Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
Hasznal valaki rajtam kivul ilyen Yamaha RX-A830 -as erositot?
Ha igen, akkor ertekezzunk rola!
En kb 2 honapja vettem, nem rossz darab az a RX A830.Elviekben az RX-A730 a kistestvere. -
priti
addikt
Kell is, mert egy faja kis földhurok annyira hiányzik a hangtechnikának, mint egy falat kenyér
Istenem, hogy ez is mennyi pénz és mennyire semmi értelme. 2db sub is annyira kell ebben az országban, de tényleg. Alig van szoba a magyarok otthonában amit két sub meg tudna "tölteni" bakker nem is értem miért nem mindjárt négy?
-
subset
senior tag
Úgy látszik nem csak egy darabról beszélhetünk, ez a Yamaha 2013-as AVR sorozatának egyike.
Lehet még a 720, 730, és 820 -as közül is választani -
subset
senior tag
Ebben nem tudom mi a hír ? Bármint a 7.2-ben.
Pl. az RXV-673 -as és még sorolhatnánk már több mint 1 éve a piacon van ! Szintén 7.2 -es. -
subset
senior tag
Illetve van még MCACC is.
-
AtHoS
nagyúr
"7.2 csatornás AV erősítőt dobott piacra a Yamaha"
Eddig nem volt nekik ilyen ezért kapta ezt a címet?
-
BatchMan
senior tag
Viszont van külön csavar a földnek. De nem ez ebben a nagy durranás.
4K felskálázás. A legtöbb műsorforrásban a FHD is veszteségesen tömörített forrásból származik. Ezt még felskálázza 4K-ra (amit valószínűleg a vetítő / monitor / TV maga is tud). Van ennek műszaki értelme, vagy csak nekem tűnik értelmetlennek?
-
14adam
addikt
a tápcsatlakozóból szokás kihagyni a harmadik pöcköt (földet) ?
-
shteer
titán
-
bteebi
veterán
Ejha! Bejövős, kinézetre, tudásra, és nagyjából árra is. Ide vele!
-
SentryGun
aktív tag
Egy laikus kérdés: A 7.2 mit fed? Hét monitorhangfal és két sub köthető rá?
-
nyunyu
félisten
Megkapta az exkluzív YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) technológiát, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy mikrofon segítségével a helyiségben a legjobb minőségű hangot egy adott pontba koncentrálja.
Van meg olyan kozepkategorias erosito, aminek nincs ilyen funkcioja?
Konkurencia Audyssey 2EQ/MultEQ-ja ugyanezt takarja.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Aventage RX-A830 megkapta a vállalat kalibrációs technológiáját és támogatja a 4K felskálázást is.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest