- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
a hab a tortán az lenne ha kiderülne, hogy valami intel cpu sebezhetőséget kihasználva jutott hozzá
[ Szerkesztve ]
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
veterán
válasz bitblueduck #1 üzenetére
Az hatamas lenne
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
McSico
senior tag
Nem lepődnék meg rajta.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Robi BALBOA
őstag
A végén még az Intel is AMD procikat fog használni.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Troll on:
Na legalább valaki majd továbbfejleszti az intel procikat vagy ráfogják a kínaiakra, vagy tényleg ők voltak és lesz saját xnitel procijuk. -
hombre[EU]
veterán
intel123 ba**meg...
tudom,hogy lényegtelen, ha már "otthon "van a file...de mekkora bohócok már?!Life, Uh, Finds A Way
-
tibaimp
nagyúr
válasz Robi BALBOA #4 üzenetére
Mint annó, mikor az amd Intel CPU-kon demózta a VGA-it!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Silεncε
őstag
Vicces lenne, de írja a képen lépésről-lépésre hogy hackelte meg (ami számomra hihetetlen, hogy ekkora cégeknél ilyen tróger módon konfigurált rendszerek vannak)
-
Robi BALBOA
őstag
Fordult a kocka!
Most az Intel fogja a vga-it AMD procikon demózni.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
tibaimp
nagyúr
válasz Robi BALBOA #10 üzenetére
Majd meglátjuk, de kétlem.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Dévacsen
senior tag
Canont is megcsípték.Zsarolóvírussal támadták meg a Canont
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
awexco
őstag
Van valami érdekes is a csomagban ami hír értékű ? Mert torrenten kint van állítólag a csomag .
I5-6600K + rx5700xt + LG 24GM77
-
-
Z10N
veterán
El is olvastad a cikket teljesen?!
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Z10N
veterán
válasz MasterDeeJay #14 üzenetére
Igen, nekem is ez jutott eszembe
"már megjelent és érkező termekről"
Bar v3/v4-re nem sok eselyt latok, de azert jo lenne
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
-
-
bambano
titán
nem volt nagyobb pendrájvja?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
energy4ever
addikt
Nem a mernoki reszleggel van a baj. Azok penzbol elnek, es nekik is van fonokuk akik elmondjak mit szeretnenek. Konnyen sebezheto, gyorsan gyarthato, relativ keves penzbol gyarthato procik tervezesere kerik meg a "hanyag fejlesztoket". Rovid tavu bukas lesz ebbol. Borzalmas amit csinalnak. Dehat ez van ha apuci, es anyuci testverek.
Regebben a Samungnal volt olyan, hogy a tervezett eladasokat "csak" 20%al sikerult tulszarnyalni, ezert lecsereltek a vezetoseg nagy reszet. Intelnel meg mi megy mar hany honapja!? Borzalmas.
-
eldiablo
addikt
Pedig nekem úgy tűnt, Te emlegetted fel a múlt eseményeit.
Na nem baj, ha már múlt, akkor mintha az Intel a PCIE 4.0 teszteléséhez AMD-t használt volna. -
Robi BALBOA
őstag
(#28) tibaimp: Nem gúnyolódás volt a célom, inkább csak az egészséges humor.
Mondjuk az benne a vicc, hogy (lassan) nem vicc, főleg a mostani fejlemények tükrében. 😅(#29) eldiablo: Ott a pont, ügye, hogy lassacskán nem vicc a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha AMD hibát kihasználva, az se lenne kisebb.
-
kisfurko
senior tag
Ez nem igaz. Saját processzor designja is volt (Am2900, később Am29000), meg sok egyéb dolgot is gyártott. Amire gondolsz, az lehet, amikor az IBM csak úgy ment bele a 8086 felhasználásába, hogy lesz egy második beszállító, és ekkor kapta meg az AMD a licenszet, amit a Pentiumig megtarthatott.
Szerk: offba tettem
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #06658560 #32 üzenetére
Ha lenne olyan hiba. Vagy annyi.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
apatyas
Korrektor
20GB vagy 5 szó, tökmindegy, nyereséget elérni vagy kárt okozni az utóbbival is ugyanolyan könnyen lehet.
Mókás, hogy kitérnek arra, hogy nalegalább személyi adat nem volt benne.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Lacok
őstag
"Rés a pajzson"
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
hokuszpk
nagyúr
mondjuk ha valaki letoltotte, megnezhetné, az elveszett Zenkiller tervek nincsenek veletlenul benne ? Ha igen, akkor kuldje vissza az igazgatotanacsnak !
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Robi BALBOA #31 üzenetére
Van benne igazság!
-
hokuszpk
nagyúr
szoval az Intelnek ezert kellenek a Bosszuallok
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
LGG555
aktív tag
Lehetetlen, 3 kódsor van 6 számjegyű esetleg betűket is tartalmaz egy gép generálja és nyomtatja rá külön 3 plasztik kártyára ami sohasem 1 embernél van.
[ Szerkesztve ]
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
-
-
angyalpc2
aktív tag
Ez az "intel123" azért van mert az "IT" szerint az a jó ha állandóan cserélgetve van a jelszó
Jah csak senki nem tudja megjegyezne a több tucat rendszer több tucat különböző állandóan változó jelszavát..ekkor jön hogy fel kell írni..próbál valami egyszerű de megjegyezhető jelszót kitalálni...
Egyébként meg nem is a jelszón múlik... hiába van egyedi kulcsod, meg cseréled a zárat hetente.. ha a betörőnek van egy mesterkulcsa vagy egy fésűs kulcsa...
szart se ér a jelszócserélgetés, önámítás hogy véd bármitől is.
-
LGG555
aktív tag
válasz angyalpc2 #48 üzenetére
Jah csak senki nem tudja megjegyezne a több tucat rendszer több tucat különböző állandóan változó jelszavá
Erre ott van a LastPass szoftver ami tárolja a kódokat csak a mesterjelszót kell megjegyezni.
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Politika
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Stellar Blade
- Robotporszívók
- Tagadja a Microsoft, hogy felhasználói adatokkal tréningezett AI-modelleket
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410, 14" FHD IPS, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, WIN 11, Számla, Garancia
- Intel i7-4770 - 3.4GHz - LGA1150
- Microsoft Surface Pro 11 Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz
- Adatközpontok és/vagy Munkaállomások (AI Kompatilis)
- Dell Latitude 7400 2in1, 14" FULL HD Touch, i7-8665U CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest