Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  válasz lenox #15 üzenetére

  Attól függ, hogy miben teszteled a Core i3-at. Az Intel grafikus drivere nagyon nem ad konstans teljesítményt. Van ahol gyorsabb a mobil Trinity-nél, de van ahol a felét sem tudja. Jellemzően a stratégiai játékok ilyenek illetve az OpenGL-re írt alkalmazások. Ebben valszeg később sem lesz változás.
  Az AMD és az NV az OEM-es prezentációkban még ma is 20-30 oldalt tölt meg azzal, hogy az Intel drivere milyen grafikai hibákat csinál a játékokban. Manapság még az is felmerül, hogy az Intelnél a támogatás 2 év és utána le van szarva a user. Például most javított az Intel az új driverben egy három éves hibát, vagyis, hogy nem fut a KOTOR 1-2. Na most ezt a javítást csak az Ivy kapta meg. A régebbi hardverek tulajdonosai lemaradtak erről, mert azok már csak kritikus hibákra kapnak javítást. Sajna egy játék futtathatósága nem kritikus ezek szerint. Szóval a játékosoknak ezek az IGP-k nem jelentenek még alternatívát. Majd, ha az Intel felnő szoftveres támogatásban akkor.

  [ Szerkesztve ]

  Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

 • Bici

  nagyúr

  válasz lenox #15 üzenetére

  Ezt az i3 verést nem szó szerint értettem, csak túloztam, mert a AMD APU-k általában a saját kategóriájukban gyenge CPU-val, de erős GPU-val rendelkeznek.
  Csak arra akart rávilágítani a kérdésem, hogy várható-e az aMD-től, hogy CPU-ban is erősítsen, vagy ezt már feladták és teljes erővel a GPU-t kihasználó szoftverekre bízzák magukat?
  Ez egyáltalán azért merült fel bennem, mert valami pletykát olvastam arról, hogy a Bulldozer "kudarcából" kiindulva a Excavator más felépítésű lesz... :U Persze, fogalmam sincs, hogy igaz-e a pletyka, de elültette bennem a kiváncsiság csíráját. :D

  ui.: Most látom, hogy amobil TRinity-t veri a mobil i3? Erről tudtok tesztet mutatni? Azt hittem az AMD GPU téren verhetetlen marad hosszú ideig az APU-k között. :B

  [ Szerkesztve ]

  The Needs of the Many Outweigh the Needs of the Few.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés