Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Attól még kevesebb lesz a felületi kontakt a lukacsok miatt.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"G502 Lightspeed telepakolva is tul konnyu"
Ki kell a belsejét még önteni egy kis malterral, hátha. Jesszum...
"Nem"
Gondoltam. Csak azok szoktak ilyeneket írni, akiknek még nem volt. A dolog ott kezdődik, hogy kevésbé izzad rajta a tenyered, mint a teli burkolatosokon.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Amerigo57 #20 üzenetére
Pedig egyszerű; az elektronikát víztaszító réteggel vonták be. Persze ez nem azt jelenti, hogy ezzel kell beállni a zuhany alá.
-
Amerigo57
őstag
válasz Synthwave #13 üzenetére
Synthwave.
Ez Igaz, szinte nem lehet a gyakorlatban különbséget észlelni egy Pixart 3310 és egy 3389 között.De az TUF Gaming M4 Air egérnél, valahogy nem értem az IPX6 vízálló védettséget...
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Előtte majd azért nézz be az egeres totyikba!
------------------------------------------------------------------------
(#14) NightGT: Engem most a Pulsar Xlite kezdett el nagyon birizgálni. Sajnos.
Mostanában leginkább a Skoll Minit nyúzom, aztán elkezdett érdekelni ez az Xlite, mert hasonló a formája, kb. ugyanolyan nehéz (48-50 gramm), viszont jóval nagyobb. Az új batch-ekben már Kailh GM 8.0-k vannak, plusz a paracordja is sokat javult, meg ahogy néztem, az alaposabb takarításhoz sem kell feltétlenül szétszedni az alsó burkolati elem "szellőssége" miatt. Ja, meg adnak hozzá egy monitor aljára felragasztható, egész korrekt bungee-t is.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Rekord idő alatt folyik tele tenyérizzadtsággal.
2025 - a szólásszabadság halála
-
sfefe
addikt
Megnézném milyen... Amit vettem gladius 3 nemigen szeressen elég szar a fogása.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
NightGT
senior tag
Eszerint Kailh 4.0 switchek vannak benn...igéretes ez, hypeolt lettem
Speed is the only truly modern sensation
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
PixArt PAW/PMW 3335: PMW 3389-hez hasonlatos spec, gyakorlatilag annak egy alacsonyabb fogyasztású iterációjának tekinthető, amit elsősorban wireless egerekbe szántak. Ha jól implementálják, nem hinném, hogy élőben meg tudod különböztetni egy 3389-től.
-
NightGT
senior tag
Kezem alatt figyel egy 48 grammos MM730, és nem törékeny, pedig már párszor ledobtam. Kapja az ivet rendesen, birja, pedig ezen lyuk sincs. A "lyuggatott" dizájn pedig strukturális szempontból jobb, lényegében egy csőváz. És a kezed is kevésbé izzad rajta.
ON:
A cikkből lemaradt, hogy 3335 szenzor van benne, amiről majd Synthwave megmondja, hogy mennyire jó - ha még van humora hozzászólni a szokásos egeres kommentek mellé. Sajnos nem 3389, vagy 70...
Switchekről nincs infó, a mérete viszont 126 x 63.5 x39.6 mm, vagyis ez egy egészen nagy egér...ránézésre egy olyasmi, mint egy teljes méretű Hati / Model O, csak majdnem 20 grammal könnyebb. Dicséretes. Szerintem ez lesz a következő egeremSpeed is the only truly modern sensation
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A reális piaci körképet és a specifikációkat figyelembe véve normál ára van, még csak nem is kifejezetten magas.
"szerintem ketté törne egy cs meccs közben."
Legfeljebb akkor, ha belőnek, és az ideggörcstől felbuzdulva ezzel kezded szétverni az asztalt és a csapattársad fejét.
Jelenleg öt lukacsos egerem van (meg volt még pár, amitől már megváltam), és a strukturális integritás szempontjából egyiknek sincs semmiféle problémája. Amitől ezek széttörnek, attól a teli burkolatos is szét fog; kurzort irányítani veszed a cuccot, nem a felgyülemlett agressziót levezetni.
Ennek a cuccnak igazából két problémáját látom, és mindkettő abból fakad, hogy nem ROG, hanem TUF szériás; nincsenek benne gyorscserés mikrokapcsoló foglalatok és az alján lévő csavarok nem dedikált szervízfuratokban vannak, hanem ótvar szokás szerint a talpak alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
Nekem G-Wolves Hati-S Ace Wireless van perpill.
Játszottam én is elég fps-el, versenyeztem is szép nemzetközi eredményekkel, de aki nem nyugodt az az esetek 90%-ában nem ért el semmit Minden szarság után objektívan kell megvizsgálni a szitut, magunkban keresni a hibát és nem hagyni, hogy felbasszon mert az a kövi gamere is kihatással lesz. -
Czeky
Arcképgyáros
Nekem TUF-om van, csak nem lyukas.
Hát... Counter Strike játékosok nem éppen a nyugalmukról ismertek.[ Szerkesztve ]
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
beef
őstag
Slaggal mosható?
-
Czeky
Arcképgyáros
Nekem így a videó alapján annyira egy törékeny egérnek tűnik, főleg hogy át van lyuggatva, szerintem ketté törne egy cs meccs közben. Pedig van benne potenciál, csak nem enniyért.
[ Szerkesztve ]
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
Mizol29
senior tag
Ez már az a kategória, hogy amire ráteszem a kezemet lehet be is szakad a teteje
-
Czeky
Arcképgyáros
19 000 a sajtreszelő dizájnért? Na ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Assetto Corsa EVO
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Spórolós topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...