- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovgab
tag
nagyon ott van, gratula...
Ká Úr
-
Cyberpunk
félisten
Az apró részletekre is odafigyeltek. Például nem sok sci-fi van ahol figyelnek arra, hogy űrcsata jelenetnél például robbanáskor nincs bumm. Vagy hogy nincs hajtómű zaj. Mivel a hanghullámok nem tudnak légüres térben terjedni. Nos igen a vége az meg egy kicsit szürreális, de az is jó, mert én akárhányszor látom mindig mást hozok ki belőle.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Paci.
tag
A vörös lencsén kívül tényleg nem sok köze a témájához, de ugye nem HAL-t akarta újraalkotni, hanem csak ihletet merített belőle. Mindazonáltal maga a munka HQ de nagyon. Nekem se kéne otthonra, de mint alkotást el kell ismerni.
Vétkezz csak, gyónni ráérsz...
-
staccato
tag
nagyon igényes,és egyedi.
üdv
-
hfrankee
senior tag
Imádtam a filmet a könyvet méginkább,plusz a folytatásait is.
"ALL THESE WORLDS
ARE YOURS EXCEPT
EUROPA
ATTEMPT NO
LANDING THERE
USE THEM TOGETHER
USE THEM IN PEACE"Óriási!
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Ez eszmélten szép. Respect
-
Horbal
őstag
Ha nem is a legszörnyűbb de valóban szörnyű, többször is megkínoztam magam vele hátha rájövök miért is akkora király de nem sikerült... dögunalom.
A mod igényes szép kivitelezés, de, hogy ez mitől HAL9000 azt nem tudom...
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Angel1981
veterán
Szép munka, de én nagyobb hasonlóságra számítottam.
-
Flash86
tag
Életem legszörnyűbb filmje volt, borzasztó hosszú és vontatott. Már már Tarr Bélai magasságokba emelkedik. (nálam) Akinek ez a film a csúcs attól elnézést.
Amúgy ennyi erővel bármire rátehetek egy ekkora vörös lencsét és HAL 9000 lesz belőle...
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
Profi munka de nekem nem tetszik
All→M8
-
...inkább I'm sorry Dave
olyan ez, mint a zsiráf: Szép-szép, de otthonra kellene a fenének! Egy egész legénységet kinyírt, be nem engedném a lakásbaRetepNyaraB : nekem is inkább a fa/steampunk tetszik, az átfestett fémdobozok nem érdekesek.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
OutsideR
aktív tag
Átnéztem mindhárom munkáját, szép igényes profi modok, igaz hogy nem az én stílusom, de akkor is nagyon komolyak.
A karácsonyfa effect valóban elég bazári, de azért vannak abból is szépek. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz RetepNyaraB #30 üzenetére
Na igen, ez a ufó-ledes dolog nálam sem nyerő. Mint valami karácsonyfa.
200 wattnyi led fény már azért elég komoly
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
gekkoXT
senior tag
Ezt neveztem! Le a kalappal az aprólékos és precíz kivitelezés előtt!
Lehet ezt így is! -
RetepNyaraB
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #29 üzenetére
Ja. Ráírhatta volna azt is, hogy Fallout, így feelingre, de nem ez a lényeg, hanem, hogy nagyon eredeti és gyönyörű kidolgozásban mindez.
Persze nem kell mindenkinek tessenie...Nekem az ilyen atom-retro sokkal inkább bejön, mint a pöcsöm ufo dizájn kétszáz watt LED-del a belsejében, ami minden második mod lényege. Nem vagyunk egyformák
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz RetepNyaraB #27 üzenetére
Nekem az tetszett, hogy nagyon ötletes, igazán egyedire sikerült.
-
MZperX75
addikt
válasz Cyberpunk #12 üzenetére
Tigerclaw
"A fa mint alapanyag nem illik a témához."
CyberpunkÉn is csatlakozom!+1
Ha már itt tartunk,csak a piros lámpa miatt hal 9000?
Ha már a kialakításnál tartunk itt a referencia.(fa nem szerepel benne)
Viszont egy ilyen házikót szívesen fogadnék itthon (persze, nem a cikkben lévőre gondolok)
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #26 üzenetére
Gyönyörű, teljesen bejön
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Igényes munka.
-
Destructo
senior tag
Nagyon szép gratulálok!
-
TomiLi
addikt
A témához illik vagy sem a fa "borítás" - nagyon elegáns, igényes és szép munka!
Nekem nagyon tetszik! Gratuláció az alkotónak, minden tiszteletem!Bogyorisz
-
Youri
veterán
Egyáltalán nem jön be a film, de ez nagyon igényes munka
RTX ON
-
Vicoo
senior tag
"amely fizikailag soha nem öltött formát, csak a különféle berendezéseken egy vörös kameralencse mutatta jelenlétét a fedélzet különböző pontjain."
Hát amennyire emlékszem, a vége felé mikor meg kell "ölni" a gépet, akkor bemegy a gépterembe ahol a gép agya van , és kihúzkodja a memóriát vagyis az agyat, szóval a gépet alkotó lemezeket. Vagy lehet keverem valami más filmmel, de így rémlik. Amúgy vicces , hogy a film pont kétszer olyan idős mint én, de nekem is az egyik kedvencem, és valóban mint írták előttem ,az effektek jobbak mint némely mai CG. Sőt. A hajó az
-
nicu71
addikt
Nagyon különleges film,már a maga korában is az volt,és a mai napig etalonként tartják számon.Egy vízió,a végét úgy értelmezi mindenki ,ahogy akarja,de igazából nyomasztó az élmény,de mindenképpen ÉLMÉNY,csak át kell kicsit hangolódni rá.
A diófa mint anyaga nagyon nemes és időtálló,de inkább antik hatású komódokat,és stilbutorokat képzelek el belőle mint pc-t,és szerintem sem illik a futurisztikus elképzeléshez."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
OutsideR
aktív tag
"Sajnos a képeken kívül semmilyen plusz információt nem sikerült megtudni a készítés mikéntjéről és a felhasznált alkatrészekről"
Mert nem kerestétek eléggé.
Itt van angolul [4M worklog]
Egyéb munkái:
[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Jópofa. Az ott egy piros ledes procihűtő?
<< Heimdal >>
-
lujó55
addikt
Hát van benne munka, még ha nekem nem is tetszik annyira.
A múltkori tűzoltós viszi az első helyet. -
.mf
veterán
"nem láttam még az említett filmet."
Eriggy megnézni. Azt mondjuk előrevetítem, hogy a vége kicsit elvont, az eleje lassú, tehát akinek akciófilmek a kedvenc műfaja, nem fog bejönni. Viszont ahhoz képest, hogy akkoriban még nem volt számítógépes animáció, és az összes különleges effektet manuálisan, analóg módon, valamint trükkökkel készítették, szinte hihetetlen.
---
Ha HAL9000, akkor ugyan a vöröses lencse stimmel, de fehér és fekete műanyagot képzelnék mellé. Ez inkább egy steampunk HAL alteregó.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Tikakukac
titán
válasz csirkés11 #15 üzenetére
Majd dobok fel, most perpill analízis ZH tanulás van folyamatban. De annyi előre, hogy itt gépház, külső radi box, és hamarosan egy monitor is átalakul(na). Sajnos egyetem és a durva költségek eléggé lassítanak
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
A kivitelezés meg anyagok furák, de a koncepció, na nálam ez a modding kezdete
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tigerclaw
nagyúr
A fa mint alapanyag nem illik a témához.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Gondwana
addikt
2007 óta csak ThinkPadjeim vannak, mind Űrodüsszea 2001/2010 témában (hostname: MONOLITH illetve HAL9000, ami ugye, csak +1 az IBM8000-hez képest, egy időben, amikor három ThinkPadet használtam, Discovery volt az X200 Tablet), HAL9000 SoundNotificationökkel, és még cikk se született róla...
(mellé... nem válasz akart lenni)[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Zirowe
nagyúr
Hello Dave..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
aram01
nagyúr
ott van a toppon
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Cyberpunk
félisten
Én szeretem a filmet, máig a legjobb sci-fi-nek tartom. De ez nem kéne.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
csirkés11
tag
Nagyon jól néz ki.
-
sirzollee
tag
Nagyon tetszik BIG RESPECT az alkotónak!!!
-
SQX_Barto
addikt
Na ez a mod tetszik, függetlenül attól, hogy nem láttam még az említett filmet.
Ötletes az egész, kíváncsi lennék,hova rejtette el a power gombot, vagy mivel kapcsolja be.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Melyik tápegységet vegyem?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mini-ITX
- Láncfűrész topik
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...