Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- HDMI topic
- Google Chromecast topic
- [Re:] CES 2021: jön az első Google TV-re épülő TCL tévé
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- [Re:] [ubyegon2:] Látóasszonyok topikja - avagy nem csak a covid mutálódik, hanem a covid topik is
- [Re:] [lolller:] Mikor mehetünk bárhova?
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
Hozzászólok Aktív témák
-
Tesco Value
őstag
Vettünk egy ilyet karácsonyra, iOs alatt az App használhatatlan, az érintőgombok funkcióját lehet állítani, de ahogy bezárom az appot visszaáll alapértelmezettre így, akármikor hozzáértünk a füleshez bekapcsolta a hangasszisztenst.
A szoftverfrissítés menüpontban pedig csak egy fehér kép jött be. App értékelésnèl másnak is ez volt a gondja. A bölcső elég gagyi minőségű, érzetre is olcsó volt. Töltést sem ment 100%-osan,mintha nem érintkezett volna tökéletesen. Android alatt lehet a szoftveres gondok nincsenek, a hangja nem volt olyan rossz amúgy, de mi visszavittük. -
tixem
addikt
Erősen szemeztem ezzel a cuccal, de ezt olvasva inkább hagyom. Kezdhetem újra a szelekciót.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 9 ||| Vivotab Note 8 W10 ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■) ||| Origin / Uplay - tixem
-
novinyul
addikt
válasz
Tesco Value #1 üzenetére
Elég sokáig használtam(android vonalon) de nálam nem volt gond. Hang minősége és a hangerő rendben volt, zajszűrést tömegközlekedésen használtam és az árához képest nem volt rossz.
Samsung S20 FE - Xiaomi MI 10T - Poco X3
-
Roberto76
tag
Kinek a pap, kinek a papné.
2 hónapja használom, 100%-os megelégedéssel. Feleségem is kapott egyet, neki szintén teljesen bevált. (kollégája is kipróbálta és rögtön vett egyet) Mindketten Androidos telóval használjuk. Az app is rendben van. A dobozban 12 db, vagyis 6 pár !!! gumiharang található, ezáltal nagyon jól illeszthető különböző fülekhez. Én véletlenül sem tapasztaltam még hasonlót sem, mint amit a tesztben írtak.
Bölcső töltése, fülesek töltése hibátlan. Sokáig bírják szuflával. 4 LED bőven elegendő a bölcsőre, 25% osztással nincs baj. Tesztben nem esett szó a headsetként való használatra. Én leginkább arra vettem, szinte tökéletes! Sokat kipróbáltam már, messze ez a legjobb. Nagyon jól hallom és hallanak engem. Soha nem volt panasz a másik oldalról. Külön-külön is használható, naponta variálom melyik fülembe teszem. A párosítás pedig gyors. Kiveszem a bölcsőből és mire a fülembe teszem már mondja is, hogy csatlakozott. Fülbe helyezés is könnyű, nincs véletlen nyomkodás.
Az ár/érték aránya pedig verhetetlen. A gyártók el van tévedve akkor, amikor ilyen kütyüket 30.000 Ft felett akarnak eladni a lusereknek.
A teszten nagyon meglepődtem, mert ez alapján én sem vennék. Szerintem nem tükrözi a valóságot. -
_flamer
tag
Nálam az vált be, hogy ha valamilyen termékkategóriában nem használtam magasabb minőségű terméket akkor teljesen meg voltam elégedve az olcsóbb/gyengébb minőségű cuccal is. Olvasva a cikket szinte pozitív a megítélésem, a tapasztalatokat olvasva azonban más kevésbé. Bár számomra amúgy sem bejövős az agybadugós kialakítás miatt de örülök, hogy nektek bevált a termék.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
zsolt501
nagyúr
Milyért van az, hogy ezek a Bluetooth fülesek ott hasalnak el ahol igazán lényeges lenne a működésük?
Az egyik eddigi fő problémám ezekkel, hogy a mikrofonjuk hangminősége egyenlő a nullával, sokszor alig érthető az amit az illető beszél, a "hangszótó" füles része még jó is lenne, de a bennük lévő mikrofon dinamikája és frekvencia tartománya illetve érzékenysége a bányász béka ülepe alatt van...
A második bajom ezekkel, hogy egy hosszabb utazást sok esetben nem bírnak ki ha aktívan használjuk, az akku idejük nagyon gyenge.
Ezek miatt sok ismerősöm vissza is tért a kábeles fülesekhez azoknál ennyi gond nem volt pláne a mikrofonokra.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
helixP
veterán
válasz
Tesco Value #8 üzenetére
Szerinte Airpodsra is igaz, hogy szobában hibátlan, észre sem veszik, hogy mi a közvetítő közeg (a levegőn túl
), de utcán sétálva azért vannak kihívások.
-
moleculez
addikt
Én párhuzamosan használok egy Honor Choice-t és AirPods Pro-t. Hogy miért tartottam meg a HC-t? Az ütős mélyek miatt. Ahogy használom, egyre jobb az AP, de technohoz túl steril.
Ezt simán bevállalnám, szeretem a gyomor/agy-szaggató mélyeket
Csak egyrészt van elég fülesem, másrészt ez nekem nagyon(!) csúnya. Sőt, CSHÚNYA.
A világ minden problémája az oktatás hiányára, vagy minőségére vezethető vissza.
-
Tesco Value
őstag
Hosszabb tapasztalatom a Pro-val van, ott senki nem panaszkodott még, forgalmasabb utcában sem. Nyilván telefonnal jobb a minőség, de ez már megközelíti. Sima Airpods-om pár napig volt, nem az én fülemhez van tervezve.
#10 moleculez:
Ennyire jó a Honor Choice? Szemeztem már vele, hogy barátnőmnek kellene venni egyet. Nagy igényei nincsenek, ő is az erősebb mélyeket kedveli, Boris Brejchára ráment mostanában. -
zsolt501
nagyúr
A vezetékes füles esetén sincs a szám előtt a mikrofon, hanem a mellkasomon pihen, a számtól legalább 1-1,5 araszra, a fülem és a szám közti távolság kb 0,5 arasz a távolság még nem lenne probléma maximum az irány, de viszont az biztos, hogy 1-2 igen drága pl. Airpods prot leszámítva ezekben a fülesekben igen hitvány mikrofon van, és ez okozza leginkább a gondot, illetve a túlzásba vitt szoftveres tömörítés, ami tovább rontja az amúgy sem túl jól rögzített hangminőséget, és még azt sem lehet mondani, hogy ez a bluetooth átvitel hibája, mert nem az.
A 4-6 órás üzemidővel sem nagyon lehet dicsekedni, nekem ez nagyon karcsú, és senki ne hozza azt, hogy pillanatok alatt fel lehet tölteni.
janeszgol Fejhallgatókkal csak az a baj, hogy nem minden használathoz ideális, és itt lehetne sorolni nem egy ilyen helyzetet amikor te se használnád.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
blueye
addikt
Nekem is van ilyenem, nagyon szeretem, teljesen veled ertek egyet (mindenben). Igaz en joval olcsobban vettem kulfoldrol.
A tesztet nagyon feluletesnek latom, kicsit azt erzem hogy ezt meg kellett irni mert kapta a szerkesztoseg.
Inkabb ezt erdemes elolvasni.
Esetleg erdemes ellatogatni a "szaktopic"-ba[ Szerkesztve ]
-
moleculez
addikt
válasz
Tesco Value #11 üzenetére
Árkategóriájánál jóval szebben szól a Honor Choice (Én 29£ ért vettem Amazonon). A családban 3 is van (nekem, anyós, asszony).
Nalam most Oscar Mulero a császár. Ajánlom bnődnek isA világ minden problémája az oktatás hiányára, vagy minőségére vezethető vissza.
-
helltp
aktív tag
Egyetértek, az általános mobilarena minőséget és részletességet nem hozza ez a cikk szerintem. Pedig nagyon megörültem neki mert pont ezzel a modellel szemezek.
Összecsapottnak tűnik, szerintem a főbb feature itt az ANC volna, ennek ellenére arról alig esett szó a cikkben, nincs összehasonlítás más ANC TWS cuccal árkategóriától függetlenül, ugyanezt látom az összegzésnél az ajánlásban is (már ha a huawei jókat gyárt jellegű félmondatot lehet aként értékelni) jólenne akkor ha részletezve lenne hogy milyen más ANC-s opcióm van ennyi pénzért ami jobb.
Ha jól látom a hívásminőségről egy szó se esik és a stabilitásról is alig van valami. Az viszont hogy pont a cikkírónak kényelmetlen a kütyü jó nagy súllyal bekerült az értékelésbe... Értem én ha valami nagyon kényelmetlen egy nem különleges fülalakkal bíró embernek az gyanús, jó is ha meg van említve a cikkben de ne ezen menjen már el egy termék..Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
helltp
aktív tag
Kifutottam a szerkesztési időből, de megnéztem kicsit jobban a mostanában tesztelt Huawei meg Honor TWS füleseket, mégis milyen koronázatlan királya van a Huaweinek ebben az árkategóriában ha az elmúl 2 évben 2 TWS-t teszteltetek tőlük és az egyik 2x a másik meg 3x ennyibe kerül?? A Honortól ugyan vannak olcsóbbak de a legolcsóbb ANCs onnan is 33k ami azért +30% az nem ez a kategória..
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Némi távolságból a Xiaomi alá tartozik ez a termék, az alapvető minőség nem is rossz, de sok szempontból gyerekcipőben jár még a történet.
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] Hdd ssd merevlemez hűtő eladó
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- [Re:] [hintawr:] Retro cd romok
- iPhone topik
- BMW topik
- [Re:] Eladó HDD hűtő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest