Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mynet
csendes tag
-
pubwart
aktív tag
Zsír cuccnak látszik. Én is ugyanilyet keresek, azzal a különsággel, hogy én szeretném belerakni a cuccot, tehát csak keret és lehetőleg olyan amibe több (!!!) fél bele. Legalább 2, de jó lenne 3
Tudtok ilyet?
-
Digitalis
senior tag
válasz
#72042496 #19 üzenetére
Nekem lassan egy éve ez a [UltraCool]mobilrackem van, amibe anno vettem egy 1TB/7200/32MB/F1-es samut, nagyon zsír, és kompletten 30K körül megvan. 1080p fullHD cuccokkal USB 2.0-án teljesen simán kiszolgálja a média lejátszóm.
Így legalább tudom mi van benne...Sok egyberack-nél rejtély a HDD típusa. pl. trekstar-típusnál feljebb linkelve.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most ezt úgy írod, mintha elkezdtek volna alaplapot gyártani, pedig a fő profilt jelentő beviteli eszközeik és kiegészítőik változatlanul a legjobbak között vannak.
Egy-egy bajos termék persze náluk is becsúszik, elég csak a Z-5500-ra gondolni. De ebből még nem kell általánosítani.Ezek a külső HDD megoldások egyre jobban tetszenek, de ha veszek is, biztos, hogy valami olcsóbb fajtát.
-
FTeR
addikt
válasz
Komplikato #2 üzenetére
hmm, akkor nyilván ez a logitec volt előbb és a névhasonlóságra való tekintettel a logitech-nek más nevet kellett választani...
-
zed1983
őstag
Nem egy csúnya darab, az biztos...
-
m1sk4r
aktív tag
Nem tudom, hogy ők-e azok, de vicces a felhívás középen.
" Please note:
We are NOT LOGITECH.COM, the manufacturer of PC input devices
If you want to visit LOGITECH.COM - please click here "[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Basszus... Amíg nem olvastam bele a fórumba fel se tűnt, hogy ez nem is Logitech.
Most, hogy jobban megnézem, azért a felirat a dobozon elég feltűnő. Asszem megyek szemészetre. -
d4d
tag
Ha valami fél éve alakult kínai sufnicég terméke lenne akkor érteném a fikát. De mint írták is ez egy több mint 20 éves JAPÁN cég ami valószínű réges rég éhenhalt volna ha szart csinál egy olyan igénytelen fejletlen piacon mint Japán..Nem tehetnek róla hogy itt a világ közepén MO-n nem ismerik a nevüket.
-
szpal17
őstag
Ezt én is benéztem...mondom végre a logi is csinál ilyet és várható egy megbízható nagy kapacitású HDD valami jó kis hűtőtt keretbe...de nem...
ezt inkább kihagyom...
-
Digitalis
senior tag
Csak annyi, hogy egyre xarabb minőséget produkál ez a cég, és már fél kettő... Meg jobb ha a suszter megmarad a kaptafánál.
Apropó, pl erről sem tudtam kideríteni, hogy milyen típusú sata vinyót rejthet magában: [Trekstar 1TB]
pedig szimpatikus, formás külső usb2.0 HDD-s rack, árban sem lenne vészes. Vajon milyen 3.5" normál sata2 HDD lehet benne -
opera11
tag
Na baz, én meg azthittem, hogy a logitech ilyen új területre szál be. Hát nem...
[ Szerkesztve ]
-
dy_nmq
aktív tag
elolvasom a cimet mondom ciki hogy el lett irva a logitech aztán mégsem elirás.
-
gardener
senior tag
Gondolom csak a házat gyártják ők.
-
Digitalis
senior tag
Remélhetőleg tényleg csak a név hasonló, mert ha nem így lenne, akkor nem sok jóval, bizalommal, minőséggel kecsegtetne ez a cucc...
-
cyberdog
tag
Nem rossz cucc csak az ára egy kicsit borsos. Ez a név hasonlóság meg felettébb érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LHD-ED típusjelzésű termékeket háromféle változatban lehet majd megvásárolni.
- Elon Musk azt ígéri, hogy lekörözi az összes chatbotot
- Netfone
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Villanyszerelés
- Monster Hunter World - PS4/XBOX ONE/PC
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Formula-1
- További aktív témák...