettó, ami ugye a lehetetlen négyzete, akkor is kevés. Na tovább.
Majd megnézzük mennyiért is fogják adni, ezen nem kell vitatkoznunk, ezt majd az idő megoldja
Meg hát. Ha megveszed akkor használtan majd 2év múlva lesz ennyiért, jobb esetben, de inkább nem. Jogos.
Ne haragudj, hogy mertem válaszolni a hozzászólásodra. Részemről téma lezárva
Semmi gond, nyugodtan válaszolj máskor is. Csak kicsit gondolj már bele mit írsz le csipőből és ha már írod, legalább ne lehessen élből kivágni az állításaid felét, mert az költötted a virtuális tolladból
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
-
Máté94
addikt
Cikket olvasni es ertelmezni tid mindenki?
Pusztan arrol van szo, hogy lesz egy 5537 gyengebb boritassal, de a mostani 5537-hez hasonlo aluminiummal, ala 3537.
Az uj 5537-ek pusztan jobb kijelzot es az az egy 3537 majd az uj M2X0 vagy GT8X0M-el is lesz valaszthato.
Pont most akartam venni, de akkor most megint csuszunk.
-
brumi1024
veterán
"A Dell bejelentette, hogy májusban érkeznek az új Inspiron sorozatú notebookok, melyek között egy 3000-es és három 5000-es opció közül választhat a potenciális vásárló. Mindegyik megoldás esetében Full HD-s kijelzővel kell számolni..."
Ez alapján nekem az jön le, hogy mindegyik említett új Inspiron 1080p kijelzővel jön, nem csak az 5000-es széria. Amit viszont nehezen hiszek, mert 200k alatt újonnan nem nagyon van 1080p-s notebook itthon. Főleg olyan nem amit talán bevállalnék 5 feles után.
"Az uj 5537-ek pusztan jobb kijelzot es az az egy 3537 majd az uj M2X0 vagy GT8X0M-el is lesz valaszthato."
Ebben viszont semmi különleges nem lenne, mert a szimpla GPU generációváltás általában csendben szokott történni, itt lesz burkolatváltozás is.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz brumi1024 #25 üzenetére
A kijelzőt kihagytam, de én is így értelmeztem. A hogyan az ő dolguk végül is.
Na, de nem hiszem, hogy 7537 héját kapná meg az a 3 db 5537 és egy 3537 is. Ráadásul fedéllapot említ a cikk, tehát konkrétan szerintem nem fog változni a mostanihoz képest, hiszen most is ilyen. Ennek kis ráncfelvarrásnak kellene lennie, nem vadi új évi modellek jönnek Broadwell, ahogyan menetrendszerűen kellene.
-
Tonyk
veterán
"hiszen az áruk rendre 139 900, 194 900 és 194 900 forint."
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
haddent
addikt
Hát ha ez a Dell Inspiron 15 3000 valóban <110k alatt unibody alu tokozással (belül is fém szerkezettel!), fhd kijelzővel stb .. -vel jön, én "eldobom" a Latitude -ot és jöhet az újonc
Bár van egy olyan megérzésem, hogy nem lesz jó vége ennek. Ennyiért más gyártók még a recsegő műanyag freccsentett core i3 -as hulladékot adják. Valahol lesz itt hiba.. -
Ha az a Full HD még IPS-s is, és ha az alu fedél alatt világit a billentyü és 10 ujjal ta[icskolhatok rajta jó árban, akkor lehet best buy.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
zsigus
őstag
válasz pusszycat #29 üzenetére
... és a többieknek is.
"Mindegyik megoldás esetében Full HD-s kijelzővel kell számolni, illetve opciós lehetőség a 10 ujjas érintőképernyő"
Máshol pedig ezt írják: "Akár Full HD felbontásra is képesek, és 10 ujjas érintőképernyővel rendelkeznek, amely remek válaszidővel növeli a felhasználói elményt."
Szóval a PH szerint mindegyik modell kijelzője FHD, és az érintőképernyő opciós, a másik szerint mindegyik érintős és a FullHD kijelző opciós. Szvsz mindkettő az lesz, de ne legyen igazam.
-
Olyan Mac-es és tényleg van benne háttérvilágitás, nekem hiányzik a mostaniból. Az sem gond ha opcionális csak legyen minden.
-
szarnyalosas
tag
Technikai adatoknál írja
ez gáz a cikkhez képest!
Kijelző
15,6 hüvelykes, LED-háttérvilágítással ellátott, HD (1366 × 768 képpontos) felbontású kijelző Truelife technológiával
15,6 hüvelykes, LED-háttérvilágítással ellátott, HD (1366 × 768) felbontású érintőkijelző Truelife technológiával
15,6 hüvelykes, LED-háttérvilágítással ellátott, FHD (1920 × 1080) felbontású érintőkijelző Truelife technológiával -
rizso
addikt
Én kicserélném a cikkben lévő 7537 képét pl. egy 3537-re vagy 5537-re, mielőtt itt mindenki azt hinné, hogy a Dell 100eFt-ért "Macbook-ot" fog osztogatni
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Máté94
addikt
A Dell.com-on már fent vannak az újak, bár még az új 15R-t nem látom, reméljük lesz.
Egész pofásak lettek, kapott teljesen új héjat mindkét széria. -
Zizge
csendes tag
Mindenkinek csak ajánlani tudom a DELL gépeket.
Nagyon várom mit hoz ki!- [ B4 ] design - www.b4web.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo E580 i5-7.gen (kishibás) akku jó /Bontás/
- Asus VivoBook S14 S432FA - 14"FHD - i5-8265U - 8GB - 256GB SSD - Win10 - Magyar
- Apple MacBook Pro 15"4 - Touch Bar 2016 - i7 - 16GB - 256GB SSD - Magyar - A1707 EMC 3072
- ASUS ROG Strix G713QM - 5900HX / 32GB / 1.5 TB / RTX 3060 / 17,3" 144Hz
- Dell E5570 i5-6300u Hiányos-hibás (bontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest