Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
Carlos Padre #15 üzenetére
A Summit ... fogyasztása pedig mintegy 13 megawatt.
Aztajóélet. -
Carlos Padre
veterán
-
CzGöbe
tag
Azt hallani, hogy 500 millió $ lesz az 1 exás Intel, 600 a 1,5-es AMD ára.
-
Toby888
senior tag
én azt gondolom hogy ezek a gépek még mindig kevesek lesznek egy mesterséges inteligenciához ami nem hibázik
-
Cathulhu
addikt
Az AMD nagyon fogadkozik, hogy minden idore kesz lesz/meg lesz, de ott van mar valami kezzel foghato alap amire epitkeznek. De ami sokkal nagyobb kerdojel szamomra, hogy Xe lesz-e addigra keszen, fogja-e hozni amit itt vallaltak, stb.
-
Lacika112
aktív tag
Arra leszek kíváncsi melyikben mi van darab/mag/gyorsító hogy az egyik 1.5X gyorsabb mint a másik.
Hatékonyság lesz még érdekes mert pl:(csak a nagyságrend)
1 EFLOPS=1 watt
1,5 EFLOPS=1 wattAkkor nagyon ciki lesz.....
Alig várom nekem essetek mert nem tényleges példát mondok hanem az arányra próbálok rávilágítani
-
Toby888
senior tag
én arra lennék kíváncsi hogy mennyi fps-el futna rajtuk a minecraft xD
-
elfelejtette
veterán
Kíváncsi leszek a két USA gép hatásfoka/energia hatékonysága hogy fog alakulni egymáshoz képest.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #2 üzenetére
Régebben nem értettem, hogy energiaügyi minisztériumnak miért kell ekkora számítógép. Aztán persze megtudtam, hogy a nukleáris "cuccok" az ő hatáskörükbe tartozik. Még mindig olcsóbb szimulálni, mint robbantgatni...
-
hombre[EU]
veterán
Mr. és Mrs. Skynet
-
Kiváncsi vagyok, hogy melyik mekkora fogyival fogja tolni a melót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kína időben talán megelőzi az USA-t, de mennyiségben és teljesítményben valószínűleg nem.
- Renault, Dacia topik
- Yettel topik
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gitáros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest