Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Én úgy tudom, hogy itthon W-ot fizetsz, de Európában van több ország, ahol VA után fizetsz.
Egyébként az oké, hogy az AMD-nek van procija, chipsetje és jó videokártyája, de nem feltétlenül összetervezettek, most a vga-ra gondolok. És volt erről teszt régen is, hogy általában azonos gyártók hardverei kicsit lassabbak, és nem feltétlenül stabilak. Attól, hogy egy Intel chipsetes lapba beraksz AMD kártyát, lehet h jobb lesz 1%-kal és uolyan stabil, mintha AMD chipsetbe raktad volna be. Nem azt mondom, hogy jobb, hanem azt, hogy nem rosszabb.Amúgy értem, amit mondasz.
Még annyit, hogy aki most kiad több pénzt kevesebb plusz sebességért, az oké, hogy nem a legjobb ár/teljesítmény arány alapján szórta a pénzét, de legalább elmondhatja magáról, hogy őneki már most gyorsabb volt kicsivel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- 6-7 gen i5 T procik
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest