Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • doooo

  addikt

  válasz Elit3Zotya #17 üzenetére

  "Az meg hogy a 10x képek közül kiválasztottad a legrosszabb képet a tesztből, attól még így is csúcs marad mert más sem tud jobbat 10x-esben."

  Na akkor keress nekem jobbakat (bár nem kell fáradnod, mert nincs olyan).
  X2 [link]
  (X2 "HDR mód" [link], aminek, ha igazságosak akarunk lenni, állandóan aktívnak kell lennie, mivel a konkurenseken mindig az; ez amúgy tényleg a legrosszabb kép, de mit lehet tenni?) S21U [link]
  S22U [link] és újra S21U [link] (ezek egy évvel később készültek, és nyilván kicsit lesúrolták a téglákat, mert a színük is változott kicsit, a felületük is simább lett, és a felső, piros felirat betűi is újak, valamint a fehér betűk mögötti fekete felület is láthatóan súrolva lett (és már nem olyan fekete); de így is látszik a kamerás fejlődés, főleg az S21U-n, a zajt pl. másképp kezeli)
  Ez a kép az egyetlen, ami viszonylag komplikált is a téglák miatt, illetve mindhárommal lefényképezték, méghozzá ugyanabban a napszakban, nagyjából ugyanolyan fényviszonyokban (így tényleg a lehető legigazságosabb, nem pedig a "hasonlítsunk verőfényes napsütést a füstös, párás, téli szürkületben készült képhez" kategória (amely utóbbi képen (ironikus módon) az eleve távolabb levő növényzet még mindig sokkal definiáltabb, a távoli épületekről nem is beszélve)).

 • doooo

  addikt

  válasz Elit3Zotya #17 üzenetére

  Egyébként amiben a P40P+ periszkópos kamerája megüti a mércét most is (ezt a képességét elfelejtettem), az a RAW-fájl mentésének lehetősége. A Mate X2 ezt már nem tudja. A két S szerencsére igen. Így viszont végképp csalódáskeltő, hogy a szoftvert mennyire elcseszték (a JPEG és RAW végeredmények különbsége alapján), az utód meg már ezt a plusz opciót sem kapta meg.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák