- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Epson nyomtatók
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Szállítja HBM4 memóriájának mintáit az SK Hynix
- Melyik tápegységet vegyem?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
Éljen!
-
Predatorr
őstag
Ha a VRR-t támogatja, írják rá azt, ha a 120Hz-et, akkor azt, a HDR úgy átverés, ahogy használják. (Lásd még: USB3.2) Elméletileg 1000nit+ a HDR, de tele a net HDR400, 600, stb. Monitorokkal. Jó, hogy a 250 nitesekre nem rakják rá!
Van egy Momentum monitorom, 3 éves, 1100+ mérték be, na, az HDR, a napsütés ki is égetné rajta a szememet, ha nem csukom be, ráadásul olyan részletek, színek, tükröződések látszanak rajta, amelyek az egyébként f.sza IPS monitoromon soha, sok játék támogatja. A plebs meg érje be a kamu HDR monitorokkal. -
Cassi
őstag
válasz
BusinessGuy #9 üzenetére
Két hét múlva debütál a CES-en, attól kezdve a csapból is az fog folyni.
-
törölt tag
válasz
BusinessGuy #7 üzenetére
Már nyáron megerősítették, hogy a 2022-es Samsung megjelenítők közt OLED is lesz.
-
BusinessGuy
őstag
Az oledek mellett feldughatják pláne hogy a "gaming" funkciók annyira cipóra butítják a tv-t hogy értelmes input lagot produkáljon hogy a képvilág játék alatt lezuhan egy több éves qled szintjére....
Szóval köszi, de jó lenne már ha előhúznának ők is egy oledet ezek helyett a qledes szarok helyett. -
Streaming-nél csak 10bit a DV, de még Blu-Ray lemezen sem kötelezően 12, csak opció (ott a HDR10 alaprétegre épül rá egy plusz DV réteg, de ez kimerülhet a dinamikus metadatban, vagy rámehet a plusz 2bit is).
Amúgy pedig 10bit-es panelnél diherelhet a videóprocesszor, és akkor effektíve 12bit-et látsz (ugyan úgy, mint sok 8bit+FRC panel is effektíve 10bit-es).
-
törölt tag
A Dolby PRM-4200 mastering monitora 12 bites, igen. Nem hiába, mert a 12 bites jelfeldolgozás 10 bites panelen is meglátszik. Hasonló a supersamplinghez, amikor a kijelző natív felbontása fölötti képet renderel, majd skáláz vissza a gép.
Én így sem vagyok besózva DV miatt, de a HDR10+ meg ehhez képest is meh, bőven túl sok kavar van a tévés funkciókkal/képességekkel már eddig is.
-
Cassi
őstag
Ha az Nvidia ennyire beáll mögé, akkor ez fog nyerni a játékoknál. Kellett már valami előrelépés, mert PC-n csak a szimpla HDR10 érhető el, ami már kevés. Idén halasztottam a monitorválasztást, annyira nem volt semmi, amit érdemes lett volna megvenni. Jó esélye van ennek az új speckónak azzal, hogy az utolsó 3 Nvidia széria alapból tudja.
-
Re-Tech
aktív tag
Köszi, én is befürödtem a HDR+ maszlaggal a QLED TVmnél, inkább vettem volna Dolby Visiont támogató TVt, arra tartalom is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A koreai gyártó által felturbózott szabvány először a gyártó jövő évi tévéiben és monitorjaiban teszi tiszteletét.
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ
- ViewSonic Gamer monitor 34" - VX3418-2KPC 144Hz FreeSyncPremium VA panel ívelt
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest