Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • prolad

  őstag

  Ezt legfeljebb úgy tudnám elképzelni, ha az új Fold nagyot újítana és a lite verizó megtartaná a régi házát, kijelzőjét, kameráit (esetleg a kamerákat átvennék a filpből), egy gyengébb hardverrel, mínusz pár kényelmi extra (pl wireless charging).
  Sokkal inkább el tudom képzelni, hogy a Flip szériában hoznak ki egy kedvezőbb árú modellt. Ott egy jó összeállítással bemehetnek 6-700 dollár alá.

  [ Szerkesztve ]

 • prolad

  őstag

  válasz darkarthur #21 üzenetére

  Jobb lenne, ha nem lenne, de tényleg bőven együtt lehet vele élni (Fold 2). Ha szemből nézem, akkor mininmális. Oldalról már látszik (főleg erős fényben) de úgy miért nézném. A fólia nem az igazi rajta, de ezen már a Fold 3-ban is sokat javítottak.
  Elfogadható kompromisszum, ha már a nagy telefonok eltűntek a piacról. A Huawei/Oppo/Moto "árokmentes" megoldásaival még vannak fenntartásaim.

 • prolad

  őstag

  válasz HGab777 #24 üzenetére

  Igen, ezért írtam, hogy vannak fenntartásaim, velük szemben. Az Oppo/Vivo még nincs gúl régóta a piacon, de a hasonló megoldást használó Huawei és főleg a Moto igen. Tartósnak tartósak, a nagyobb ívben hajlítás elvileg jobb a kijelzőnek (bár azokban pont nincs UTG) viszont cserébe "lógnak" a kijelzők középen. Sekélyebb az árok, de a távolabbi hajlítási pontok miatt a felülete is nagyobb.
  Ilyen szempontból a legjobb talán a Huawei kifelé hajlós megoldása (meg úgy általában a legésszerűbb megoldás), ott jóval nagyobb az ív és feszesebb a kijelző. Csak ugye ott meg a sérülékenység a baj. Nehéz ügy, de a fejlődés azéet megvan. Remélem odateszi magáta Fold 4-nél a Samsung és nem ugyanazt kapjuk megint.
  A 4:3-at pont annyira nem támogatja semmi, mint az 1:1-et. És mivel a legtöbb nagyképernyős appnál úgy oldják meg, hogy kétfelé osztják a panelt és 2 felületed van (nézz meg pl egy Teamst) jobb oda is az extra szélesség. Cserébe a külső kijelző is kap egy használható képarányt, amire nem kell külön optimalizálni és lehet pötyögni. És megállna még így is a szélesség 72-73mm-nél (lehet kevesebben, ha ügyesek a zsanérral) a mostani 68-69 helyett. Az még mindig egy kényelmes egykezes méret.

Új hozzászólás Aktív témák