- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Arra a hírre gondoltam, amit nemrég olvastam, miszerint a WD 500 GB-os 2,5" HDD-je volt az első, amelyik ezt a kapacitást 2 tányérral, és ezért normál magassággal bírta. A korábbi 500-asok vastagabbak voltak. A kérdésem tehát a tányérok száma, vagy a meghajtó magassága. Lehetne számolgatni a teljes, keretes méret alapján, de lusta vagyok megkeresni a számokat, hátha valaki már tudja.
A legjobb aláírás a héten
-
Loha
veterán
Lehet, hogy 2 USB port elég hozzá, de lehet hogy nem, főleg laptopokon szokott ezzel probléma lenni, meg ugye nem mind1, hogy hova dugod azt a 2 USB csatit, mert csak akkor fog több tápot kapni, ha két külön tápellátású portra sikerült. Meg az sem mind1, hogy milyen hosszú az a USB kábel, mert minél hosszabb, annál kisebb az esély a problémamentes tápellátásra. Az sem mind1, hogy a USB/SATA elektronika milyen a külső házban, egyrész ez is USB-ről kapja a tápot, másrészt sebesség szempontjából is fontos tényező.
Minek két csati, ha az 5400-as és 4200-as vinyókat egy sima USB port is elviszi és 30-35MB/s-et ezek is tudnak?[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Ez most a WD 500-asához hasonlóan normál magasságú 2,5" HDD, vagy még a vastagabb szériából való?
A legjobb aláírás a héten
-
Penge_4
veterán
35 000 körüli áron nem is olyan drága. Csak USB helyett lenne FireWire, vagy már jönne az USB 3.0, mert addig tényleg csak ideiglenesen kisebb terjedelmű adatok tárolására alkalmas, de USB 2.0-t 500 giga azért necces.
-
shteer
titán
méretes és pofás darab - majdnem olyan szép mint a passport
szerintem jónak tűnik..
-
sNORh
addikt
-
Csepy
őstag
Jó, de ahhoz nem kell 500GB
Egy ilyen adattárolásra való, és hordozgatásra és hogy azt a 10-20-30 gigát, amit fel-le másolgastsz azt nem mindegy, hogy 15 perc, vagy 20 perc alatt msáolja?
Félreértés ne essék, nem vagyok a 7200rpm ellen ebben a méretben (nekem is egy 200-as 7200-as Seagate dübürüg a notimban), de külsőbe nem látnám értelmét, egyelőre nem.
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
sNORh
addikt
7200-as vajon?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Star Trek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest