- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
suraki
tag
Számomra sajnos értékelhetetlen ez a teszt.

MS Office futtatásához vagy kódoláshoz nem vesznek IPS paneles monitorokat (hacsak nem ez a becsípődésük és a ráció nem számít).
Ezeket a monitorokat jellemzően olyanok veszik akik vmilyen grafikus feladatra szeretnék használni. Innentől kezdve (színvakokat leszámítva) az egyik legfontosabb paraméter a színhűség...természetesen kalibrálva, hiszen gondolkodó ember nem dísznek veszi az IPS monitort.
A teszteredmények alapján a Fujitsu kivételével mind szemétbevaló.
Ehhez képest a "tesztelő" csapat kukába hajította az eredményeit és bemondta hasraütésre a tutit ami homlokegyenest ellentétes a mért értékeikkel!
Értem én, hogy nem tudák bemérni az ASUS-t és a DELL-t és ebből adódik a bóvli kategóriába sorolandó eredményük, de ez így nem teszt. Ez így csak egy blöff, kamu!
Lehet, hogy csak én vagyok túlérzékeny, de ezzel számomra minden eddigi hitelességét sikerült elvesztenie az oldalnak.
Ezt a publikációt nem szabadott volna megjelentetni addig amíg nem sikerül elvégezni a szükséges méréseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest