- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: nem akar Exynos lapkákat gyártani a TSMC?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ahogy elnézem, borítékolható ki fog nyerni. Igaz Ramses?
-
mekker
őstag
válasz #32839680 #36 üzenetére
Én is sajnálom, hogy az nem került terítékre. Az ötlet - a megvalósításon kicsit csiszolva - talán még kereskedelmi forgalomban is megállná a helyét.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Prevent
aktív tag
Az 5.-ért ha kikerül apróra megveszem. 8.000 Ft-tal tudnám támogatni a készítőt!
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
A.tessz
senior tag
Ramses07 egere oda...sz , nagyon komolyan néz ki elismerésem.
-
kiszi07
senior tag
Grat srácok
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
jerry311
nagyúr
2 év...
Végül is, másoknak sem sikerült 2 év alatt sokkal nagyobb fejlesztéseket végrehajtani, pedig még a kétharmadjuk is megvolt hozzá.#34 eszterencs
Van nyeremény?
Csak a képeket néztem meg, kicsit beleolvastam az infókba.
Mondjuk mindegy, mert nem a nyereményért fogok szavazni, ha egyáltalán eljutok odáig...#43 OutsideR
Ha jól látom nem (MODERÁTOR) "tábla" díszeleg a neved alatt.[ Szerkesztve ]
-
Ramses07
Modder
-
jones965
Modder
Én személyesen is megnéztem és a DCMM-en kintlévő gépemre is rádugtam az egereket.
Mindegyikben van egyediség, viszont ami közös, az a precizitás és aprólékosság.
Én gratulálok a résztvevőknek, és csak azért nem voksolok, mert mindegyik megérne egy szavazatot de csak egyre lehet. -
Kékes525
félisten
Nagyon jók, gratula!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Ormányos kékségem is szavazott, UP!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Fr0z3n
őstag
válasz eszterencs #32 üzenetére
Pont ezért kérdeztem. De akkor így tiszta. Pedig nagyon tetszik a Devastator bill. Moddolva jó lenne az egér mellett
Más: Többiek nevében is, köszönjük a dicsérő szavakat
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
elismeresem a ph!ajtasoknak , es remelem kint is dijazni fogjak oket....szavazat ment termeszetesen.
oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Menslee
tag
Vérprofi az összes! Minden elismerésem a moddereknek
Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
XharX
aktív tag
Nagyon jók lettek, grat Nem hittem volna, de tényleg nehéz első helyezettet állítanom magamban
-
OutsideR
aktív tag
Érdekes hogy az akkori fórum képén is Ramses egere volt
-
jerry311
nagyúr
Csak én nem értem ezt a szavazást miért emailben kell...
Nem lett volna ésszerűbb a PH! csodálatos nyereményjáték motorját alkalmazni? Bár biztos vagyok benne van itt szavazómotor is csak nem emlékszem rá... -
OutsideR
aktív tag
Hopp... ezt meg ide akartam nem oda
-
Szatyor95
senior tag
A fene vigye el, túl jók, nem könnyű dönteni.
Nyugodj békében Integra!
-
TROG AIR
aktív tag
Könnyen döntöttem,de gratula mindegyikhez.
430 pozitív , 0 negatív....
-
Fenton
tag
Leadtam én is a voksomat.
Piszok nehéz volt dönteni.
Gratula srácok mindegyik igazán érdekesre sikeredett.Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
-
Fr0z3n
őstag
Aki nem tud dönteni, szavazzon rám
-
davidsone
addikt
Egyszerűen nem tudok dönteni mindegyik ott van A kesztyűs nagyon beteg
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
törölt tag
Nehéz döntés volt
-
Lomha 8V
addikt
Abszolút kiváló művek születtek! Minden tiszteletem a moddereké!
-
opr
nagyúr
Hát, nehéz volt dönteni nagyon, a top3 nálam egyértelműen
OutsiderR, Fr0z3n, Ramses07, abszolút fej-fej mellett.Végül OutsiderR-re szavaztam, mert bár az lett kívülről a legkevésbé látványos, hihetetlen, mit sikerült megoldania a belével.
Nagyon sajnálom, hogy csak egyre lehet szavazni, a másik két egér minimum egy műalkotás!Nagy grat srácok, mindegyik munka zseniális lett, üvölt róluk, hogy szívvel-lélekkel dolgoztatok!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
halkow
őstag
Nagyon egyedi mind és valóban nehéz dönteni, a használhatóságot is figyelembe véve küldtem el szavazatomat
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Jók lettek, Ramses-féle nagyon odab**, egy kis űrhajó tényleg.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Többre is szeretnék szavazni! Szerintem ezt legközelebb úgy kéne megoldani, hogy nem egy lehetőségre szavazással, hanem mondjuk egy rangsort kéne beküldeni és az első 3-5 kapna pontszámokat, kb. mint a Forma 1-ben.
-
ALBY
senior tag
Elismerésem!
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
F e Z o
veterán
Minden elismerésem a moddereknek, szép munkát végeztetek. Szavazáskor nehéz volt döntenem...
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
Szép, igényes munkák, bár nekem egyik sem tetszik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
guftabi96
addikt
Milyen kár, hogy nem lehet 2-re szavazni.
Nem tudok dönteni#KeepFightingMichael
-
Petyyyyy
addikt
Most hugyozzam le a bal bokámat, vagy ráérek még?
Ez volt az első benyomásom. Volt már néhány egormodding verseny, de szerintem ez sikerült eddig a legsokszínűbbre és talán a legjobbra is. Remek modok születtek, nehéz volt választani.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
xuldar
addikt
Kettő között vacilláltam, de végül sikerült dönteni és leadtam a szavazatomat. A készítőknek gratulálok, mindegyiken látszik, hogy sok munka volt velük. Jól is sikerültek.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
lorcsi
veterán
nem könnyű dönteni..egyik szebb és különlegesebb mint a másik
eladó: vadi új soundcore motion+