Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor81

senior tag

válasz worxland #163 üzenetére

Nem magyarul irok ?
    A HDD nem kap tapot, tehat nem indul el feleslegesen... Nem szoftveresen van leallitva - ergo nem fogyaszt es nem amortizalodik feleslegesen. Vagy a Te ertelmezesedben az 1 db HDD-n levo adatokhoz inditas es leallitas nelkul is hozza lehet ferni ? En nem magyaraztam semmit az altalad liertakba. Ott all vilagosan, hogy az atlagos felhasznalonal minek fogyasszon, melegitsen, hangoskodjon 4 HDD. Erre en mondom megegyszer az en x HDDm nem eszik annyit, mint a Te 1 db HDD-d, mert nem megy, csak amikor es amennyi ideig szuksegem van ra. Lehet ezt erteni ? Orulok. Nem szemelyeskedtem, csupan utalom, ha olyanban is meghazudtolnak, ami le van irva vilagosan...

(#164) mzso
    Vegyel csak 1 jo nagy HDD-t es hasznald ! Az aroganciadbol es a megnyilvanulasodbol az kovetkezik, hogy az adataid nyugodtan elveszhetnek, semmi kar nem eri a muveszvilagot... Igy felesleges lenne megtartani az utokornak barmit is belole. Mint mar emlitettem a torrenttel lopott filmeket nem is kell RAID tombon tarolni.
    Szerintem az igazan ertelmes ember a 4*3T-t ossze is fuzi RAID0-ba, mert jo gyors es egyseges, nagy tarhelyet kap... Ha mar lud...

Ismerek (valoban) ertelemes embereket, akiknek tobb (mondjuk 4) egyforma HDD-juk van, elmondanam, egyik sem a Te modszeredet koveti. (pedig diplomas villamosmernokok es informatikusok) Csak ilyen "RAIDbuzik"...

Új hozzászólás Aktív témák