Hirdetés

2019. május 24., péntek

Hozzászólások

(#13) Hopkins95 válasza d@vee (#5) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Egyetértek veled, pedig én moziban dolgoztam. :) Voltak egyébként vendégek, akik épp erre panaszkodtak, hogy túl sötét(bizonyos filmeknél a sötétebb jeleneteknél valós probléma), mondtuk, hogy ezzel nem tudunk mit csinálni, ez ilyen.

Én mikor dolgoztam, akkor is a 2D-s filmeket részesítettem előnybe. S jó néhány kolléga is így volt ezzel. Az a baj, hogy a 3D-s film mesterségesen állítja be a szemednek a fókuszt, ami azt eredményezi, hogy csak a kép bizonyos része lesz éles. Ráadásul gyors mozgásoknál észre vettem(pl. Batman vs. Superman), hogy rendkívül zavaró tud lenni a 3D, mert olyan gyorsan mozog a kamera, gyorsan váltakozik a kép és a 3D-nél még elmosódott is, s a szemed nem tudja követni, kvázi nem tudod mi történik a jelenetben.

(#12) CPT.Pirk Annyit hozzáteszek azért, hogy a kolléga megjegyezte, hogy ő volt egy másik moziban és ott élesebb és világosabb volt a 3D. :K Mindenesetre nekem valahogy nem hiányzik.

[ Szerkesztve ]

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.