- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpen_stex
aktív tag
ez az a tipukus hozzánemértő ostoba majd én jobban tudom mert én apple szart vettem és jobs is megmondta hogy ez jobb hozzáálás az ani miatt kiröhögik a hozzád hasonlókat.
1. azért kell usb mert szabvány, telefonon fényképezőn, hd kamerán minden szaron az van. de pl én simán beledugom a wireless bill+egér vevőjét is az androidba ha levelet akarok irni.
2. ja igen az a kulcsszó "hozzá kapható" még egy bőrt húzzunk le a hülyéről, ha már egyszer lesápoltuk.. és neadj' isten rendetelésszerűen használni is akarja a szarunkat
3, persze a 30 tűs apple csatlakozóhoz ami egy házi dolog mindenki gyárt eszközöket, az usb-hez meg senki.
na mindegy, most hogy kamera és giro is van rajta már majndem megüti egy kinai tablet szintjét. de csak azért majdnem, mert se usb, se flash nincs rajta..
Új hozzászólás Aktív témák
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- PlayStation 5 Pro teszt
- Formula-1
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest