Hirdetés
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ezek a kripto dolgok nekem úgy tűntek, mintha a rendszer felett állnának, mintha nem vonatkoznának rá a szabályok!
De akkor milyen jogi útról beszélnek? Menjenek a kripto bíróságra és a kripto rendőrségre!
Ha én lennék olyan pozícióban és hozzám jönnének a feljelentéssel, elhajtanám őket a fenébe. -
kssvirag
tag
Hát ki tudja...
a félmillio dolcsit se fogadta el, amit cserébe felajánlottak neki..."teljes összeg megkerült. A Poly Network mindezért cserébe egy 500 ezer dolláros „köszönőkártyát”, és teljes amnesztiát ígért, de az érintett egyikből sem kért. "
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Aprósólyom
üzenetére
"Hamarabb elhiszem, hogy a hackert nem érdekli a pénz."
na igen
-
t72killer
titán
"ekkora kriptovagyont nehéz tisztára mosni"
Egy MLM-es cég képviselőjétől hallottam, hogy a Bp-i kriptoautomatákból kb félóránként lehet 300eFt-ot bármiféle azonosítás nélkül felvenni. Gondolom a világ más pontjain is vannak ilyenek, ha megdurrantottál párezer BTC-t, akkor más dolgod sincs, hogy szépen csipegesd az automatát.
De akár korunk nagy művészeti vívmányába, az NFT-be is beruházhatsz, pont ilyeneknek van kitalálva. De ha még egyszerűbben akarod tolni, áttolod 2-3 tumbleren, és valami 3.világbeli országban cash-re váltod. Biztos kihagytam pár módot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Sorozatok
- LEGO klub
- Robotporszívók
- Nyaralás topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Okosóra-halom Oneplus Watch 2R, Watch 3, Mobvoi Ticwatch E3, Huawei GT6, Garmin Venu 2
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- SAMSUNG T22A550 MONITOR TÁPEGYSÉG
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest