Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
WonderCSabo #37 üzenetére
miért ne? gépbe építve fain kis cucc lehet, sőt, esatan keresztül azon kívül is hasznos lehet, ha tényleg sokszor, nagy mennyiségű adatot mozgatsz. és persze van egy raklap pénzed 2 gyors SSD-re
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
WonderCSabo #37 üzenetére
Legalábbis akinek van egy csepp esze
Bár eSATA-val elképzelhető, hogy van értelme.
Egyébként jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Szép a cucc. SSD-t meg senki se fog belerakni.
-
Male
nagyúr
Néha használok, de jobban szeretem, ha megvan így... régimódi vagyok
(Akkor programhoz lennék kötve + amikor ilyet használtam, mindig volt belőle valami kavarodás... ez így meg 100%-os módszer, csak kicsit helypazarló... de linkekkel már nem lesz az.)/Picasat használtam pl a netes galéria összehozása miatt, de nem tud(ott) többszintű galériát, és az is átmásolt minden képet minden galériába... mondjuk a feltötögető része elég jó volt
/
-
erdoke
titán
-
Male
nagyúr
Ok, a RAID megkavart a hozzászólásodban...és ezt egy program automatikusan szinkronizálja? Ha valami nagyon kultúrált (hálózaton is működő, jól beállítható, inteligens programod van erre, akkor a nevét megköszönném
Bár a legjobb az lenne, ha "válogatást" is kezelne NTFS symlinkekkel... Tárolom a komplett galériát, de ismerősöknek mutogatható válogatás is van, amit jelenleg külön tárolok, így sok file duplázva van gépen belül ami helypazarlás... Namost ha ezt megcsinálom symlinkekkel, akkor a másik gépre való szinkronizálásnál jó lenne, ha ott is csak egyszer lennének meg fizikailag a fileok, és a válogatás könyvtárba csak átlinkelné amit kell)
-
ngabor2
nagyúr
az oldalán levő csavarhelyekből arra következtetek, hogy be is lehet építeni a házba. az esata meg úgyis ugyan az, mint a sata (legfeljebb a kialakítása más, ha jól tudom), szóval gond egy szál se.
-
BRinyo
aktív tag
Egy nagy félreértelmezés így a hír. Ez egy 3,5" méretű raid-képes dobozka 2,5" vinyók számára. A gyártónál szó sincs 3,5" vinyó behelyezéséről. Pont arról van szó, hogy 3,5" méretű, hogy ilyen helyre beépíthető legyen...
De sebaj, ritka az ilyen a ph-n hálaistennek... -
.mf
veterán
-
Metalfan
senior tag
Nem tudom, én teljesen jól megvagyok a laptop 160-as vinyójával meg egy külső 3,5-össel, a RAID-re noti esetében nincs szükségem, a legfontosabb adataim mindkét vinyón rajta vannak. De gondolom biztos lesz, akinek pont ez kell... Lehet én vagyok régimódi, de nálam a RAID egy asztali gép belsejében kezdődik, minimum alaplapi támogatással, vagy RAID-karival.
-
erdoke
titán
Amit linkeltél, abban nincs RAID vezérlő.
Engem érdekelne a hírben szereplő keret, ha tényleg tud RAID1-et. Fontos családi fotók, videók és dokumentumok biztonságos tárolására bőven elég lenne 2 db 160-320 GB-os 7200 rpm-es HDD-vel, amit kényelmesen ki is szolgálna egyetlen eSATA port. Most 3 HDD-n tükrözgeti egy progi a dolgaimat, ez azért elegánsabb, és RAID-del együtt hordozható.[ Szerkesztve ]
-
Bohus
aktív tag
Hiánypótló? [Ezt] láttátok már? Beépíted a már egyébként sem használt floppy drive helyére, és már csúsztathatod is bele a 2.5"-os vinyódat. RAID sem gond neki.
-
Male
nagyúr
Ha 101.7 mm széles a ház, akkor hogy megy bele egy 3.5-es vinyó? ...csak mert az 101.6mm széles, és gondolom a 0.1 mm-ből nehezen jön ki a két oldalfal, stb.
-
syC
addikt
Ezt inkább belső ssdtartónak tudom elképzelni egy kis moddinggal
-
X@b3e
addikt
Ebben az a hiánypótló, hogy két 2,5 lemez megy bele, ami raidbe köthető?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új termék két 2,5 hüvelykes vagy egy 3,5 colos eszközt képes fogadni.
- Milyen monitort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xbox Series X|S
- Márciusban jön a Killing Floor 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...