Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Az uj logo lehetne:
Intel JintideTudom slowpoke vagyok, de csak most akadtam erre a cikkre
-
ez a cikk nettó trollkodás
(a termék is
)
-
FlashLed
senior tag
Kínaiakkal? Minimalizalni? Vicces fiuk vannak az intelnél.
-
xeon forever
addikt
Mirol tetszik beszelni? Dollar csilliardokat koltenek a securityra...Akar softwaresen is nezhetjuk a temat, persze humbuk az egesz... Mondom relative regota atlatom a temat, de KAMM az egesz. Kit erdekelnek a negyzetmilimeterek, ha egy jol ossze rakott hardver atlephetetlen.
Kb mint a vicc:Mi a kozos a spenotben es az analis sexben>? Egy eletre megutalod, ha eroltetik az oviban....
En max egyszer koltenek a biztonsagra h a lehetne, rohadtul nem erdekel a masodik Processing Unit, es nem fizetek minden fosert. -
nexplo
őstag
Azt hittem hogy április elseje van... Nagyon furin hangzik, mondhatni bizarrul az egész cikk. Az intel eleve elmehet a pibe a pricik miatt a kínaiak (bocsánat nem akarok megsérteni senkit) pedig szintén nem a biztonságról híresek. Ennél már csak az lett volna jobb ha az oroszokkal szövetkeznek. Na az is kb ilyen megnyugtató lenne..
-
Akula
őstag
válasz
xeon forever #11 üzenetére
bocs, de szerintem ez pocsékolás. a dual lapok nem véletlenül méretesebbek is, minden négyzetmilliméterért megy a harc. a legjobb megoldás az lenne, ha az architektúra okosan lenne felépítve vagy pl. embedded rendszer lenne amiben a hardver-driver-OS trió szigorúbban lenne összeválogatva. az ipari alkalmazások ilyenek. mondjuk azokkal nem is lehet streamingelni, vagy fészbúkozni. szerencsére.
-
xeon forever
addikt
Életképes megoldás az lenne, 2 cpu-s alaplapot csinálnak és az egyik csak Security a másik meg maga a processing. De ehhezz mar esz is kéne.
-
Solten
őstag
"...de ez kiegészülne a Kína által megbízhatónak tartott biztonsági eljárásokkal."
Khm...
-
TeeBee73
veterán
Az első megrendelés a Huawei-nek megy?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
GypsFulvus2 #5 üzenetére
Kínai piacra készül.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ebből én azt veszem ki, hogy beépítenek saját felügyeleti lehetőségeket, amivel minimalizálni akarják a mások és maximalizálni a saját beavatkozási lehetőségeiket. Másnak nehéz legyen kémkedni/beavatkozni, nekik meg könnyű.
-
Lacika112
aktív tag
Tehát ha jól értem, annyira bugos és rosszul tervezett biztonsági szempontból a cpu mag, hogy még 2 lapka kell mellé ami felügyeli és minden memória modulra még egy + lapka kell így aránylag biztonságossá tehető az amit a cpu magokon elhanyagoltak egy kis sebesség nyereség miatt? (gondolom minden dimmre kell a plusz lapka)
3 lapka kell hogy ne tiltsák le a HT-t ? Ezek mennyi memória használatát támogatják 1TB? 1.5TB ?
205 watt? 24 mag? Ezen az órajelen a 32-64 es konkurencia 170wattot kér. Persze tudom nem adhatnak el nekik de elég siralmasnak hangzik. 2 évvel ezelőtt is gyorsabb kevesebbet fogyasztó, több pci-e-t támogató cpuk léteztek.
Eléggé vergődés szagú
-
Carlos Padre
veterán
"Az Intel a kínai partnereivel együtt minimalizálná meg a szerverek támadhatóságát."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Intel a kínai partnereivel együtt minimalizálná a szerverek támadhatóságát.
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Automata kávégépek
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest