Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paoloo

    tag

    Sziasztok!
    Lenne egy kis problémám egy Asus RT-N18U touterrel.
    Vadi új,most cseréltem le egy Linksys WRT 160N-t,és az a probléma hogy a hálózatban lévő Dune HD Duo média lejátszó akadozik,megáll,nem játssza le a videókat,filmeket. Max bitsebességre azt írja ki a Dune hogy 3,6Mbit/s az adatátvitel,és már ekkora sebességnél akad,megáll. Előtte a WRT 160N-el(ami nem gigabites) röhögve lejátszotta a BD25/50-es filmeket,amiknél a bitsebesség simán volt 40-50Mbit/s.
    Kábellel van összekötve a gép,és a Dune is a routerrel!
    A Dune beállításainál csak 10/100-as vezetékes hálózatot lehet beállítani,de gondolom ha egy gyorsabbhoz van csatlakoztatva(gigabites),az nem lehet baj......
    Mi lehet a probléma?

    Fojt köv:
    Közben visszakötöttem a Linksyst,és azzal továbbra is tökéletesen megy minden. Azért van még valami,amit észrevettem,és nagyon nem értem. Főleg egy típusú fájlal van a baj,mégpedig a GoPro kamerámmal rögzített MP4 videók nem akarnak menni( 1280X720 60fps...30fps se) az RT-N18U-val.
    Most hogy visszakötöttem a Linksyst,a max bitsebességre 15,2 Mbit/s-ot ír ki a Dune ugyanarra a videóra,és tökéletesen megy.....az Asussal 3,6-al akadt....nem értem. A vicc hogy egy nagyobb bitsebességű mkv-vel nem volt gond....
    Miért nem megy a kisebb sebességű MP4-el,és miért megy a nagyobb sebességű mkv-val? A linksys nem tesz különbséget a fájlok között.
    Valami ötlete valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák