Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Trackball/hanyattegér topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csivala
csendes tag
2011-ben nincs cable managment,nincs alsó táp,felejtős forma 45000ft-ért.Na ne.Ezt a házat,talán a táp teszi valamilyen szinten érdekessé,no de nem ezen az áron.Magában a házat, pl egy 12000ft-os cm 370 agyon alázza minden szempontból.na ez az antec felejtős nekem.A jó öreg antec P180-am,sokkal jobb
-
Michell
tag
válasz
Black Dragon #43 üzenetére
Egy időben volt Sonata II és CM 631 Mystique házam is. Bár egyikkel sem voltam igazán elégedett, de az Antec volt minőségibb kidolgozású és több hasznos apró részlete is volt mint a CM-nek. (Engem ez utóbbiban legjobban persze az zavar, hogy 2-3 diszk szanaszét rázza, remek hanfalnak átképezve az alu oldallemezeket.)
Többségében a szellősségre törekednek a házgyártók az egy másik pálya, de azért a CM-nek is van valamennyire gyárilag csendesített háza Sileo 500, 510 [link]
Elég kevés a csendesített ház, így ezért a Sonata IV-nek is valószínüleg meglesz a piaca.
-
Black Dragon
addikt
A CM nem a halk házakra gyúr, bár lehet olyan is van neki, hanem inkább a szellős házakra. Ergo a haf sorozatú házakban nem melegszik túl semmid.
De ha veszel hozzá venti szabályozót, akkor még halkabb is lesz a ház.
Ezt csak azért mondom, mert nekem haf x-em van, és tudom mikre képes, és milyen brutál egy sorozat.
Drága ugyan, de ez tényleg minőség...
-
cimabue
tag
válasz
Black Dragon #41 üzenetére
Hogy értelmesebb-e, nem tudom, mert a HAF is 30-tól kezdődik, táp nélkül... A CM-t nem ismerem, így nem tudok róla nyilatkozni, csak olyanról, amivel volt már tapasztalatom. De így látanlanban sztem csendesebb az Antec. A HAF annyira nem tetszik, de mint mondtam, ez teljesen egyénfüggő, hogy kinek mi jön be.
-
cimabue
tag
válasz
Black Dragon #36 üzenetére
Nemcsak a márka miatt (egyfelől persze igen) - hanem dobnak hozzá egy 620-as 80+-os tápot is. Vegyél külön egy minőségi csendes házat, egy hasonlóan minőségi táppal. Majdnem ugyan ott vagy. (Persze itthon lesz vagy 50k, és ez soknak tűnhet. A Sonata III 500-as táppal megállt 30k körül 2 éve)
-
kovy79
őstag
válasz
Black Dragon #29 üzenetére
Egyetértek, szerintem is tragédia. Persze elfogadom, hogy van olyan, akinek tetszik.
Bár a 200$ tudatában furcsán és értetlenül nézek azokra az emberekre... -
bambano
titán
A vinyók mögötti szűrőnél legalább van ventillátor? Mert ha nincs, akkor gány az egész.
Van a családban több sonata is, a véleményem annyi, hogy legutoljára már cm elite házat vettem. -
MMIX
addikt
Nem olcsó, de az árában benne van egy ANTEC Neo Eco 620C 620W egyágas (48A) Seasonic beles táp is.
-
Воланд
titán
200 dollár? WTF
-
cimabue
tag
Na, ez egy jobb kép. Nekem bejön.
De hát kinek a pap... ugyebár -
Boxi88
őstag
válasz
Black Dragon #24 üzenetére
Nekem is az elejével nem sikerült megbarátkozni!
-
pottyantós
aktív tag
Érdekes a kinézete, nekem nem jön be!
-
Black Dragon
addikt
Nekem az eleje nagyon nem jön be.
-
shteer
titán
ronda, de halk
-
siti
őstag
az én sonata III-ban, ha nem is hangosan, de elég kellemetlen hangon sipol a tápegység ventije. kábel elvezetés nem gond, akit zavar hogy néz ki, ne vágjon bele plexit. a hármasnak gyönyörűszép fekete fényezése van, többet számít mint a kábel elvezetése, amit nem lát senki.
-
cimabue
tag
Sonata III-ban van a tartalék gépem. A fotók katasztrofálisak, agyonvilágított sz*rok. Semmi köze nincs az inox-hoz, a házak eleje szép mattfekete, igaz a 3-asnál pl műanyag.
Tényleg csendesek, és a tápok is kiválóak bennük. Ehhez képest nem is annyira horror az a 200 dollár. -
Probber
őstag
Szemből egyáltalán nem tetszik és a belsején is dolgozhattak volna még. 80 Plus-os táp ide vagy oda, ez ennyiért szerintem drága.
-
Góliát
őstag
Első ránézésre kissé érdekesnek találom, de biztos lesz a ki megveszi!
-
Én is régi Sonata tulaj vagyok (már sajnálom, hogy eladtam, mert sokkal halkabb volt, mint a váltásként azóta használt Aerocool Aeroengine II). Igaz, én még az 1. verzióval rendelkeztem, amiben nem volt táp se, és a front rész túlzottan egyszerű volt (egy alsó és felső ajtó, ami tök egyszerű, sima fekete dizájnú volt - ráadásul az ajtó mögött volt a beszívó venti - bár legalább mosható porszűrő volt hozzá); de a minősége nem volt rossz (az AC-s házban szerelés közben megvágtam a kezem; a Sonataban ilyen elképzelhetetlen lett volna). A hozzá adott venti pedig tényleg kitűnő - alacsony fordulaton semmi nem hallatszik; közepesen egy halk szélzaj közelről (kívülről semmi); és csak maximális fordulaton volt hangja, de az sem túl nagy.
A mostani kinézete szerintem jobb - se nem túl dizájnolt, se nem túl egyszerű; valahogy a kettő között úgy, hogy meg tudott fogni. Végre a beszívó ventinek a helye nem az ajtó mögött van, így használható zárt állapotban is; ráadásul kettőt is lehet berakni (bár ez együtt jött az elforgatott HDD helyekkel). Vagyis szerintem nem olyan rossz, mint egyesek egyből (ránézésből) gondolnák.
-
Tomcat
őstag
Most hogy alaposabban megnézem csak magában a z előlről készült képet ténlyleg olyan mint a mai divatos inox hűtőszekrények!
Egyébként a ház egy átlagos termék, de viszonylag jól szerelhető és a kategóriájában jól bővíthetőnek tűnik a képk alapján, ahogy az Antec házak többsége az. -
Mappa
addikt
szemből úgy néz ki mint egy hűtőszekrény
-
Sicilian
addikt
Csúnya !
-
mghltm
addikt
2005-ben hasonloan nezett ki a casetek c1020, utaltam szerelni
-
sz.j
nagyúr
Lehet, hogy halk, de nekem kissé "elavultnak" tünik. Föleg a belseje. ...
-
Dassler
őstag
Nekem volt a kettővel ezelőtti, egy rövid ideig, nem volt rossz, csak a 25 cm-es VGA-k beköszöntével nem fértem el benne, úgyhogy megváltam tőle.
Formája semmit nem változott az elmúlt években. Táppal együtt elfogadható az ára, bár nem olcsó. -
ftc
nagyúr
Ezért 200 dollárt elkérni? Kábelelvezetés =0..Forma sima de abból is a rosszabb felé ment el
-
patex1983
őstag
Valahogy nekem sem jön be...Olyan 90-es éveket idéző...
-
DeltaPower
addikt
nekem tetszik az eleje, csak az a szögletes matricahely nem kellett volna rá.
-
bartucc
addikt
Annyira szerintem se szép, belső elrendezés viszont masszívnak tűnik. Ára se rossz, de az eleje, az nem szép.
-
kenwood3
addikt
hát sztem külsőre nem vmi szép
-
fz020
csendes tag
Antec Sanota?
Nem inkább Sonata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Antec kedvelt házcsaládja immáron a negyedik verzióval jelentkezik.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Lian Li SP850 850W Gold SFX Moduláris Tápegység Fehér / White
- Cooler Master Mastercase H500P Teljes ARGB világítással
- TERMINÁTOR RELOADED! Aerocool APNX MESH PURPLE Full FÉM Origi Lakás INGYÉ MPL-el
- TERMINÁTOR RELOADED! Aerocool APNX MESH WHITE Full FÉM Origi Lakás INGYÉ MPL-el
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest