Hirdetés

2019. június 25., kedd

Hozzászólások

(#1) sad_Vamp


sad_Vamp
(őstag)

"Beépített média lejátszó -Amennyiben valakinek ez a szolgáltatás fontos," az NEM fog ilyet használni, inkább vesz egy dedikáltat, vagy készít HTPC-t :K

[ Szerkesztve ]

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#2) mattheus


mattheus
(senior tag)

Szerintem fontos lenne megemlíteni, hogy konzol használata esetén fontos adat az is, hogy mennyi az adott készülék input lagja, mert bizonyos típusok esetén komoly bosszúságot és csalódottságot okoz majd, ha lassú az adott modell.......

Ilyen adatot főleg csak tesztek során olvashat az ember. Pl. itt
Általánosságban elmondható, hogy a SONY rendelkezik az egyik legjobb értékekkel.....

(#3) adodaniel


adodaniel
(őstag)

A beépített médialejátszó hibáit elhagyja a cikk: kadenciahelyes lejátszás, feliratkezelés, képminőség. Nem szól a cikk a nézési távhoz illeszkedő méretválasztásról és az egyes paneltechnológiákról sem. A házimozis linkeken viszont legalább sikerült egy jót mosolyognom. :)

Egy magát szakmai oldalnak tartó online médiumtól azért szakmaibb vásárlási tanácsokat várnék, az egyes elemek hibáinak kiemelésével és adott esetben azok vásárlást eldöntő szerepéről való lebeszéléssel. :(

[ Szerkesztve ]

(#4) DoItYourself


DoItYourself
(PH! addikt)

Kimaradt a felbontáskalauz is... FullHD, UltraHD, stb.

(#5) gabber01


gabber01
(PH! addikt)

Gyakorlatilag csak a legfontosabb szempontokról nem esett szó, de egy Life.hu színvonalát azért hozta a cikk... :W :C

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#6) Segal


Segal
(PH! addikt)

Readásul nem is foglalkozik a tv-k nevével mi mit is jelent bennük pedig abból eszméletlen sokminden kiderül.
A Samsungot le tudom írni pontosan
Legyen a példa az UE55H8000
Itt az UE a régiókódot jelenti tehát hogy európába szánt modellról van szó.
Az utánna jövő 2 szám a tv colméretét jelenti tehát jelen esetben 55 colos.
Az utánna jövő betű az évszámot. A H az idei tv-t jelent és visszafelé haladva (F E D C) mindegyik minusz 1 évet jelent (G széria nem volt)
(Idén vannak HU modellek is utóbbi az UHD felbontásra utal)
Utánna van egy négyjegyű szám amiből az első a legfontosabb ez 5-9-ig változhat és a tv tulajdonképpen minőségét jelenti. Tehát az ötössel kezdődőkbe vannak a legegyszerűbb panelek plusz szoftveres tartalom a hatosba már jobb a hetesbe mégjobb végül alapesetben a nyolcas, a kilenceseket a második félévbe szokták bejelenteni (méregdrágán) és többnyire a következő évi nyolcas tudását tudja csak drágábban (cserébe fél évvel korábban)
A második szám az leginkább finomhangolás az adott főkategórián belül tehát valamivel többet tud a tv mint a kisebb variáns de itt azért már kisebb az eltérés. (idén itt is lett némi bonyolítás hogy van amelyik hajlított valamelyik meg lapos de itt nincs egyértelmű számszerű elrendezés)
Végül az utolsó 2 szám az a szinkód a Samsungnál tehát pl a 7500 és egy 7590-es modell között semmi kijelző vagy szoftverbeli extra tartalom nem lesz a nagyobb számú modell javára csak a 2 modell más szinárnyalatot kapott.

[ Szerkesztve ]

(#7) alevan válasza sad_Vamp (#1) üzenetére


alevan
(PH! addikt)

Tévedés.

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#8) jozefgucci1


jozefgucci1
(PH! addikt)

Nekem is hiányérzetem van miután végigolvastam .Lentebb már sorolták mi maradt ki , de valóban a filmlejátszás -feliratkezelés jó lett volna .Valamint egy belépő-közép -felső kategóriás modelt is lehetett volna beletenni , hogy legyen valami viszonyítási alap .

WOT Nick .: wlele , Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#9) kolle128


kolle128
(lelkes újonc)

Az egyik barátom nem rég vett egy HD-nek hirdetett készüléket. Ahogy az később kiderült ez nem 1080p-t jelentett, azt nem bírta megjeleníteni a TV, így indokolatlanul nagy pixelek voltak az elég nagy képernyőn.

Szerintem megfelelő tesztekkel/értékelésekkel nem rendelkező készüléket nem érdemes megvenni, elkerülendő az esetleges kellemetlen meglepetéseket, a sajnos gyakran hiányos, esetleg hibás specifikációnak pedig mindenképp ajánlott utána olvasni.

A nővérem egy tablet-notebook hibridet vett, amiről kiderült, hogy a kamera és a mikrofon minősíthetetlen, így VoIP-hoz pl asztali mikrofonra van szüksége (egy tabletnek, OMG). Ezeket a tanácsokat tehát bármihez melegen tudom ajánlani, bar szerintem a PH olvasok amúgy is jobban odafigyelnek ilyesmire! :)

(#10) Steve1207 válasza sad_Vamp (#1) üzenetére


Steve1207
(őstag)

Én gyakran használom, pedig elég fapados. Amire kell viszont bőven elég, megnyit szinte mindent, feliratot mutat és hangsávot is lehet váltani mindennél és ez egy 5 éves készülék.
Az tény, hogy audio és képlejátszás kb kuka, olyan lassú és értelmetlen felépítésű, de manapság az átlagos felhasználóknak miért nem lenne elég?

Cikk: ez szimpla átlagfelhasználóknak szól, de abban egyetértek, hogy ezek a főbb pontok, itt indul egy vásárlás, hogy ezeket döntsük el. A konkrétabb dolgokkal csak utána kell foglalkozni.

PSN ID: Stewie1207 | Mi tartja össze a családot Butters? A jól szervezett spájz? Pontosan!

(#11) bteebi


bteebi
(PH! addikt)

"LED TV - A név egy cseppet megtévesztő"

Én inkább konkrétan idegesítő marketingfogásnak nevezném, mert nem LED-ekből állnak a képpontok, csak a háttérvilágítást szolgáltatják. Többé-kevésbé jól. A backlit ("Full LED") még hagyján, de az edge LED... Ráadásul még a "Full LED" háttérvilágításnál is elég sok szegmensből áll, ami továbbra sem az igazi.

Btw, vásárlás. A legfőbb tanács az lehetne, hogy ne vásároljon az ember egyik nagyobb, ismertebb nevű üzletben se. A legtöbb esetben nagyon drágák, még akár a 0%-os THM mellett is. Érdemes tematikus keresőoldalakat használni, legalább három jó oldal van.

Saját példa: 2009-ben, karácsony előtt nem sokkal vettünk egy 40"-os Samsung LCD TV-t. A hülyéskedő üzletben 300k-ért árulták, de 250k-ra leakciózva (bár talán azt is úgy, hogy az 50k-s különbséget le kellett vásárolni más termékre!). Az olcsóbb helyeken, kisebb üzletekben már 190k körül meg lehetett venni... :U

Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

(#12) Pollux66 válasza mattheus (#2) üzenetére


Pollux66
(tag)

Ez igaz...de a Sony-kba 42"-ig nincs 100Hz-es panel...szóval azért csak óvatosan!
+Sony-s smart rendszer...inkább ne lenne!

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." George Carlin

(#13) djsunny


djsunny
(fanatikus tag)

Az utolsó bekezdéshez fűznék hozzá annyit, hogy ez fordítva is igaz.

Rengeteg áruházban és üzletben a műszaki osztályon olyan eladó dolgozik akinek fogalma sincs arról, hogy az egyes televíziók mögött milyen valós műszaki tartalom rejlik. Maximum a specifikációt mondja vissza fejből (amiből egy átlag vásárló általában semmire sem tud következtetni).

Szóval nem biztos, hogy az aki TV gurunak hiszi magát sületlenségeket beszél egy eladóval szemben. ;)

(#14) bteebi válasza djsunny (#13) üzenetére


bteebi
(PH! addikt)

"Rengeteg áruházban és üzletben a műszaki osztályon olyan eladó dolgozik akinek fogalma sincs arról, hogy az egyes televíziók mögött milyen valós műszaki tartalom rejlik. Maximum a specifikációt mondja vissza fejből"

Ha a specifikációt tudják, meg esetleg a TV-k, márkák közötti jelentősebb különbségekről van némi fogalmuk, az már rég jó, és szerintem elég is. De mégis, mit tudjanak a "szakemberek"? Azt, hogy a plazma TV-ken hogyan csökkentették a foszfor lagot, hogyan működnek a QD-k, vagy hogy miért "működik" jobban a WRGB OLED technológia a sima RGB-nél? Vagy azt, hogy mi a pontos különbség az AMVA, az SPVA és az IPS panelek között? A vásárlókat ezek nem is érdeklik, de egyébként nem is értenék... :U

Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

(#15) Stifler93 válasza kolle128 (#9) üzenetére


Stifler93
(tag)

A barátodat nem verték át, csak egyikőtök sem ért a témához. A HD az 1280x720 pixeles felbontást jelent, az 1080p amire te gondolsz, az a FullHD

iPhone Xs 256GB; iPad Pro 10,5” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch

(#16) buherton válasza sad_Vamp (#1) üzenetére


buherton
(őstag)

"Beépített média lejátszó -Amennyiben valakinek ez a szolgáltatás fontos," az NEM fog ilyet használni, inkább készít egy DLNA szervert, ami olcsóbb, egyszerűbb és kompaktabb, mint a HTPC.

[ Szerkesztve ]

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, eben - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#17) kolle128 válasza Stifler93 (#15) üzenetére


kolle128
(lelkes újonc)

Bár tény, hogy nem csak az 1080p HD, ettől függetlenül én komoly hiány vélek felfedezni a készülék leírásában, ugyan is nem szerepelt ott a natív felbontása, ami az egyik fő technikai paramétere. Ez alkalmas volt egy hozzá nem értő ember megtévesztésére.

[ Szerkesztve ]

(#18) Ghoosty válasza kolle128 (#9) üzenetére


Ghoosty
(őstag)

A HD / HD ready az 720-as felbontás. A Full HD az a 1080-as. Átverés valószínűleg nem történt, de erre oda kell figyelni.

(#19) Tikakukac válasza kolle128 (#17) üzenetére


Tikakukac
(Jómunkásember)

Leírtad: hozzá nem értő. Akkor kérdezzen rá. Érdekes módon engem sohasem tévesztenek meg a HD-val, mivel tudom, hogy az 720p. Ennyi.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#20) gtamate2 válasza Pollux66 (#12) üzenetére


gtamate2
(PH! kedvence)

Én most 32"-ig keresgetek és a mediamarktban nézelődtem. (közel van, gari szempontjából nem kell postázni) és engem a cikk egyáltalán nem segített most.
Én főleg egy Sonyt néztem ki, valami 500hz volt ráírva. Na ez alapból hülyeségnek tűnt. Na most a honlapjukon ki se írják a képfrissítési arányt, ellenben a Samsunghoz odaírták.

Az üzletben mintha azzal trükköznének hogy más szabványokat adnak meg a képfrissítésekhez, konkrétan a CRF-re emlékszem és szinte mindegyikre 500-nál nagyobb érték van írva.

Tehát a kérdéseim a következőek lennének:
-Ebben a kategóriában (32" környéke) mit érdemes venni?
-Úgy tudtam hogy a Sony jó tvket csinál, de a smart rendszeréről nem olvastam még (azt hittem az egységesen mindegyik WebOS). Akkor hanyagolni kellene a márkát és helyette valami Samut vagy LG-t venni?
-Képfrissítésnek mennyi lenne az ideális? 100 már jónak mondható?
-Ha fullhd mkv fájlt akarok lejátszani akkor ezek a smartok már képesek rá?

Köszönöm előre is :R

*Sn0w

(#21) mattheus válasza Pollux66 (#12) üzenetére


mattheus
(senior tag)

Szia!

Ez így igaz sajnos.
Én a Samsung-ot preferálnám, de azok erősen átlagos vagy magas input lag-al rendelkeznek általában.
Ha jól emlékszem a F5xxx a kivétel

[ Szerkesztve ]

(#22) ngabor2 válasza buherton (#16) üzenetére


ngabor2
(PH! nagyúr)

Vagy egyszerűen használja, mint pl. mi. Korábban rendszeresen, de mostanában is előfordul, hogy film felmásol pendrive-ra, usb hosszabbítóba bedug, és nézzük a filmet.

Persze kényelmesebb, ha a notiról az épp lejátszott filmet egy-az-egyben kiküldjük 2 kattintással a tévére, ha már tudja.

Nagyon dicséretes, hogy egyesek mindenféle 4-betűs rövidítéseket össze tudnak dobni, és több-kevesebb kínlódással utána kb. ugyan azt elérik, amit a készülék önmaga is tud. A felhasználók elsöprő többségének pedig a plusz szolgáltatásaira nincs szüksége.

Nálunk is lóg a routeren egy külső vinyó, arról is tud lejátszani gond nélkül a tévé, mégse használjuk, mert van egyszerűbb mód.

gtamate2: szigorúan magánvéleményként az LG-Sony-Samsung trióból ez utóbbit javasolnám, mindhárommal volt szerencsém találkozni. Hogy mit támogat, azt meg tényleg pendrive-val a kézben lehet kideríteni egy "közeli" nagyáruházban, pl. a MediaMarktban raklapszám vannak kitéve a tévék, az eladók meg szoktak segíteni ilyen kívánságoknál (általában, ha el akarnak adni valamit). Sajnos az, hogy egy konténerformátumot támogat-e a tévé, még nem garancia arra, hogy a benne alkalmazott tömörítést is fogja. Futottunk már bele olyanba, hogy az egyik mkv-t lejátszotta, a másikat nem.

[ Szerkesztve ]

(#23) BatchMan


BatchMan
(senior tag)

Azt hiszem az idei Arany Málna díjat kivívta magának ez a cikk :O (Nálam biztosan.)

(#24) buherton válasza ngabor2 (#22) üzenetére


buherton
(őstag)

Nálam komolyabb rendszer van felépítve, mint "csak" egy DLNA szerver. Logout-os írás, már csak pár program hiányzik, amit majd az ünnepekkor akarok megírni és feltenni. Nálunk azért lett így megoldva, mert egy torrent daemon is fut webes eléréssel, így bárhol bármikor be tudunk tenni egy torrentet, amit letölt addig míg haza érünk, és az rögtön elérhető is lesz. A másik, ami most van folyamatban, hogy ottonról streamelem a videót, mint a youtube. Az lesz a következő upgrade :) . De mint mondottam ez csak egy kis része a szerver palettájának.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, eben - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#25) Osynho válasza bteebi (#14) üzenetére


Osynho
(PH! addikt)

Igen, ezeket nagyjából jó, ha tudják. Mert tanácsokat adnak.

(#16) buherton: És ilyenkor nem a tv beépített lejátszója dolgozik? :U

[ Szerkesztve ]

(#26) kolle128 válasza Tikakukac (#19) üzenetére


kolle128
(lelkes újonc)

Nagy örömmel tolt el, hogy leírom h nézzenek utána a specifikációnak mert gyakran hiányos és vagy hibás a bolti változat, erre megkeresed azt a pontot ahol bele lehet kötni a barátomba, így a többi mondanivalót figyelmen kívül hagyva arra reagálsz. Tiszta jóindulat.

Amúgy a HD címke nem 720p-t takart, hanem 768p (WXGA) felbontást ezúttal, szóval végül is neked se sikerült volna a specifikáció nélkül meghatároznod a natív felbontást.Vajon az eladónak sikerült volna?

(#27) arnyekxxx


arnyekxxx
(PH! addikt)

A cikk alapján azt kell megállapítanom, hogy LCD tv-n kívül más nem létezik kishazánkban, pl nem szerepel benne a plazma szó.

(#28) arnyekxxx válasza kolle128 (#26) üzenetére


arnyekxxx
(PH! addikt)

http://www.digitaleurope.org/Services/Highdefinitionlogos.aspx

Designed for television receivers - including set-top boxes and integrated digital TVs - that can receive and decode HD (720p, 1080i) satellite, cable or terrestrial broadcast transmissions.

(#29) bogabi


bogabi
(senior tag)

Hát, én ritkán szólok hozzá cikkekhez, de ez... ez... ezt nem is tudom, hogy minek kellett. +1 az Arany Málna díjhoz.

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#30) -=MrLF=-


-=MrLF=-
(senior tag)

Aki mostanában tévedt ide a Prohardverre annak hasznos lehet a cikk, mindenki más kevésnek találhatja.

protonmail.com Secure Email Based in Switzerland

(#31) nubreed válasza arnyekxxx (#27) üzenetére


nubreed
(PH! kedvence)

Lehet azért, mert a plazma egy kihalóban lévő technológia, sajnos már senki nem fejleszt/gyárt ilyet.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32) ttamashu válasza -=MrLF=- (#30) üzenetére


ttamashu
(fanatikus tag)

Áhh aki már idáig eljut annak kevés. Ellenben ha a tesco polcaira ragasztanánk ki ott OK :D

SC név: Kistoth ||| Spaceling Group, HUNS https://robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS/

(#33) Tikakukac válasza kolle128 (#26) üzenetére


Tikakukac
(Jómunkásember)

Jóindulat nincs. Fogyasztás van meg vásárlás fosásig. Karácsonykor főleg.

Pölö: hűtőt kap anyám. 5 év gari van most sok gépre, ezért megnézem mi van benne a promóban. Edigi kiírta, hogy ezekre. Mondom azért megnézem a leírást is samutól. Nos, nincs benne. Samu ügyfeles megbök: valóban nincs. De van hasonló vegyem azt. És figyeljek oda, hogy magyar legyen, tehát kinti szürkére nem megy, bemutatóterem és társai kuka. Mindenki köszön, öröm van és boldogság.

Hogy ezúttal mit takar hót halálos fogalmam sincs. 720 magas? 768 magas? Bármi egyéb egzotikus? Kutyát sem érdekli. Egyik sem FullHD. Ezért van a HD meg a FullHD. Most számít, hogy mekkora aránnyal dolgozik? Nem. Mert így sem lesz belőle 1080 vagy 1200 magasság, ha befeszülsz sem.

Sok rugózás, feleslegesen. Ez be lett szoppantva, meg lesz tanulva majd.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#34) arnyekxxx válasza nubreed (#31) üzenetére


arnyekxxx
(PH! addikt)

attól még kaphatók a cikk megjelenésének idején

(#35) nubreed válasza arnyekxxx (#34) üzenetére


nubreed
(PH! kedvence)

Lehet. Ha most tv-t vennék és még lehetne kapni, én is vennék sokkal inkább egy Panasonic felső kategóriás plazmát a legutolsó eresztésből, mint sem egy bármilyen LCD-t.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#36) arnyekxxx válasza nubreed (#35) üzenetére


arnyekxxx
(PH! addikt)

na pont ezért hiányolom a cikkből

(#37) Sárkányvölgy válasza mattheus (#21) üzenetére


Sárkányvölgy
(senior tag)

Látom a Samsung marketing vonat téged is elkapott.
Tény és való, hogy óriáscég, de aki egy kicsit is ért a témához tudja, hogy a Samsungot kerülni kell és nem csak TV fronton.

Üdv, Sárkány

(#38) Sárkányvölgy válasza nubreed (#35) üzenetére


Sárkányvölgy
(senior tag)

Az átlagfelhasználóknak úgy sem tudod megmagyarázni....arról nem beszélve, hogy alig lehet már Panasonic plazmát kapni. Hozzá kell tennem, hogy plazma már amúgy is a végét járta. Még pár évet ki lehetett volna vele húzni, de az emberek igénytelensége betette a kaput neki.

Üdv, Sárkány

(#39) Döglött Róka


Döglött Róka
(PH! addikt)

"Ugyanígy némi fenntartással kell kezelni a nem szakértő ismerősöktől kapott információk jó részét is. Tapasztalataink szerint sokszor még az is előfordul, hogy aki a legnagyobb tévégurunak hiszi magát, az mondja a legnagyobb sületlenségeket, áll elő lesújtó ítéletekkel, és nyilatkoztat ki rettenetesen magabiztosan velőtrázó ostobaságokat." - Zsenialis, sikerult a komplett PH! forumba belerugni egyet:D

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#40) bteebi válasza bogabi (#29) üzenetére


bteebi
(PH! addikt)

Már miért? Tény, hogy nem a pro vásárlók a célközönség, de aki annyira pro, annak tanács se kell, sőt nem is veszi szívesen :). Nem űrtudomány ez a cikk, sőt nem is mélyvíz, de szerintem alapvetően rendben volt. Mondjuk arról lehetett volna írni, hogy a képminőségnél mire érdemes(ebb) odafigyelni, de végülis mindenkinek magának kell(ene) tudnia, hogy mit akar - képminőségben is. Lehet felhozni átlagos ΔE értékeket, meg felhősödést, vagy épp local dimminget, ha neked inkább a keskeny káva, az élénk (=túlszaturált) színek kellenek, vagy az, hogy a lakásodtól 50 méterre lévő üzletben épp az van raktáron (mondjuk az már elég baj, ha ez is szempont :DDD), vagy épp Józsi bá akciós hitelkonstrukciója. Ha pedig egy adott hibára nem vagy érzékeny, akkor tulajdonképp mindegy, hogy van-e vagy sincs :). Ráadásul a képméretről vagy a fogyasztásról még nem is beszéltünk... Túl sok a paraméter a megfelelő optimalizációhoz, ezért a kényelem és a szimpátia igen erősen felértékelődik.

Amúgy nálunk elsősorban úgyis az ár dönt, a marketing és a szimpátia mellett (az előbbi pontnak ebben egyébként nagy szerepe van).

Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

(#41) -=MrLF=- válasza Sárkányvölgy (#37) üzenetére


-=MrLF=-
(senior tag)

+1, Nem írhattam volna szebben én sem, bele látsz a gondolataimba! :R

protonmail.com Secure Email Based in Switzerland

(#42) gtamate2 válasza ngabor2 (#22) üzenetére


gtamate2
(PH! kedvence)

Sokan szidják a Samsungot, miért az a legszimpatikusabb neked?

*Sn0w

(#43) wolfman


wolfman
(PH! kedvence)

Szintén fontos, hogy a rendszer képes legyen a feliratok megjelenítésére is, ugyanis sajnos még mindig akad egy pár olyan gyártó, amely erre nem fordít kellő figyelmet.

Nagyon sok készülék borzalmasan vagy sehogy nem kezeli a feliratokat, nem hogy egynél több hangsávot pl.
Alapvetően az jár a legjobban aki egy régebbi készüléket vesz használtan a magasabb kategóriából jó állapotban. Tény hogy ritka mint a fehér Zorró és vadászni kell rájuk, de nincs benne okos rendszer meg 3D parasztvakítás csak gyönyőrű haj... vagyis gyönyörű képminőség.

gtamate2: Bátyám pl. azért utálja a Samut, mert mikor ő garanciáztatni akarta annó a projektoros tévéjét (nem most volt), mindig úgy csavarták a dolgot, hogy ne lehessen élni a garanciával. Hónapokat töltött el és üvöltözött velük, hogy valamit csináljanak (tényleg a készülék volt a hibás), de sz@rt@k bele. Azóta messze kerüli a márkát mindenhol.

Én nekem pl. személy szerint nincs bajom a Samuval, de nem szimpatikus, hogy minden műszaki és nem műszaki ágazatban ott vannak már, éppen csak vibrátorokat nem készítenek meg budipapírt (vagy ki tudja) és így már kezdenek komolytalanná válni a szememben. A HDD szegmens, ami meg tényleg ment nekik, abból meg kiszálltak! :(

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#44) sefan67 válasza gabber01 (#5) üzenetére


sefan67
(fanatikus tag)

:DDD

(#45) shteer válasza arnyekxxx (#27) üzenetére


shteer
(Jómunkásember)

Az a sokat fogyasztó vibrálós, beégős cucc?

;]

[ Szerkesztve ]

G25 / G27 pedál adapter Fanatec kormányhoz eladó

(#46) nubreed válasza shteer (#45) üzenetére


nubreed
(PH! kedvence)

Most trollkodsz vagy irónikus akartál lenni?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#47) nubreed válasza wolfman (#43) üzenetére


nubreed
(PH! kedvence)

"csak vibrátorokat nem készítenek meg budipapírt"

Honnan tudod, hogy nem készítenek azt is csak álnéven? :DDD

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#48) Zirowe


Zirowe
(PH! nagyúr)

Fontos lenne még hozzáadni pár alap dolgot, amivel sajnos nem mindenki van tisztában.

Attól még, hogy 100-200-400-csillió hz van ráírva, a tv pc-re kötve max 60hz-t fog tudni és kész.

A mozifilmeknél az alsó és felső fekete csík tartalomvesztés/minőségromlás nélkül nem tüntethető el, hiába van az írva a filmre, hogy 1080p, az még nem jelenti azt, hogy a tv egész kijelzőjén lesz kép.

Sajnos ezek a kérdések túl sokszor és feleslegesen merülnek fel az adott topicokban.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#49) Ispy válasza arnyekxxx (#27) üzenetére


Ispy
(PH! kedvence)

Mert plazma már nincsen. Nem csak megszűnt a gyártás, hanem konkrétan nem lehet kapni új, bontatlan darabot, ami van még Németbe, Svájcba, Ausztriába azok is felső kategóriás készülékek 500+-ért és azokból is már csak 1-1 darab van, szóval teljesen felesleges lett volna belevenni.

(#45) shteer

Igen, az. Még szerencse, hogy az LCD-nek semmi hibája sincsen, mint tudjuk :P

[ Szerkesztve ]

(#50) Ispy válasza wolfman (#43) üzenetére


Ispy
(PH! kedvence)

Nem tudom, hogy vibrátort készítenek-e, de hajót azt igen :D

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.