Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Én már vagy 4 órát nyomtam vele, de még csak most értem vissza kupa-keep-be Tweek-l
Jó alaposan körbejárok mindent, hirtelen azért ijedtem meg, hogy 10 óra
Ezek szerint, ha 20 órát ki tudok belőle hozni, akkor az már jó -
JanR
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
10 óra a játékidő?
-
Johnny Cage
addikt
SP játék nálam (bár még csak márciust írunk) az év meglepetése. finoman szólva is szkeptikus voltam (kimondom, eleinte valami igen nagy ergyaságnak tűnt).. a végeredmény ehhez képest egy nagyszerű, könnyed point 'n click-es (ebből csak a point 'n click hiányzik) kalandjáték(ba oltott 10 órás South Park epizód), RPG-szerű harcrendszerrel (gyors és baromira szórakoztató), tökéletesen kézreálló interface-el, a grafika egy az egyben a sorozatot idézi, de a többi SP-s elem is 100%-ig a helyén van (tényleg mint ha egy SP epizódba csöppennél bele).. ez kérem a legjobb South Park-os szórakoztatóipari produktum hosszú évek óta (mondom ezt úgy, hogy már évek óta leszoktam a sorozatról). sőt, én azt mondom, hogy ez így jobban működik, mint sorozatként. amúgy meg csömöröm van a drága, nagy, túl bonyolult és túl rövid mainstream játékoktól, pont egy ilyen könnyed(ebb), de jól megcsinált játékra vágytam. még ilyet!
-
JanR
addikt
Nem is csodálom, abba se bírom hagyni
Asszony is morog már miatta rendesen
Pedig alig játszom (havi 2-3 alkalom), de ezzel valahogy el vagyok, időnként meg jól felröhögök tőle 
-
GegeWarrior
senior tag
Jó kis játék lett, tiszta olyan mintha egy SP rész lenne

-
Garada
őstag
Nem rossz.
-
xenom0rph
őstag
Most lehet hülyeséget kérdezek de az SP játék az offline vagy multiplayer játékra van kihegyezve? (esetleg coopra)
-
Zirowe
nagyúr
Megérdemelten van ott.

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó alaposan körbejárok mindent, hirtelen azért ijedtem meg, hogy 10 óra
Ezek szerint, ha 20 órát ki tudok belőle hozni, akkor az már jó
Asszony is morog már miatta rendesen
Pedig alig játszom (havi 2-3 alkalom), de ezzel valahogy el vagyok, időnként meg jól felröhögök tőle