- Professzionális Radeont tervezett a Microsoftnak az AMD
- Kevesebb mag, több AI: teszten az Intel Lunar Lake
- Lancool szériás Lian Li miditorony érkezett a 100 dollár alatti szegmensbe
- Főleg a kézikonzolok gazdáit vette célba a Patriot legfrissebb memóriakártyája
- Megfizethető vezetékmentes gamepad jön az MSI színeiben
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen egeret válasszak?
- 3DMark06 eredmények
- Professzionális Radeont tervezett a Microsoftnak az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
NUC, aka New Unit of Computing:
- van egy kis dobozod, amiben benne van a cpu IGP-vel, meg a ram, meg egy háttértár. Több nem kell, így formás, kicsi, gusztusos, "csöndes"
- de ha azt akarod, hogy erős legyen, akkor nem csak csöndes nem lesz, de vegyél hozzá egy külön tápot, ami 2x nagyobb, mint maga a NUC
- és persze vegyél hozzá egy harmadik dobozt, amiben a külső videokártyád
- és szükség esetén vegyél hozzá egy külső merevlemez tárolót.(A kiegészítő egységek persze opcionálisak és nyilván önmagában egy NUC minipc is használható kiegészítések nélkül is és felhőben is lehet tárolni. Azért szerintem vicces)
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Robert07
aktív tag
válasz Petykemano #1 üzenetére
Next unit of computing.
Nem egeszen. Ezt az uj Ghost Canyon NUC-hoz szanjak, amiben dedikalt GPU van, cserelheto tapegyseggel, es szuksege van 500W-ra ha egy erosebb VGA-t tesznek bele. Egyedul azt nem ertem, hogy ki fogja venni, mert a gyari tap is ugyanugy 500W-os.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
"A Ghost Canyon NUC-okban debütáló FSP üdvöske ..."
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
korcsi
veterán
Sima (nem sb) 5V nincs rajta?
referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!
-
Trailblazer
veterán
válasz Petykemano #1 üzenetére
Jó is hogy informáltál, mert a könyökömön jönnek ki ezek a rövidítések, melyekről abban a hiszemben vannak, hogy köztudatban van és mindenki képben van velük, holott nem.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Petykemano
veterán
válasz Trailblazer #5 üzenetére
Én elrontottam az első betűt. Valójában:
"Next Unit of Computing"
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
flashpointer
őstag
Erdekes idok, tapokat illetoleg tobb fejlesztes tortent az elmult 3 evben mint a cpuknal
-
Trailblazer
veterán
-
Fred23
nagyúr
Retrózáshoz is jó lehet régi sff brand gépekbe, a 2003-as Dell-embe pont be tudnám tenni. Vagy saját gyári táp, vagy flexes, és akkor lemondok egy pci slotról.
-
-
Ja, igen, egy, csak nem figyeltem, hogy a #2-re válaszolt.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
törölt tag
Rengeteg mini-itx ház is csak flex-atx tápot fogad.
-
törölt tag
Ezt szerintem eGPU (PCI-express kártya) hajtására találták ki, máshova nem nagyon kellhet ennyire sok amper a 12V és 3.3V-ból, "rendes" 5V-os ág nélkül.
Intel is ragaszkodik a Pci-express szabványhoz, arra gyártották a Ghost Canyon NUC-ot is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen